Ζώδια: Τα ψέματα που λένε

Ζώδια: Τα ψέματα που λένε

Ποιό θα ακυρώσει ραντευού απλά γιατί βαριέται; Ποιό θα πει ψέματα για να αποφύγει τη γενική καθαριότητα ας πούμε; Ποιό νιώθει σαν ένας μοντέρνος Ρομπέν των Δασών, μόνο που αντί να κλέβει, λέει ψέματα;

Τα ψέματα που λέει το κάθε ζώδιο και δεν είναι αυτό που νομίζεις.


kriosΚριός
Ο Κριός είναι ο κλασικός ψεύτης του καφενείου που θα πει ψέματα για τα κατορθώματα που είχε πριν κάνει εγχείρηση στο μηνίσκο και τις εμπειρίες που έζησε όντας παιδί των λουλουδιών/της ρέιβ/των Εξαρχείων.


tavrosΤαύρος
Υπάρχουν άνθρωποι που για να ακυρώσουν ραντεβού λένε ότι απλά βαριούνται. Υπάρχουν και οι Ταύροι, οι οποίοι είναι ικανοί να πουν ότι πέθανε η γιαγιά τους αν βαριούνται να έχουν κοινωνικές επαφές.


didimoiΔίδυμοι
Ο Δίδυμος είναι ο τύπος που θα σε ακυρώσει γιατί ξαφνικά έσκασε πρόταση πιο ενδιαφέρουσα. Επειδή νιώθει τύψεις, θα πει ψέματα. Τι να κάνει, δε φταίει αυτός, αλλά η περιπετειώδης φύση του.


karkinosΚαρκίνος
Ο πιο άκακος ψεύτης του ζωδιακού. Το καρκινάκι δεν μας εκπλήσσει ποτέ. Ξέρετε για τι λέει ψέματα το καρκινάκι; Για τα συναισθήματά του. Όταν δεν νιώθει και πολύ ευδιάθετος, δηλαδή, λέει ψέματα για τον λόγο που δεν είναι στις καλές του. Γλυκούλι.


leonΛέων
Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις το δίκιο σου με έναν Λέοντα. Αν έχει λάθος και με κάποιο τρόπο ο ισχυρισμός ότι η γη είναι επίπεδη τον βοηθά να υπερισχύσει η άποψή του, θα το κάνει.


parthenosΠαρθένος
Πριν κάνεις το οποιοδήποτε πλάνο παρέα με το φίλο σου Παρθένο, να ξέρεις ότι έχει ήδη σκεφτεί πού θα πάτε, πώς θα πάτε, τι ώρα και τα ψέματα που θα σου πει για σε πείσει να γίνουν όλα με τον τρόπο του.


zygosΖυγός
Προκειμένου να του ανοιχτείς, ο Ζυγός είναι ικανός να σου πει ότι του συνέβη ακριβώς αυτό που έπαθες εσύ. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και ο σκοπός του Ζυγού είναι να βγάλεις τα εσώψυχά σου. Και μετά τα εσώρουχα.


skorpiosΣκορπιός
Ο Σκορπιός είναι αυτός ο τύπος που θα τον ρωτήσεις αν ενοχλείται με το ότι καπνίζεις στην κουζίνα και θα σου πει όχι, μόνο και μόνο γιατί βαριέται την αντιπαράθεση. Διάβασε για τη γλώσσα του σώματος αν είναι κοντινός σου άνθρωπος.


toxotisΤοξότης
Καθόλου απρόβλεπτος ο Τοξότης, θα πει ψέματα για να αποφύγει τη γενική καθαριότητα ας πούμε. Ή μία συνάντηση για τσάι. Γενικά, ό,τι είναι σούπερ βαρετό. Θα πει ψέματα για να φύγει, αλλιώς θα πεθάνει από βαρεμάρα.


aigokerosΑιγόκερως
Αν πεις στον Αιγόκερο ότι στεναχωρήθηκε, θα σου πει ότι δεν στεναχωρήθηκε, απογοητεύτηκε. Ή ότι ένιωσε αδικημένος. Δεν θα παραδεχτεί ποτέ τις ανασφάλειες ή τις αδυναμίες του για να μην φανεί αδύναμος.


ydroxoosΥδροχόος
Ενώ ο Υδροχόος είναι υπέρμαχος της γνώσης και της αλήθειας, όταν θέλει να «πουλήσει» την ιδέα του, θα πει ψέματα. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικός επαναστάτης-ιδεολόγος.


ixthysΙχθείς
Ο δεύτερος πιο βαρετός ψεύτης του ζωδιακού. Λέει ψέματα για να προστατεύσει τις μειονότητες, τους φίλους του, την οικογένειά του κτλ. Νιώθει σαν ένας μοντέρνος Ρομπέν των Δασών, μόνο που αντί να κλέβει, λέει ψέματα.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ταϊλανδένικο μασάζ Ταϊλανδένικο μασάζ
Το Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελείται από τις πιο αρχαίες μεθόδους ολιστικής Θεραπευτικής. Πέρα από τη χαλάρωση το Ταϊλα...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα