Η Αφροδίτη στην ζωή μας

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σε ανδρικό ωροσκόπιο η ζωδιακή της θέση αποκαλύπτει τι τύπος γυναίκας τον έλκει


Στον Κριό
Η γυναίκα που τον γοητεύει είναι ο τύπος της φιλελεύθερης, ανεξάρτητης και αετονύχισσας, με αγάπη στην περιπέτεια.

Στον Ταύρο
Τον έλκει η γυναίκα που συνδυάζει τις ερωτικές της χάρες με τις οικοκυρικές της και κυρίως να έχει ξεχάσει το θαυμασμό της και για οποιονδήποτε άλλον.

Στους Διδύμους
Μπορεί να γίνει αιχμάλωτος της πανέξυπνης, αεικίνητης, χαρούμενης γυναίκας που θα μπορεί να μοιράζεται τα ενδιαφέροντα του.

Στον Καρκίνο
Τον έλκει ο τύπος της γυναίκας με ανεπτυγμένο το μητρικό ένστικτο, που θα μπορεί να τον νταντεύει, να του μαγειρεύει και γενικά να τον φροντίζει έτσι που να μην του λείπει τίποτα.

Στον Λέοντα
Γοητεύεται από τον τύπο της μοιραίας γυναίκας η οποία ξεχωρίζει από τις άλλες, αλλά και που εκδηλώνει τη στοργή και την αγάπη της φανερά.

Στην Παρθένο
Πάντα επιθυμεί μία γυναίκα προσγειωμένη και αφοσιωμένη στις υποχρεώσεις της απέναντί του. Να τον αγαπά και να τον φροντίζει.

Στο Ζυγό
Τον γοητεύει η ελκυστική, ευγενική, ρομαντική και άψογη στην εμφάνιση γυναίκα. Μπορεί μάλιστα να γίνει το παν γι αυτόν, αν είναι γλυκομίλητη και πολύ θηλυκή μαζί του.

Στο Σκορπιό
Γι αυτόν η ιδανική γυναίκα είναι η φλογερή και ερωτικά παθιασμένη την οποία όμως να τυλίγει και ένα πέπλο μυστηρίου.

Στον Τοξότη
Του αρέσει η γυναίκα η οποία δεν έχει αναστολές και μπορεί να αντιμετωπίζει τη ζωή χωρίς πατροναρίσματα. Επιπλέον να τον ακολουθεί και να μοιράζεται χωρίς γκρίνιες τα ενδιαφέροντα του, δηλαδή να είναι μία γυναίκα μέσα σε όλα.

Στον Αιγόκερω
Γοητεύεται από τη γυναίκα η οποία με την προσωπικότητά της διακρίνεται στις δημόσιες σχέσεις της. Είναι σοβαρή και συγκρατημένη με το κοινωνικό-επαγγελματικό της περιβάλλον αλλά στις προσωπικές τους σχέσεις να εκδηλώνεται με πάθος και αισθησιασμό.

Στον Υδροχόο
Γοητεύεται από την ανεξάρτητη και πρωτοποριακή γυναίκα. Το αν είναι εκκεντρική ή όχι αυτό δεν τον ενοχλεί, φτάνει να εκτιμά την ελευθερία που της παρέχει και να του είναι πιστή.

Στους Ιχθείς
Χρειάζεται μία ευαίσθητη και ψυχικά καλλιεργημένη γυναίκα, έτσι που να μπορεί να την προστατεύει με τη στοργή του. Θα πρέπει όμως, να είναι και πολύ θηλυκό μαζί του.Σε γυναικείο ωροσκόπιο η ζωδιακή θέση της Αφροδίτης αποκαλύπτει τι τύπος άνδρα την έλκει

Στον Κριό
Της χρειάζεται ένας άνδρας δυναμικός, τον οποίο να θαυμάζει για την ισχυρή προσωπικότητά του. Αν υπάρχει και η πιο μικρή ένδειξη ανασφάλειας θα την απογοητεύσει και μπορεί να φύγει τυπικά η ουσιαστικά από κοντά του.

Στον Ταύρο
Μιας και η ίδια είναι αισθησιακή και αθεράπευτα ρομαντική αναζητά τον άνδρα ο οποίος να ανταποκρίνεται σε αυτά, αλλά και συγχρόνως να της παρέχει και κάθε οικονομική ασφάλεια.

Στους Διδύμους
Αυτή η γυναίκα ψάχνει να βρει το «δίδυμο» της διανοητικά ταίρι ή κάποιον ανώτερο από αυτήν. Άνδρας χωρίς πνευματικότητα και φαντασία είναι κοντά της καταδικασμένος από την αρχή.

Στον Καρκίνο
Ετούτη η γυναίκα με τις συνηθισμένες εναλλαγές των διαθέσεων και συναισθημάτων της χρειάζεται έναν άνδρα που να αισθάνεται κοντά του εκτός από προστατευμένη και σίγουρη ότι θα συμμερίζεται τις συναισθηματικές της μεταπτώσεις. Επίσης, να της επιτρέπεται και εκείνης να του εκδηλώνει με την ίδια θέρμη τα μητρικά της αισθήματα.

Στον Λέοντα
Ιδεώδης άνδρας γι αυτήν την «μοιραία «γυναίκα είναι αυτός που θα χαρακτηρίζεται για την υπευθυνότητα, τα φλογερά του συναισθήματα και τη γενναιοδωρία του όπως άλλωστε είναι και η ίδια. Επίσης ότι θα της δίνει τη δυνατότητα για μία πλούσια κοινωνική ζωή.

Στην Παρθένο
Χρειάζεται έναν άνδρα που να μπορεί να καταλαβαίνει τις φροντίδες και τις θυσίες της, αν χρειαστεί γι αυτόν, μιας και η ίδια προτιμάει τα συναισθήματά της να τα δείχνει με έργα και όχι με λόγια.

Στο Ζυγό
Συνήθως την έλκει ο ρομαντικός τύπος του άνδρα ο οποίος όμως πρέπει νάνε επιπλέον γοητευτικός, πνευματώδης, γλυκομίλητος και κοινωνικός.

Στο Σκορπιό
Ο ιδανικός άνδρας είναι εκείνος που θα μπορεί να καταλαβαίνει τα περίπλοκα συναισθήματα της, το αινιγματικό της ύφος και που θα της παραδοθεί χωρίς όρους.

Στον Τοξότη
Χρειάζεται έναν άνδρα που δε θα της επιβάλλει περιορισμούς. Συνήθως όμως, της αρέσει να υπάρχει ποικιλία στα ενδιαφέροντα τους και φιλελευθερισμός στις σχέσεις τους.

Στον Αιγόκερω
Κατά κανόνα αυτή η γυναίκα είναι πιστή και συγκρατημένη στην εκδήλωση των αισθημάτων της. Ο άνδρας που θα κερδίσει την καρδιά της θα είναι αυτός που θα δεχτεί και θα εκτιμήσει αυτή τη συμπεριφορά της.

Στον Υδροχόο
Έλκεται από άνδρες που εμφανίζουν μία πολύ προχωρημένη σκέψη τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας όσο και δραστηριοτήτων. Σίγουρα όμως να της παρέχει και της ίδιας αυτήν την ελευθερία, καθώς η έννοια της λέξη κατεστημένο την απωθεί.

Στους Ιχθείς
Ο άνδρας που της ταιριάζει είναι ο ρομαντικός «καλλιτέχνης» ο οποίος θα της εκδηλώνει την αγάπη του και θα την προστατεύει με τη στοργή του. Επίσης, να είναι ικανός να διαχειρίζεται πράγματα και για δικό της «λογαριασμό».

 

της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα