Ζώδια δύσκολα για παρέα

Ζώδια δύσκολα για παρέα

Τα ζώδια που δεν είναι εύκολο να τα κάνεις παρέα


Δεν ταιριάζουμε όλοι οι άνθρωποι με όλους. Δεν θα λειτουργούσε ο κόσμος αν συνέβαινε αυτό. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που μάλλον δεν τα πηγαίνουν καλά με κανέναν. Και ούτε τους νοιάζει να προσπαθήσουν, κιόλας. Βρήκαμε ποιοι είναι και μάθαμε και τα ζώδιά τους.


Τα ζώδια έχουν το καθένα κάποιο δικό τους χαρακτηριστικό που θεωρείται "δύσκολο", αλλά αυτά τα πέντε είναι τα χειρότερα.


ydroxoosΥδροχόος
Είναι το πιο ανεξάρτητο ζώδιο, και στην δική του περίπτωση δεν είναι ούτε χαριτωμένο, ούτε κάτι που θα σε εμπνεύσει αναγκαστικά. Είναι απλά άνθρωποι που δεν γουστάρουν πολλές επαφές με άλλους, επειδή αυτές με την σειρά τους θα φέρουν πολλές υποχρεώσεις. Οι Υδροχόοι επίσης έχουν συνήθως πολύ σκληρές απόψεις, όχι και τόσο εύπεπτες στο πλαίσιο παρέας. Αν με κάποιο θαύμα καταφέρετε να κολλήσετε και δεις πίσω από αυτά, υπάρχει ένα ωραίο μυαλό για να ανακαλύψεις, αλλά δεν μπορούμε να σου υποσχεθούμε ότι θα είναι ευχάριστη διαδικασία.


skorpiosΣκορπιός
Γνωρίζουμε ότι είναι ένα άτομο βαθιά συναισθηματικό, βαθιά σεξουαλικό και επίσης καχύποπτο ακόμα και με τη σκιά του. Όλα αυτά μπορούν να δημιουργήσουν πολύ δύσκολες συνθήκες για να γίνετε φίλοι. Οι Σκορπιοί φοβούνται πολύ να ανοιχτούν στους άλλους ανθρώπους και θα χρειαστεί απίστευτη υπομονή για να τους κάνεις να σε εμπιστευτούν. Αν το καταφέρεις (και αν αποφύγεις το σεξουαλικό ναρκοπέδιο που είναι οι πρώτοι τρεις μήνες γνωριμίας με έναν Σκορπιό), θα κερδίσεις έναν πολύ πιστό φίλο.


aigokerosΑιγόκερως
Ο κόσμος τους θεωρεί απόμακρους, κρύους και σκληρούς. Και είναι όλα αυτά τα πράγματα, περήφανα κιόλας. Οι Αιγόκεροι δεν νοιάζονται τι πιστεύεις για εκείνους επειδή έχουν πάντα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι από κάτω δεν κρύβεται (όπως σε όλους μας) ένα παιδάκι που ζητά επιβεβαίωση, αλλά μέχρι να καταφέρεις αυτό το παιδάκι να εμφανιστεί, θα δεινοπαθήσεις και θα φας πολλή ψυχρολουσία. Αν την αντέξεις και μείνεις εκεί, θα σε ανταμείψει με την πιο περίεργη αίσθηση του χιούμορ που έχεις δει ποτέ σε άνθρωπο.


kriosΚριός
Οι Κριοί δεν είναι αναγκαστικά δύσκολη παρέα, αλλά μπορούν να γίνουν ανυπόφοροι αν δεν είσαι διατεθειμένος να τους ακολουθείς στα δώδεκα διαφορετικά μονοπάτια που ανακαλύπτουν κάθε μέρα. Είναι αρκετά κουραστικό να είσαι φίλος με έναν Κριό επειδή ο παρορμητισμός τους δεν ελέγχεται εύκολα, και τις περισσότερες φορές χρειάζεται μπόλικος κόσμος για να μαζέψει τα κομμάτια. Είναι λιγάκι θέμα οπτικής γωνίας, αν κολλάνε οι τρόποι ζωής σας. Αλλά στην περίπτωση που κολλήσετε, θα είναι πάντα στο πλευρό σου.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο