Ψέματα: Πώς θα τα καταλάβεις

Ψέματα: Πώς θα τα καταλάβεις

Δεν τα πας καλά με τη γλώσσα του σώματος; Η αστρολογία ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει.

Πώς θα καταλάβεις αν λέει ψέματα, βάσει ζωδίου


kriosΚριός
Ο Κριός όταν λέει ψέματα το παίζει όσο πιο άνετος μπορεί. Αυτό όμως που τον ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώδια είναι ο τρόπος που αντιδρά όταν τον υποπτεύονται. Παραδέχεται το λάθος του, όχι το ψέμα του. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι λέει ψέματα και μετά ισχυρίζεται ότι κατάλαβε λάθος. Σατανικό.


tavrosΤαύρος
Το ψέμα για τον Ταύρο είναι κάποια μορφή τέχνης. Πρώτα σκέφτεται λεπτομερέστατα το σενάριο που θα σου παρουσιάσει. Έπειτα το επαναλαμβάνει στο μυαλό του, μέχρι να το αποστηθίσει και ίσως μέχρι να πιστέψει ότι πράγματι το έζησε. Δύσκολα θα τον πιάσεις.


didimosΔίδυμοι
Νομίζει ότι είναι καλός ψεύτης, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Το παρακάνει με τις σχετικές με την ιστορία λεπτομέρειες όταν θέλει να πει ένα ψέμα, με αποτέλεσμα να τον αντιλαμβάνεσαι εύκολα. Αν τον πιάσεις να λέει ψέματα, θα προσπαθήσει να ανασκευάσει με την δικαιολογία ότι έκανε λάθος. Ανεπιτυχώς.


karkinosΚαρκίνος
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Καρκίνου είναι η υπερβολική του ειλικρίνεια. Αν κάποιος τον ξέρει καλά, δεν υπάρχει περίπτωση ο Καρκίνος να καταφέρει να κρυφτεί. Ωστόσο, αν δεν τον έχεις ξαναδεί να λέει ψέματα, τούτο θα σου πούμε και τίποτα άλλο: θα αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο να σε κοιτάξει στα μάτια. Ίσως προσπαθήσει να αλλάξει και θέμα.


leonΛέων
Η αυτοπεποίθηση του Λέοντα σε συνδυασμό με την πολυλογία του, θα σε παραπλανήσουν εντελώς. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις ότι ο Λέων σου λέει ψέματα, τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή. Μετά από καμιά ώρα θα το διαπιστώσεις επειδή θα σε έχει κάνει να αμφιβάλεις (ή και ξεχάσεις) αυτά που ξέρεις.


parthenosΠαρθένος
Ο Παρθένος αντιμετωπίζει το ψέμα σχεδόν όπως ο Δίδυμος, αλλά είναι πολύ χειρότερος ψεύτης. Δεν θα βάλει απλώς πολλή σάλτσα στο αφήγημά του, θα προσθέσει λεπτομέρειες άσχετες για τις οποίες κανείς δεν ενδιαφέρεται.


zygosΖυγός
Θα μπορούσε το ζώδιο που σχετίζεται με τη δικαιοσύνη να λέει ψέματα; Η απάντηση είναι όχι, δεν μπορεί να πει ψέματα, του είναι σχεδόν αδύνατο. Ο μόνος τρόπος ένας Ζυγός να σου πει ψέματα, είναι μέσω μίας καταφατικής ή αρνητικής απάντησης. Μετά θα σε αποφεύγει για δύο μέρες.


skorpiosΣκορπιός
Να ξεκαθαρίσουμε για αρχή ότι ο Σκορπιός σιχαίνεται και το ψέμα και τους ψεύτες. Αν «χρειαστεί» όμως να πει ψέματα, θα το κάνει πολύ πειστικά. Μόνο αν αρχίσεις τις ερωτήσεις θα χάσει τα λόγια του. Αν το ύφος σου είναι αρκετά ανακριτικό, τότε θα πάρει αμυντική στάση προσπαθώντας να το γυρίσει σε εσένα.


toxotisΤοξότης
Ίσως από τους καλύτερος ψεύτες του ζωδιακού. Είναι ζώδιο με φαντασία, είναι γεννημένο για να ψεύδεται. Και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν θα προσπαθήσει να διαπιστώσει αν όντως πειστεί. Αν του πεις ότι δεν τον πιστεύεις, θα σηκώσει τους ώμους και θα σου πει ότι αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.


aigokairosΑιγόκερως
Άλλος ένας πολύ καλός ψεύτης ο Αιγόκερως. Σε αντίθεση με τον Τοξότη, έχει μία άλλη αποτελεσματική τεχνική. Είναι ανέκφραστος και λέει ψέματα με τον ίδιο ακριβώς χαλαρό τρόπο που θα σου έλεγε αλήθεια. Έπειτα, φροντίζει τα μισά από αυτά που θα σου πει να είναι αλήθεια. Αδύνατο να τον καταλάβεις.


ydroxoosΥδροχόος
Όσο περίεργος είναι ο Υδροχόος, άλλο τόσο περίεργος είναι και ο τρόπος που λέει ψέματα. Για αρχή, θα σου πετάξει το ψεματάκι του χαλαρά στο ενδιάμεσο μιας συζήτησης. Αν τον ρωτήσεις κάτι σχετικά με το ψέμα του, θα προσπαθήσει να απαντήσει αδιάφορα και αμέσως θα σε ρωτήσει κάτι άσχετο. Σκοπός του είναι να το κάνει να φανεί ασήμαντο ώστε να μην το συζητήσετε και πολύ.


ixthysΙχθείς
Αν δεν πετύχεις τον Ιχθύ στις καλές του, είναι πολύ εύκολο να τον πιάσεις να λέει ψέματα. Θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τον εαυτό του σαν θύμα –άλλωστε θύμα δεν είναι πάντα ο Ιχθύς;- ώστε εσύ να υποθέσεις ότι αποκλείεται ο καημένος να λέει ψέματα. Αν τον πιάσεις θα σου πει πάλι ότι είναι το θύμα γιατί αναγκάστηκε να σου πει ψέματα.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ταϊλανδένικο μασάζ Ταϊλανδένικο μασάζ
Το Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελείται από τις πιο αρχαίες μεθόδους ολιστικής Θεραπευτικής. Πέρα από τη χαλάρωση το Ταϊλα...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα