Ποιες ανασφάλειες έχει το κάθε ζώδιο;

Ποιες ανασφάλειες έχει το κάθε ζώδιο;

Όλα τα ζώδια έχουν ανασφάλειες, άλλα σε μεγαλύτερο άλλα σε μικρότερο βαθμό. Υγεία, εμφάνιση, ερωτισμός, οικονομική κατάσταση. Ψάξαμε τον ζωδιακό κύκλο και εντοπίσαμε τα τρωτά σημεία του κάθε ζωδίου.


kriosΚριός
Ο ατρόμητος χαρακτήρας των Κριών μπορεί εκ πρώτης όψεως να τους προσδίδει κύρος και να τους κάνει να δείχνουν ότι δεν φοβούνται τίποτα, όμως βαθιά μέσα τους οι Κριοί είναι άκρως διστακτικοί, επιφυλακτικοί και βρίσκονται σε μια διαρκή ανησυχία: μην χάσουν αυτό το κύρος και κατ’ επέκταση τα πρωτεία που τους προσδίδει. Έχουν ηγετικές τάσεις, και θέλουν να είναι συνέχεια «από πάνω».


tavrosΤαύρος
Η εικόνα είναι το άλφα και το ωμέγα για τους Ταύρους γι’ αυτό και φροντίζουν ανά πάσα στιγμή να επεξεργάζονται και να «φτιάχνουν» αυτό που δείχνουν στον έξω κόσμο είτε αυτό αφορά την εμφάνισή τους (κατά κύριο λόγο) είτε την συμπεριφορά τους. Μπορεί φαινομενικά να δείχνουν ισχυροί και σκληροί χαρακτήρες, όμως να ξέρετε ότι κάθε στιγμή τους απασχολεί η εικόνα που θα σχηματίσουν οι άλλοι για εκείνους.


didimoiΔίδυμοι
Έχουν μεγάλη ανασφάλεια με τον ερωτισμό τους. Οι Δίδυμοι θέλουν να είναι αρεστοί σε όλους και νοιώθουν συνεχώς την ανάγκη να επιβεβαιώνονται ότι είναι καλοί εραστές. Οι επιδόσεις στο κρεβάτι είναι για αυτούς το παν και αν δεν τις πετύχουν, νοιώθουν το σύμπαν να καταρρέει.


karkinosΚαρκίνος
Είναι το μοναδικό ζώδιο το οποίο τρέμει και μόνο στην ιδέα των νοσοκομείων. Οι Καρκίνοι έχουν τεράστια ανασφάλεια με την υγεία τους και ανησυχούν συνεχώς μήπως αρρωστήσουν. Η ανησυχία αυτή επεκτείνεται και στο περιβάλλον τους και έτσι βρίσκονται σε μια διαρκή ανησυχία και για την υγεία των γύρω τους (γονείς, φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα). Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα τους κάνει να νοιώθουν τεράστια ευθύνη για τους άλλους.


leonΛέων
Οι Λέοντες είναι τόσο μεγάλες «ψωνάρες» που σπάνια θα βρούμε κάποιον από αυτούς να έχει σοβαρές ανασφάλειες, αφού νομίζουν ότι είναι τέλειοι. Δεν υπάρχει για εκείνους η λέξη ανασφάλεια, είναι το ζώδιο… «θαυμάστε με». Αυτή τους η σιγουριά όμως, δεν τους αφήνει καθαρά να δουν τι συμβαίνει γύρω τους και να αναγνωρίσουν τα λάθη τους.


parthenosΠαρθένος
Οι Παρθένοι δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στους άλλους και νομίζουν ότι όλος ο κόσμος είναι… φτιαγμένος για να τους κοροϊδέψει. Δεν αντέχουν σε καμία περίπτωση να μείνουν μόνοι τους, αλλά γίνονται και ανυπόφοροι όταν βρίσκονται μαζί με άλλους.


zygosΖυγός
Από τα πολύ ανασφαλή ζώδια οι Ζυγοί, έχουν ανασφάλειες κατά κύριο λόγο με την εμφάνισή τους και έτσι κάνουν ακραίες κινήσεις σε αυτήν για να τους προσέξουν οι άλλοι. Επειδή ξέρουν καλά τις δυνάμεις τους, θα της χρησιμοποιήσουν στο έπακρο για να μην αφήσουν κανένα να καταλάβει με τι είναι ανασφαλείς. Είναι επίσης πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, ίσως επειδή φοβούνται ότι κάποιος έχει παραπάνω δυνάμεις από αυτούς. Δεν μιλάνε πότε για τις ανασφάλειές τους, και προσπαθούν να τις κρύψουν με επιδειξιομανία.


skorpiosΣκορπιός
Μισούν τον εαυτό τους, το σώμα τους και έχουν γενικότερα μεγάλη ανασφάλεια με την εικόνα τους. Νομίζουν ότι είναι άσχημοι και ότι δεν αρέσουν σε κανένα. Για να καλύψουν την ανασφάλειά τους αυτή προσπαθούν να εκμεταλλεύονται τα πάντα (και τους πάντες) γύρω τους για να νοιώσουν ότι έχουν πλεονέκτημα.


toxotisΤοξότης
Δεν είναι ζώδιο με μεγάλες ανασφάλειες ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. Είναι παρορμητικοί και θα σκεφτούν αν έχουν κάνει κάτι λάθος, μόνο αφού το κάνουν. Επίσης δεν αντέχουν τους περιορισμούς, οπότε ανασφάλεια τους προκαλεί οποιαδήποτε κατάσταση τους περιορίζει – π.χ. να μην μπορούν να πάνε ταξίδια, να νοιώθουν ότι πνίγονται από τον/την σύντροφο κτλ.


aigokairosΑιγόκερως
Ακόμα ένα ζώδιο το οποίο δεν έχει ιδιαίτερες ανασφάλειες. Οι Αιγόκεροι είναι τρομερά εργασιομανείς, οπότε ενδεχομένως να νοιώσουν ανασφάλεια όταν δεν έχουν αντικείμενο εργασίας και η ανεργία τους χτυπήσει την πόρτα. Όχι όμως με την έννοια της οικονομικής ανασφάλειας όπως οι Ταύροι, αλλά της ανασφάλειας ότι δεν κάνουν κάτι σημαντικό στη ζωή τους.


ydroxoosΥδροχόος
Το πρόβλημα με τους υδροχόους είναι ότι δεν θέλουν να μείνουν μόνοι. Και μόνο η σκέψη της μοναξιάς τους… φρικάρει και τους κάνει να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Για να ξεφύγουν από αυτή την ανασφάλεια, θέλουν να έχουν ανά πάσα στιγμή πάρα πολλούς φίλους δίπλα τους και να νοιώθουν ότι αγαπιούνται.


ixthysΙχθύς
Η ανασφάλεια στους Ιχθείς έχει να κάνει με τους άλλους. Φτιάχνουν λοιπόν έναν ιδανικό κόσμο στο μυαλό τους, ο οποίος όμως δεν «δημιουργείται» πάντα όπως θα ήθελαν. Ακόμα όμως και αν αυτός ο κόσμος δεν γίνει, εκείνοι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να γίνουν όλα ιδανικά. Δεν είναι τόσο ανασφαλή ζώδια, αλλά γίνονται όταν έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα. Εκεί χάνουν τον κόσμο.


του Νικόλα Γεωργιακώδη από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο