Συνέντευξη με τον Χρήστο Άρχο (Β’)

Χρήστος Άρχος

Ήλιος, σελήνη, ωροσκόπος. Με ποια σειρά τα βάζεις ανάλογα με τη σημασία που έχουν στην ανάλυση γενέθλιου χάρτη και γιατί;

Αυτό είναι ολόκληρο μάθημα! Θα μπορούσαμε να μιλάμε γι αυτό 8 ώρες. Τον ωροσκόπο, τον θεωρώ την κοινωνική μας εικόνα. Τη μάσκα μας. Δηλαδή το ιδανικό πρότυπο που θέλουμε να κατακτήσουμε στη ζωή μας. “Τι ωροσκόπο έχω; Σε αυτόν θέλω να μοιάσω”.

Σαν αυτόν θέλω κοινωνικά να φαίνομαι. Ο Ήλιος μας, είναι η ενέργειά μας, η πραγματική μας φυσική δύναμη, το συνειδητό μας κομμάτι. Τη σελήνη την ορίζω ως “τις ασυνείδητες-βαθύτερες ανάγκες”. Η σελήνη είναι η πρωταρχική μας ανάγκη. Συνειδητή ή ασυνείδητη. Χωρίς αυτήν θα είμαστε δυστυχισμένοι αν δεν την καλύψουμε. Δε μπορώ να πω ότι υπάρχει κάποια σειρά. Και τα τρία είναι εξίσου σημαντικά. Δε μπορείς να αφαιρέσεις κάτι. Δε μπορείς να μου αφαιρέσεις ένα χέρι και να πεις ότι είμαι ο Χρήστος. Είμαι ολόκληρος ο Χρήστος.

 

Λένε ότι μετά τα 30 ο ωροσκόπος μας αναλαμβάνει δράση και ο ήλιος παραμερίζεται. που ουσιαστικά είναι η μάσκα που φοράμε απέναντι στους άλλους. Ορισμένοι πάλι λένε ότι ο ωροσκόπος είναι ο στόχος της ψυχής σε αυτή την ενσάρκωση. Πόσο εύκολο είναι κατά τη γνώμη σου να καταφέρει κάποιος άνθρωπος να φτάσει στο μάθημα του ωροσκόπου του; Και ποια η διαφορά από τον βόρειο δεσμό;

Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε τον ωροσκόπο μας. Τον θεωρώ ένα αέναο ταξίδι. Προσπαθούμε να φτάσουμε τον ωροσκόπο μας μια ολόκληρη ζωή. Ο ωροσκόπος λοιπόν είναι το αέναο ταξίδι της εξέλιξης της ψυχής μας. Πιστεύουμε ότι υπάρχει τέλος. Δεν υπάρχει όμως. Τώρα, όσον αφορά το βόρειο δεσμό, εγώ έχω μια άλλη άποψη. Ο περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται τον βόρειο δεσμό ως το πεπρωμένο μας. Το κάρμα μας. Είναι αυτό που θέλει η ψυχή μας να πετύχει.

Για εμένα ωστόσο, έχει απλά να κάνει με το σημείο που η εκλειπτική, τέμνει τον Ήλιο. Όπου υπάρχει βόρειος δεσμός υπάρχει και έκλειψη. Άρα έχει να κάνει με τους δυο γονείς μας και το πώς αυτοί μας επηρεάζουν. Το βλέπω ψυχοδυναμικά: Πώς οι γονείς επηρέασαν το ίδιο το άτομο. Γι αυτό, όταν βλέπω κάποιον βόρειο δεσμό να έχει δύσκολες όψεις σε έναν χάρτη, σημαίνει ότι οι γονείς και το γονεικό προφίλ, δημιούργησαν προβλήματα στην εξέλιξη του ανθρώπου. Γι αυτό λένε ότι “αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα”. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για τον βόρειο δεσμό, είναι ότι είναι το σύνολο της εξέλιξης μας. Ήλιος και σελήνη μαζί. Άρα έχει να κάνει και με τις κληρονομικές καταβολές των γονέων μας. Τι έχει επιλέξει η οικογένεια να αντιμετωπίσει στο παρελθόν της; Ποια παραπτώματα, ποιες ερινύες, ποια δράματα έχει να ανακαλύψει το βιολογικό μας κομμάτι, έτσι ώστε να εξελιχθούμε και με τη σειρά της να εξελιχθεί και η ίδια η ανθρωπότητα, και πιο συγκεκριμένα και το δικό μας γονιδίωμα. Ο βόρειος δεσμός έχει να κάνει με την κληρονομική αστρολογία, δηλαδή με το πεπρωμένο της οικογένειας. Τις κατάρες της οικογένειας, τα δώρα που η οικογένεια φέρει μαζί της και πως μπορεί να τα αξιοποιήσει για να προχωρήσει.

O Ν. δεσμός από την άλλη, είναι το παρελθόν όλου αυτού. Από πού προερχόμαστε, λοιπόν και που πρέπει να πάμε. Ποιες είναι οι επιλογές της οικογένειας στο παρελθόν και ποιες οι προκλήσεις της και ο ρόλος που εμείς ατομικά παίζουμε για το μέλλον.

 

Τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα έχουν εισχωρήσει στο χώρο της αστρολογίας ορισμένοι που ευθαρσώς λένε ότι ασκούν μαγεία ή άλλες τεχνικές παράλληλα ή και σε συνδυασμό με την αστρολογία. Ποια η γνώμη σου γι αυτούς και τι ρόλο παίζει ο σύλλογος φίλων αστρολογίας; Μπορεί να τους περιορίσει;

Καλώς ή κακώς, η μεταφυσική η μαγεία έχουν μπλεχτεί με την αστρολογία για αρκετό χρονικό διάστημα. Φταίει η μεσαιωνική περίοδος και κυρίως τα αραβικά χρόνια. Στη συνέχεια αυτό άρχισε να συμβαίνει πάρα πολύ, κυρίως το 600-700 μ.χ. Προσωπικά δεν πιστεύω στην ύπαρξη της μαγείας. Ούτε στην επανασύνδεση προσώπων. Το θεωρώ ανόητο. Αυτοί που ασκούν τη μαγεία, έχουν τη ζωή τους άνω κάτω. Άρα αφού μπορείς να κάνεις μαγικά για να βοηθήσεις του άλλους γιατί δεν κάνεις κάτι για να βελτιώσεις τη δική σου κατάσταση; Οι ίδιοι οι άνθρωποι δείχνουνε την τραγωδία τους. Όταν λοιπόν ζω μια τραγωδία, πώς μπορώ να βοηθήσω τους άλλους ανθρώπους; Γι αυτό και λέω πάντα ότι όταν θέλουμε να πάμε σε κάποιον επαγγελματία, να κοιτάμε πάντα πως είναι η ζωή του. Έχει επιτύχει δηλαδή στη ζωή του ο συγκεκριμένος άνθρωπος;

Εν κατακλείδι δεν πιστεύω στην μαγεία ούτε στη βασκανία. Πηγαίνει ο κόσμος σε αυτούς γιατί απλά δεν υπάρχει εκπαίδευση. Γιατί ακόμα δεν έχουν φύγει 400 χρόνια Οθωμανικής αυτοκρατορίας από επάνω μας. Ζούμε σε μια χώρα που το 50% δεν πιστεύει στη θεωρία της εξέλιξης. Θεωρεί δηλαδή ότι προερχόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα και πως ο Θεός τους έριξε νερό και λάσπη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο….. Έτσι λοιπόν, έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Όσον αφορά το έργο του συλλόγου, δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να τους περιορίσει, γιατί ένας σύλλογος μπορεί να έχει μέσα και ανθρώπους που πιστεύουν σε τέτοια. Και επειδή το λέει ο "Άρχος», δε σημαίνει ότι είναι και αλήθεια. Αυτή είναι η άποψη μου. Δε μπορώ να πείσω κανέναν. Έχουμε ήδη υπογράψει έναν κώδικα δεοντολογίας και εγώ προσωπικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε να περιορίσουμε κάποιους ανθρώπους. Αυτό που θα ήθελα εγώ να πω είναι ότι η αστρολογία, θα πρέπει να υπάρξει ως ξεχωριστό αντικείμενο από τα άλλα. Βέβαια ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα. Πρέπει να εκπαιδεύσουμε τον κόσμο. Έτσι θα σταματήσουν αυτοί οι άνθρωποι να υπάρχουν. Δε μπορείς να απαγορεύσεις αυτό το πράγμα. Απαγορεύεις το τσιγάρο. Βλέπεις να σταματάει κανένας το κάπνισμα; Με την απαγόρευση ο άνθρωπος δε λειτουργεί. Με την εκπαίδευση προχωράει. Εάν εκπαιδευτεί σωστά δε χρειάζεται να απαγορεύσουμε σε κανέναν τίποτα.

 

Τετράγωνα σε μια συναστρία. Ένας τρόπος εξέλιξης μιας σχέσης προς το καλύτερο ή ένας συναγερμός για αυτόν που τα βλέπει προκειμένου να μην αφήσει μια σχέση να συνεχιστεί;

Πιστεύω ότι όλα χρειάζονται να υπάρχουν σε μια συναστρία. Και τα τρίγωνα και τα τετράγωνα. Πρέπει να υπάρχει και λίγη ένταση. Παράδειγμα εγώ, προτιμώ το τετράγωνο Αφροδίτης- Άρη σε μια συναστρία, γιατί πρέπει να υπάρχει και λίγο ερωτικό πάθος σε αυτή τη ζωή. Δε θα προτιμούσα από την άλλη όμως, το τετράγωνο μεταξύ των “φώτων” δυο ανθρώπων. Δηλαδή ένα τετράγωνο Ήλιου-Σελήνης. Το τετράγωνο θεωρώ γενικά, ότι είναι μια πίεση, μια δυσκολία, μια ένταση που καλούμαστε να διαχειριστούμε. Τα πάντα χρειάζονται ισορροπία. Χρειάζονται και οι σύνοδοι και τα τετράγωνα. Χρειάζονται όλα. Εγώ αυτό που κοιτάω είναι ο μέσος όρος των τετραγώνων σε έναν χάρτη. Όταν είναι στο μέσο όρο είναι μια χαρά. Εάν δεν υπήρχαν καθόλου τετράγωνα, δε θα υπήρχε καθόλου σύγκρουση και άρα υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψουμε την σχέση λόγω πλήξης. Η όψη που θα με προβλημάτιζε περισσότερο είναι η “χιαστή”. Θεωρώ ότι είναι μια όψη “μη-συναστρίας”.

 

Σύνοδος Άρη-Κρόνου σε γενέθλιο αλλά και συναστρία. Περιορισμός και αξεπέραστο εμπόδιο ή απλά ένα μάθημα για την ψυχή;

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου, υποδηλώνει πάντα ένα μπλοκάρισμα ως έναν βαθμό. Άρα αυτό το μπλοκάρισμα μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα ελάττωμα που μπορεί να βοηθήσει το άτομο να εξελιχθεί. Για παράδειγμα, να πούμε κάτι απλό: Ο άνθρωπος με σύνοδο Άρη- Κρόνου μπορεί να έχει ένα συγκεκριμένο θέμα. Το θέμα αυτό μπορεί να τον βοηθήσει όμως να εξελιχθεί σε κάποιον άλλον τομέα. Ποτέ δεν πρέπει να παίρνουμε ένα ελάττωμα μόνο σαν κάτι αρνητικό. Πάντα οδηγεί κάποιον στο να γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αρκετά συμπλέγματα όπως οι στάρς. Τα συμπλέγματα αυτά τους οδήγησαν στο να γίνουν λαμπεροί καλλιτέχνες. Αυτό που με ενδιαφέρει λοιπόν είναι, να βοηθήσω έναν άνθρωπο με αυτή την όψη να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται το πρόβλημα σχετικά με αυτή την όψη στη ζωή του, αλλά και πως μπορεί να τον εξελίξει σε κάποιον άλλον τομέα. Όσον αφορά τη συναστρία, δε μου αρέσει ο Κρόνος-Άρης. Γιατί δηλώνει ότι το άτομο με τον Κρόνο, ακυρώνει σεξουαλικά το άλλο άτομο, ή υπάρχει μια έλλειψη ικανοποίησης σε έναν βαθμό. Οπότε αυτό χρειάζεται προσπάθεια και από τους δυο. Πολλές φορές ωστόσο μπορεί να μη δηλώνει ότι δεν υπάρχει ικανοποίηση, αλλά ότι το άτομο έχει βιώσει κάποιο τραυματικό γεγονός. Για μένα ο Κρόνος-Άρης έχει να κάνει με το σώμα μας. Ένας άνθρωπος με Κρόνο- Άρη μπορεί να έχει λοιπόν βιώσει ένα τραυματικό γεγονός, το οποίο δε τον βοηθάει να ικανοποιηθεί. Να εμποδίζει το σώμα του να βιώσει την απόλαυση. Άρα όταν έρχεται κάποιος σύντροφος με Κρόνο- Άρη έχει επιθετικές διαθέσεις απέναντι στο σώμα του, απέναντι στην ψυχοσυναισθηματική του κατάσταση και βιώνει μια απειλή. Και αυτό χρειάζεται να “δουλεύεται” σε μια σχέση. Με την κατάλληλη συμβουλευτική εξάλλου, Όλα αντιμετωπίζονται.

 

Τι είναι επιτέλους ο δωδέκατος οίκος και γιατί υπάρχει αυτή η κινδυνολογία που υπάρχει από τους αστρολόγους;

Όσο περισσότερο έχεις εργαστεί με τον εαυτό σου, άλλο τόσο δεν χρειάζεται να φοβάσαι τον δωδέκατο οίκο. Για εμένα δεν έχει να κάνει με το ασυνείδητο. Αλλά με τις ανάγκες συλλογικού ασυνειδήτου. Δηλαδή με την μάζα. Όταν ένα άτομο έχει πλανήτες στο δωδέκατο οίκο σημαίνει ότι καλείται να εκπληρώσει έναν ρόλο σε σχέση με την κοινωνία. Να γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος; Να γίνει το άτομο που θα ξεχωρίσει από τους υπολοίπους, το άτομο που θα μαρτυρήσει για τους υπολοίπους; Πάντα υπάρχει ένας ρόλος που παίζεται λόγω κοινωνικών δεδομένων. Εδώ βλέπουμε κατά τη γνώμη μου τον Θρίαμβο του Γιούνγκ και του συλλογικού ασυνειδήτου. Άρα ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει με τον εαυτό του και έχει καταλάβει τι εκπέμπει σε σχέση με την κοινωνία, μπορεί να κατανοήσει για πιο λόγο χρειάζεται να κάνει ένα από τα παραπάνω. Είτε να απελευθερωθεί από αυτό. Γιατί δε χρειάζεται να γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος απαραίτητα. Μπορεί κάποιος να θυσιαστεί για την κοινωνία χωρίς να χάσει τη ζωή του.

Άλλες φορές πάλι ο δωδέκατος έχει να κάνει με καταστροφές από σεισμούς ή πλημύρες. Όπου φανερώνουν τις ατέλειες του συστήματος μας. Από μια τραγική κατάσταση λοιπόν, αντιλαμβανόμαστε ότι χρειάζεται να διορθώσουμε τα πράγματα. Ο δωδέκατος οίκος λοιπόν, μπορεί να δηλώνει το σκληρό μάθημα που έχει να πάρει η κοινωνία με έναν άσχημο τρόπο, για παράδειγμα με τη μαζική αποχώρηση ψυχών από την οπτική των εναλλακτικών, με τη μαζική αποχώρηση ανθρώπων απλά από την οπτική μου.

Ωστόσο ο δωδέκατος από την άλλη, είναι και η ένωση ψυχικού δυναμικού. Δηλαδή μέσα από αυτόν ανακαλύπτουμε την εσωτερική μας δύναμη, ουσιαστικά τη σκιά του πρώτου μας οίκου. Ανακαλύπτουμε δηλαδή τι πραγματικά θέλουμε να καλύψουμε και ποια είναι η πραγματική αιτία. Για παράδειγμα, ένας δίδυμος με ωροσκόπο Καρκίνο θέλει να καλύψει μια προσωπική ανασφάλεια. Αυτήν την αναποφασιστικότητα του Διδύμου. Ο Καρκίνος αναζητάει την προσωπική και κοινωνική ασφάλεια. Να δείξει στους άλλους και στον εαυτό του ότι αποκτάει μια οικογένεια. Αυτό που θέλει να κρύψει είναι μια ανάστατη ψυχή. Ένα δίδυμο. Βιώνει μια μεταβλητότητα. Επομένως έρχεται αυτός ο άνθρωπος και προσπαθεί να καλύψει αυτό το οποίο έχει μέσα στον δωδέκατο του. Ο δωδέκατος οίκος βέβαια είναι μια ολόκληρη συζήτηση, ωστόσο θεωρώ ότι αυτές είναι ορισμένες βασικές πληροφορίες.

 

Ο Κρόνος ο Άρης και ο Πλούτωνας χαρακτηρίζονται ως κακεργέτες. Ποια η γνώμη σου γι αυτό;

Ανάλογα με την οπτική που θα τους κοιτάξεις αυτούς τους πλανήτες. Παράδειγμα, Από την άποψη της παραδοσιακής ερμηνευτικής αστρολογίας, Ο Άρης και ο Κρόνος είναι κακοί πλανήτες. Βέβαια αυτό δεν είναι απόλυτη αλήθεια, γιατί υπάρχουν παράγοντες που τροποποιούν αν ο Άρης είναι καλός ή κακός. Και ο Δίας που θεωρείται καλός και ευεργέτης πλανήτης, μπορεί να λειτουργεί χειρότερα σε ένα χάρτη. Οπότε πρέπει να ξέρεις πραγματικά τι χάρτη έχεις, γιατί αυτός που θεωρείς ευεργέτη σου, μπορεί τελικά να σε καταστρέψει. Νομίζω ότι πρέπει να βγούμε από τη λογική του “άσπρο ή μαύρο”. Η ζωή δεν είναι μόνο εύκολη ή μόνο δύσκολη. Σαφώς ο Άρης έχει να κάνει με τα βίαια γεγονότα, σαφώς ο Κρόνος έχει να κάνει με το θάνατο και τα γηρατειά. Αλλά νομίζω ότι είναι κοινωνικό το πρόβλημα. Όχι ειδικό. Γι αυτό πιστεύω πάντα στην “αστρολογία της κουλτούρας”. Ο δυτικός πολιτισμός φοβάται το θάνατο. Και γι αυτό αντιμετωπίζουμε τον Κρόνο ως παλιό κυβερνήτη του θανάτου. Τώρα έχει γίνει μετάθεση στον μοντέρνο κυβερνήτη του θανάτου, τον Πλούτωνα. Όπου αρχίσαμε πάλι να τον δαιμονοποιούμε. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο κακοί αυτοί οι πλανήτες. Έχει να κάνει με τα κοινωνικά μας δεδομένα. Η κοινωνία έχει πρόβλημα να αντιμετωπίσει το γήρας. Βλέπουμε φωτομοντέλα, ηθοποιούς, διάσημους να φοβούνται το χρόνο, να φοβούνται τον θάνατο. Έτσι μας δημιουργείται φόβος. Όταν θα έχουμε μια κοινωνία ώριμη και κατασταλαγμένη, θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με πολύ πιο εποικοδομητικό τρόπο αυτό που ονομάζουμε κακεργέτη πλανήτη. Άρα το ποιον ορίζουμε ως κακεργέτη ή ευεργέτη έχει να κάνει καθαρά με την οπτική μας για τα πράγματα. Όχι τόσο με την ίδια τη στάση της αστρολογίας. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν καλοί και κακοί πλανήτες. Πιστεύω απλά ότι υπάρχουν πλανήτες που έχουν ορισμένες ενέργειες, τους οποίους χρωματίζουμε θετικά ή αρνητικά ανάλογα με τις πεποιθήσεις μας.

 

Ποιο θεωρείς πιο αξιόπιστο προοδευτικό σύστημα;

Δεν υπάρχει αξιόπιστο ή λιγότερο αξιόπιστο σύστημα και θα σου εξηγήσω γιατί. Όταν κάνεις διόρθωση ωροσκόπου (rectification), ανακαλύπτεις ότι κάθε άτομο δονείται σε συγκεκριμένο με διαφορετικές τεχνικές. Όταν εγώ κάνω διόρθωση ωροσκόπου σε έναν άνθρωπο, θα πω ότι σε άλλον δονείται καλύτερα με τις διελεύσεις, με τα ηλιακά τόξα, με τις ηλιακές επιστροφές. Όταν θέλεις να κάνεις μια πρόβλεψη χρειάζεται να το βλέπεις αυτό. Αυτός ο άνθρωπος με ποια τεχνική δονείται καλύτερα σε ένα γεγονός από το παρελθόν του; Έτσι θα έχω μια εικόνα σχετικά με το ποια τεχνική είναι η ιδανική γι αυτόν. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Μπορεί κάποιος να λειτουργεί καλύτερα με τις διελεύσεις. Εγώ, έχω παρατηρήσει ότι ο δικός μου χάρτης λειτουργεί καλύτερα χρησιμοποιώντας τα ηλιακά τόξα. Και έχω δει μια εκπληκτική συνάφεια με τα γεγονότα της ζωής μου. Άλλοι άνθρωποι λειτουργούν καλύτερα με ηλιακές επιστροφές. Συνεπώς πριν ξεκινήσουμε να κρίνουμε την αξιοπιστία του κάθε συστήματος, πρέπει να αναλογιστούμε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και δεν πρέπει να παίρνουμε ένα σύστημα και να το χρησιμοποιούμε σε όλους. Δεν είμαστε βιομηχανία που βάζουμε σε κουτάκια τον άνθρωπο. Πρέπει να ανακαλύψουμε τη μοναδικότητα του ανθρώπου που έχουμε απέναντι μας. Και μέσα από αυτό, τις τεχνικές στις οποίες αντιδράει καλύτερα. Το γιατί αντιδράει δεν το γνωρίζω ακόμα. Αυτό θέλει περισσότερη έρευνα. Εγώ προσωπικά όταν θέλω να κάνω μια πρόβλεψη για έναν άνθρωπο χρησιμοποιώ διελεύσεις, προοδευτικά, ηλιακά τόξα και ηλιακές επιστροφές και βγάζω ένα σύνολο από τις επιρροές αυτές. Οποιαδήποτε προσπάθεια πρόβλεψης με μια μόνο τεχνική είναι ριψοκίνδυνη. Ποτέ δεν κοιτάμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο τεχνική.

 

Την συνέντευξη παραχώρησε στον Αθανάσιο Βύνια και την Ειρήνη Γκόζη.

 (...συνεχίζετε)

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο