Τα ζώδια και η σωστή δίαιτα

Τα ζώδια και η σωστή δίαιτα

Όχι, δεν διάβασες λάθος. Σε περίπτωση που αυτό το κείμενο πετάχτηκε έτσι απλά μπροστά σου. Αν το έψαξες, από την άλλη, ναι, είναι αυτό ακριβώς που έψαχνες.

Η αστρολογία παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή των ανθρώπων. Μπορούν να οργανώσουν όλη τους την ζωή βάσει του τι δρόμο έστρωσαν τα άστρα μπροστά τους. Και είναι τόσες πολλές οι απόψεις της ζωής που το ζώδιο μπορεί να επηρεάσει, άρα και άλλες τόσες πιθανές αναζητήσεις στο ίντερνετ.

Και για να έφτασες εδώ, μάλλον... σκεφτόσουν... να αλλάξεις την διατροφή σου βάσει αστρολογίας...; Οκέι, εμείς είμαστε εδώ για εσένα. 

Ώρα να διαβάσεις τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσεις βάσει του ζωδίου σου


kriosΚριός
Επειδή ο Κριός είναι αυτός που σέρνει τον χορό, το πρώτο από τα ζώδια, θα πούμε να κάνεις Μεσογειακή διατροφή, που είναι αντικειμενικά η καλύτερα, άρα θα σε κρατήσει γερό για να συνεχίσεις να σέρνεις τον χορό. Ελπίζουμε να ήταν εντάξει αυτό.


tavrosΤαύρος
Η δίαιτα DASH έρχεται δεύτερη συνήθως μετά την Μεσογειακή, και ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο. Καρμική σχέση θα έλεγε κανείς. Το όλο θέμα της DASH είναι να ρίξει την υπέρταση, άρα έχει πολύ λίγο αλάτι. Ε, όσο και να το κάνεις, αν νιώθεις συχνά σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, ίσως σου κάνει καλό να ρίξεις την πίεσή σου.


didimoiΔίδυμοι
Αυτό το ζώδιο φημίζεται για τις απότομες εναλλαγές στην διάθεση, συνεπώς θα προτείναμε μια διατροφή πολλών, μικρών γευμάτων κατά την διάρκεια της ημέρας, ώστε να μην έχεις χρόνο να αλλάζεις διάθεση.


karkinosΚαρκίνος
Είσαι ένα ζώδιο που αγαπά την οικογένεια και την αγάπη, συνεπώς η διατροφή σου πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από χειροποίητα, σπιτικά φαγητά. Οτιδήποτε επεξεργασμένο είναι ικανό να σου κάνει διπλάσιο κακό από τον μέσο άνθρωπο, ακριβώς επειδή είσαι ένα τόσο συναισθηματικό άτομο.


leonΛέων
Τι άλλο να φάει ένα... λιοντάρι εκτός από πολύ, πολύ κρέας; Ακολούθησε μία αυστηρά κρεατοφαγική δίαιτα, αλλά σε αντίθεση με τα αληθινά λιονταράκια, φρόντισε να μαγειρεύεις το κρέας σου, μιας και το ωμό κρέας περιέχει παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορούν να βλάψουν το ανθρώπινο σώμα.


parthenosΠαρθένος
Η κατάλληλη διατροφή για τους Παρθένους είναι η διαλειμματική νηστεία, απλά και μόνο επειδή θα τους δίνει την τέλεια δικαιολογία για τις ξαφνικές κρίσεις οργής: "Συγγνώμη, με μια φρυγανίτσα ολικής είμαι απ' το πρωί".


zygosΖυγός
Τι άλλο θα προτείναμε στο ζώδιο της ισορροπίας εκτός από μία... ισορροπημένη διατροφή; Και θα το αφήσουμε εδώ, επειδή οι Ζυγοί επίσης είναι τεμπέληδες.


skorpiosΣκορπιός
Η δίαιτα που θα ήταν καλό να ακολουθήσεις είναι η χορτοφαγική, όχι για ηθικούς λόγους αλλά για να έχεις έναν έξτρα λόγο να τραβάς την προσοχή. Η προσοχή είναι το σημαντικότερο κομμάτι της διατροφής σου.


toxotisΤοξότης
Η δραστήρια ζωή σου απαιτεί πολλή ενέργεια, αλλά μερικές φορές με την τόση πολλή ενέργεια εύχεσαι να είχες λιγότερη, για να χαλάρωνες και λίγο. Μην ανησυχείς, ξεκίνα να βασίζεις την διατροφή σου στα λιπαρά, και θα πραγματοποιηθούν και οι δύο σου ευχές. Θα έχεις τόση πολλή ενέργεια, αλλά δεν θα μπορείς να την κάνεις τίποτα επειδή το στομάχι σου θα πονάει.


aigokerosΑιγόκερως
Η διατροφή που χρειάζεται ένας καρχαρίας σαν εσένα, προφανώς περιλαμβάνει μπόλικο αίμα. Που σημαίνει ότι κάθε φορά που βγαίνεις για φαγητό είναι απαραίτητο να γίνεσαι το πιο ανυπόφορο άτομο στο τραπέζι περιγράφοντας ακριβώς την αναλογία ψημένου/άψητου που θέλεις στην μπριζόλα σου.


ydroxoosΥδροχόος
Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να τρώνε μόνο τροφές που είναι εντελώς φλατ - σκέψου φέτες του τοστ, φέτες γκούντα, φύλλα ζελατίνης - και μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να τρώνε μόνο τροφές που είναι λευκές. Τι έχουν κοινό αυτοί οι δύο; Είναι όλοι Υδροχόοι.


ixthysΙχθείς
Η καλύτερη διατροφή για εσένα είναι ο αυστηρός, ωμός βιγκανισμός. Δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που να μπορεί να στηρίξει καλύτερα αυτή την επιλογή, ούτε που θα την εκμεταλλευτεί καλύτερα για να ενοχλήσει περισσότερο τους γύρω του.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο