Οδηγός για ερωτικές διακοπές

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Οι διακοπές δεν έχουν μόνο συγκεκριμένους προορισμούς κα χρονικές περιόδους γίνονται παντού και οποτεδήποτε. Στη θάλασσα, στο τραίνο, στην αγορά, σε ένα μουσείο, σε κάποιο μπαρ, κάπου τέλος πάντων που θα συναντήσετε το «όνειρο». Έναν μελαχρινό, καστανό ή ξανθό που μπορεί να αγαπά τα σπορ, τις διασκεδάσεις, τη διανόηση …Αυτό όμως δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι εσάς θα σας συγκινήσει…

Ρωτήστε τον τάχα τυχαία και αδιάφορα ποιο είναι το ζώδιό του. Μετά από αυτό δε θα έχετε να κάνετε τίποτα περισσότερο θα ξέρετε αν συναντήσατε τον έρωτα της ζωής σας.


kriosΑν ανήκει στο Ζώδιο του ΚΡΙΟΥ

Έχει μία πολύ κατασταλαγμένη ιδέα του ρόλου της γυναίκας και του άνδρα για τα του σπιτιού. Ούτε λέξη όμως να επιτρέψει να μπει κάποια άγνωστη στα δικά του «χωράφια». Ο Κριός ξέρει πολύ καλά αυτό που θέλει στη ζωή του και είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτόν του όταν θέλει να κερδίσει κάποια Η δύναμη του θα σας ενθουσιάσει και συγχρόνως θα σας ενοχλήσει, κυρίως όταν θα έχετε ανακαλύψει μέχρι ποιο σημείο φτάνουν η τολμηρότητα, προκλητικότητα και δριμύτητα του.
Ο Άρης ο κυρίαρχος πλανήτης του τον κρατά πάντα δραστήριο και δυναμικό. Τον κάνει να αγαπά τις δυνατές συναισθηματικές συγκινήσεις και ριψοκίνδυνα σπορ. Αν ο Κριός αγαπήσει θα είναι αυθόρμητος και γενναιόδωρος μαζί σας αλλά πρέπει να ξέρετε ότι θα είναι και σκληρός όσο και εγωκεντρικός καθώς θα απαιτεί να είναι ο μοναδικός για εσάς. Αν αντιληφτεί ότι ενδιαφέρεστε για κάποιον άλλον τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα.


tavrosΑν ανήκει στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ

Εξουσιάζεται από την Αφροδίτη και είναι αυτό ακριβώς που του δίνει την αγάπη και το πάθος για τη ζωή και τον έρωτα. Όταν παθιαστεί μαζί σας, θα σας θέλει ολοκληρωτικά δική του, αλλά δε γίνεται λόγος ότι δε θα κοιτάζει και ο ίδιος αλλού, έστω και για ένα αθώο φλερτάκι. Θα ενοχληθεί όμως πολύ και δε θα βλέπει το δρόμο να φύγει, αν αντιληφτεί ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει με εσάς.
Η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος θα είναι ειλικρινής μαζί σας, αν και εσείς είστε ειλικρινής και του συμπεριφέρεστε με ευγένεια και τρυφερότητα μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ καλή σχέση.
Κάτι πολύ σημαντικό για τον Ταύρο είναι να υπάρχει σεβασμός στη διαχείριση των χρημάτων. Άλλωστε στόχος και σκοπός του για το μέλλον του είναι το ιδιόκτητο ωραίο σπίτι, το δικό του αυτοκίνητο η επικερδής εργασία του. Επίσης, με κάθε ευκαιρία που θα σας κάνει δώρα και μάλιστα ακριβά θα πρέπει και εσείς να του το αναγνωρίζετε σεβόμενη τις συνήθειες του και να μην του αρνείστε και τις όποιες ιδιαιτερότητες του στο κρεβάτι.


didimoiΑν ανήκει στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ

Πρέπει να ξέρετε ότι βρήκατε τον τύπο του ανθρώπου που μιλά πολύ, αλλά με όμορφες ιδέες και με γνώσεις παντός επιστητού. Θα σας εκτιμήσει αν διαπιστώσει ότι και εσείς εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.
Ο Ερμής ο πλανήτης που εξουσιάζει το ζώδιο του τον έχει εφοδιάσει με ενθουσιασμό, ετυμολογία, ευστροφία, ευφράδεια λόγου. Μαζί του δε θα πλήξετε σε επίπεδο ψυχαγωγίας, ταξιδιών, κοινωνικότητας, δημοσίων σχέσεων κ.λπ. Αν αντιληφτεί ότι και εσείς είστε επικοινωνιακό άτομο σχεδόν γρήγορα και εύκολα θα σας βάλλει στο φιλικό του περιβάλλον. Εδώ όμως χρειάζεται προσοχή, δηλαδή να είστε και εσείς της ίδιας κοινωνικής και μορφωτικής τάξης.
Ο χρυσός κανόνας για να πετύχει μία γυναίκα να μοιραστεί τη ζωή της με έναν άνδρα Δίδυμο είναι ότι θα πρέπει να μπορεί να μοιράζεται τις ιδέες του, να κλείνει τα μάτια της στις επιπολαιότητες του να έχει χιούμορ και ανοιχτό μυαλό. Επιπλέον να απαρνηθεί τις δικές της συνήθειες και να καλλιεργείται συνεχώς σε πνευματικό επίπεδο. Αν όλα αυτά τα δέχεστε τότε υπάρχουν πιθανότητες να μείνετε για πάντα μαζί.


karkinosΑν ανήκει στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να γνωρίζετε για αυτόν, είναι ότι κατά βάση πρόκειται για σπιτόγατο, προσκολλημένο στην οικογένεια του. Για να τον δελεάσετε λοιπόν, επιδιώξτε να γνωρίσετε τη μητέρα του και οπωσδήποτε να της γίνετε αρεστή. Αυτός ο άνδρας είναι γεννημένος για μία ήρεμη οικογενειακή ζωή. Να ζει σε ένα ζεστό περιβάλλον και περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του.
Τρυφερός και με καταπληκτική μνήμη θα θυμάται πάντα την ημερομηνία της γνωριμίας σας, των γενεθλίων σας αλλά και τις υπόλοιπες ημερομηνίες πράγμα που θα πρέπει να θυμάστε και εσείς. Επίσης, είναι αρκετά προσκολλημένος στις παραδόσεις, γεγονός που θα τον ικανοποιούσε αφάνταστα αν δείχνατε και εσείς το ανάλογο ενδιαφέρον.
Ο άνδρας Καρκίνος, καθώς εξουσιάζεται από τη Σελήνη όταν φτάσει στο γάμο θα αναζητά το υποκατάστατο της μητέρας του. Αν συμβεί και αυτό να ξέρετε ότι θα σας αφοσιωθεί ολοκληρωτικά.


leonΑν ανήκει στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ

Είναι σχεδόν ακατόρθωτο να μη σας συναρπάσει. Ανεξάρτητος, δημιουργικός, πρωτότυπος, περιπετειώδης και παθιασμένος, ξέρει να πηγαίνει κατευθείαν στον στόχο του. Όμως με εξουσιαστή του ζωδίου του τον Ήλιο είναι επίσης αρκετά εγωιστής και συχνά κενόδοξος. Εκείνο που θα τραβήξει την προσοχή του σε εσάς είναι το ευχάριστο παρουσιαστικό σας, το καλό μακιγιάζ, το μοντέρνο κτένισμα και βέβαια το κομψό ντύσιμο σας. Ο ίδιος δεν έχει ταμπού, αν λοιπόν του αρέσετε θα σας γνωρίσει αμέσως και στον κύκλο του, μέχρι και στο αφεντικό του. Εν ολίγοις, μετράει η εμφάνιση σας. Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάτε ακόμα και αν καταφέρετε να τον παντρευτείτε, ακόμα και μετά από δέκα και είκοσι χρόνια γάμου. Εννοείτε ότι δε θα σας βλέπει με μπικουτί στο κεφάλι και με μάσκες στο πρόσωπο. Δίπλα του θέλει γυναίκα με δυνατή προσωπικότητα, αν του δώσετε την εντύπωση του «ζαχαρωτού» λυπάμαι θα σας απορρίψει.
Επίσης, είναι αρκετά επαρσιακός, υπερήφανος και εγωιστής, το ευαίσθητο σημείο του είναι να του δείχνετε το θαυμασμό σας για αυτό που είναι. Το αντίτιμο σας για αυτό θα είναι να σας κάνει ευτυχισμένη και να σας προστατεύει κάθε φορά που θα χρειάζεστε βοήθεια. Θα ξέρει δε, να ερμηνεύει ακόμα και το χαμόγελο σας και αυτές τις διπλωματικές σας ικανότητες …Μαζί του θα νιώθετε πάντα γυναίκα. Θα σας ψιθυρίζει όμορφα λόγια και θα παίζει μαζί σας σα να είστε παιδιά. Μετά από όλα αυτά… η τύχη της σχέσης σας θα εξαρτηθεί από τη δική σας συμπεριφορά.


parthenosΑν ανήκει στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Καταρχήν θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτός ο άνδρας στη ζωή του έχει πάρει πολύ σοβαρά τον τομέα της εργασίας του σε σχέση με το χρηματικό κέρδος της.
Ο Ερμής που εξουσιάζει το ζώδιό του, τον έχει προικίσει με ένα αρκετά κριτικό, οξύ μυαλό και με ανεπτυγμένη την αίσθηση των καθηκόντων του. Είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος να οργανώνει τόσο καλά τη ζωή του που αφήνει πολύ λίγα περιθώρια στην εξοικείωση των κατά τύχη πραγμάτων.
Όμως, κάτω από όλο αυτό το παρουσιαστικό κρύβεται μία ευαίσθητη καρδιά έτοιμη να προσφέρει. Από εσάς δε ζητάει τίποτα δύσκολο, μόνο να εκτιμήσετε την εντιμότητα του, την πρακτικότητα του και να του συμπαραστέκεστε ανάλογα δίπλα του. Αν ωστόσο σας «σκάει» με την αυστηρή κριτική του για το κάθε τι και για τα μετρημένα έξοδα που θα χρειάζεται να κάνετε αυτό είναι άλλο θέμα, όμως τελικά εσείς αποφασίζετε αν θα μείνετε ή θα φύγετε.


zygosΑν ανήκει στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ

Κατά πρώτον αυτό που χρειάζεται να γνωρίζεται για τον άνδρα Ζυγό είναι ότι αγαπάει τη ζωή, την ομορφιά, τις ανέσεις την κοινωνική ζωή, την ηρεμία. Εξουσιάζεται από την Αφροδίτη τον πλανήτη που τον ωθεί ακόμα και στα δύσκολά του με διπλωματικό τρόπο, να βρίσκει τρόπους να ξεγλιστρά.
Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε τούτον τον άνδρα είναι η μοναξιά, για αυτό και το βρίσκουμε συνεχώς να φλερτάρει μέχρι να βρει την αδελφή ψυχή. Τη γυναίκα γενικώς τη βλέπει ισότιμη του, για αυτό μαζί της είναι συγκαταβατικός και ειλικρινής. Το σοβαρό του μειονέκτημα είναι ότι συχνά παλαντζάρει, για αυτό, από εσάς περιμένει να βρει το ζυγοστάθμισμα του.
Δείξτε του ότι σας ενδιαφέρει ένα ζεστό, αρμονικό σπιτικό, και κάντε τον να πιστέψει ότι είστε ερωτευμένη μαζί του και ότι είστε τόσο αισθησιακή όσο και ρομαντική. Τότε το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, αφού θα μπορεί να αγγίζει την ευτυχία.


skorpiosΑν ανήκει στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Με τούτον τον άνδρα τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά, καθώς εξουσιάζεται από τον Πλούτωνα είναι αισθησιακός, μυστικοπαθής και συχνά δύσκολος στο να αφήνει περιθώρια για να καταλάβετε τα πραγματικά του συναισθήματα. Μεταξύ σας λοιπόν μπορεί να αρχίσει ένα παιχνίδι άλλοτε συναρπαστικό και άλλοτε σκληρό, εν ολίγοις με πολλά ανεβοκατεβάσματα. Ίσως χρειαστεί να διορθώσετε, να βελτιώσετε η και να σταματήσετε τελείως την τάση του να σας καταδυναστεύει με την καταπιεστική του ζήλεια, το ανακριτικό του βλέμμα που τις περισσότερες φορές δείχνει ως να θέλει να τρυπήσει την ψυχή και το μυαλό σας για να βγάλει κάθε τι μέσα από αυτά πριν ακόμα προφτάσετε να του μιλήσετε.
Ποιο θα είναι το αντάλλαγμα σας για όλα αυτά; Ότι θα έχετε δίπλα σας ένα σύντροφο μόνιμο και σταθερό σα βράχο. Είναι τόσο ακέραιος και ικανός που μαζί του δε θα έχετε να φοβάστε τίποτα. Θα σας προστατεύει θα σας ενθαρρύνει, θα σας κάνει να νιώθετε πολύ δυνατή ακόμα και στα πιο σκληρά χτυπήματα της ζωής. Μη ξεχάσετε όμως ποτέ, ότι σας θέλει απόλυτα ειλικρινή κυρίως ερωτική και πιστή Μετά από αυτά… καλή τύχη.


toxotisΑν ανήκει στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ

Πρόκειται για άνδρα ευνοημένο από την τύχη χάρις στον πλανήτη που τον εξουσιάζει τον Δία. Έτσι λοιπόν συνηθίζει να βλέπει τη ζωή από την καλή της πλευρά. Ακόμα και στις απελπιστικά δύσκολες καταστάσεις του αυτός θα βρίσκει τον τρόπο να κάνει το χιούμορ του .
Από φύση είναι πολύ ανεξάρτητος και με το τίποτα δε μπορεί να σταθεί δίπλα σε μία γυναίκα όταν τον προορίζει για «χαλινάρι.». Για αυτό από την αρχή της γνωριμίας θα παρακολουθεί τη συμπεριφορά σας για να καταλάβει πόσο μπορείτε να μοιράζεστε πράγματα μαζί του. Αν δε μπορείτε τότε κάνετε μία καλοπροαίρετη συζήτηση μαζί του μένοντας πολύ απλά καλοί φίλοι.
Αν όμως μπορείτε να τον ακολουθήσετε δηλαδή να σκέπτεστε ότι σκέπτεται , να συζητάτε και να γελάτε ακόμα και για τις ίδιες ανοησίες , τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Πάντως, θα πρέπει να θυμάστε επίσης ότι ο μόνος σίγουρος τρόπος να τον χάσετε είναι να του προκαλείτε σκηνές και δράματα.


aigokairosΑν ανήκει στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Μπροστά σας έχετε έναν άνδρα σοβαρό, μεθοδικό και αποφασιστικό. Επίσης ο Κρόνος ο εξουσιαστής πλανήτης του ζωδίου του τον έχει εφοδιάσει ακόμα με υπομονή, αντοχή αλλά και με μεγάλη φιλοδοξία. Μην εκπλαγείτε αν πριν σας γνωρίσει καλά σας καλέσει να μοιραστείτε το κρεβάτι του. Δεν βλέπει άλλα πράγματα παρά μόνο πως θα φτιάξει μία κατάσταση. Για αυτόν, το σπουδαιότερο ρόλο τον έχει η εργασία του. Και μετά ακολουθούν όλα τα άλλα, που σημαίνει ότι και εσείς θα πρέπει να του δείχνετε μεγάλη κατανόηση ως προς αυτό. Πρόκειται για τον άνδρα που ξέρει να ανεβαίνει επαγγελματικά και κοινωνικά βελτιώνοντας παράλληλα και τα οικονομικά του.
Αν εσείς είστε από εκείνες που «πλέκουν μόνες τους τα πουλόβερ, τους και μετά τα συναρμολογούν», τότε μπορεί να του κινήσετε το ενδιαφέρον.
Παρόλα αυτά να ξέρετε ότι πίσω από την πολύ κρύα εξωτερική εμφάνισή του υπάρχει ένα παθιασμένος τρυφερός άνδρας. Πλησιάστε τον λοιπόν με έναν σοβαρό τρόπο και αφήσετε τον να έλθει κοντά σας, αφού έχει πάντα μέσα του την κρυφή επιθυμία αγαπήσει και να αγαπηθεί. Που ξέρετε λοιπόν, μπορεί να είστε εσείς «εκείνη».


ydroxoosΑν ανήκει στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Θα είναι αρκετά δύσκολη αυτή η γνωριμία για σας αν σκέπτεστε το γάμο. Είναι ο πλέον ανεξάρτητος άνδρας και ο Ουρανός ο πλανήτης που τον εξουσιάζει τον κάνει επιφυλακτικό στις δεσμεύσεις. Βέβαια η παράξενη συμπεριφορά του και οι προοδευτικές του ιδέες είναι δύσκολο να σας αφήσουν αδιάφορη. Όμως, για να μείνετε κοντά του θα πρέπει να έχετε πολύ ανεπτυγμένο το συναίσθημα της φιλίας και να μπορείτε να παρακολουθείτε και να μοιράζεστε τις ιδέες του. Να περνάτε αρκετές ώρες συζητώντας, να δέχεστε τις προχωρημένες απόψεις του όπως και τους φίλους του αλλά ούτε συζήτηση, γιατί δεν άκουσες μία τρυφερή λέξη από το στόμα του.
Αυτός ο άνδρας δύσκολα προσκολλάται σ’ έναν και μόνο άνθρωπο, νιώθει ότι όλοι του είναι το ίδιο αγαπητοί. Αν αυτό νομίζετε ότι μπορείτε να το ξεπεράσετε και να παραβλέψετε το δικό σας εγωισμό τότε μπορείτε στο πρόσωπο του να βρείτε ένα δίκαιο και πνευματικά καλλιεργημένο άνθρωπο ο οποίος κατά βάθος ψάχνει να βρει ένα ταίρι που θα τον κάνει ευτυχισμένο.


ixthysΑν ανήκει στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ

Πρόκειται για έναν άνδρα ευαίσθητο και ονειροπόλο, προικισμένο από τον Ποσειδώνα τον πλανήτη που τον εξουσιάζει με τάσεις προς την τέχνη.
Παρόλη τη ρομαντική του φύση, ξέρει όμως πολύ καλά να βρίσκει τον τρόπο να αποκτά αυτό που θέλει. Η ανάγκη του να αγαπήσει και να αγαπηθεί συχνά τον ωθούν σε παραχωρήσεις και υποχωρήσεις.
Του αρέσουν οι ελκυστικές γυναίκες, αλλά και οι καλές «οικονομολόγοι», γιατί σε αυτό το σημείο ο ίδιος μειονεκτεί. Για παράδειγμα κάποια στιγμή μπορεί να ξοδέψει όλα του τα χρήματα για να σας κάνει ένα ακριβό δώρο. Ωστόσο, προσέχει και την προσωπική του εμφάνιση μέχρι να κάνει και υπερβολές.
Πάντως, αν δε νομίζετε τον εαυτό σας ισχυρό προσέξετε αυτήν τη σχέση διότι στο μέλλον ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα, εκτός και αν μεταξύ σας υπάρχει πολύ ευνοϊκή συναστρία.  

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα