Ζώδια και παιδιά

Ζώδια και παιδιά

Τι λένε τα άστρα για την προσωπικότητα του παιδιού

Νομίζατε πως ξέρετε καλά το παιδί σας; Αναθεωρήστε και ρίξτε μια καλή ματιά στον ζωδιακό του χάρτη! Τα ζώδια μπορούν σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα το παιδί σας και να κατανοήστε ίσως τις... όποιες παραξενιές του. Αν σας ενδιαφέρει να μεταφράσετε καλύτερα τα χαρακτηριστικά του παιδιού σας, δείτε τι προστάζει το κάθε ζώδιο!

 

Κριός
Ο μικρός Κριός είναι πολύ δραστήριος και αγαπάει την περιπέτεια. Ενθουσιάζεται εύκολα με πράγματα και ανθρώπους και είναι εξαιρετικά παρορμητικός, με συνέπεια να μην βάζει πάντα σε πρώτο πλάνο την λογική. Όταν τον ενδιαφέρει κάτι δύσκολα βάζει φρένο και πολλές φορές τρώει τα μούτρα του! Δεν του αρέσει καθόλου η πίεση.

Τι μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει; Μηχανικός, ασφαλιστής, επιχειρηματίας, γιατρός, προγραμματιστής.


Ταύρος
Το μικρό Ταυράκι χαρακτηρίζεται από ήρεμο και σταθερό χαρακτήρα. Αν θέλει κάτι μπορεί να κάνει όλη την υπομονή του κόσμου προκειμένου να το κατακτήσει. Δεν έχει πολλές εκρήξεις και είναι ιδανικός φίλος, μιας και είναι ήπιος και πειθαρχημένος. Μπορεί βέβαια να μην δείχνει έντονο δυναμισμό, αλλά αν τον φτάσετε στα όρια μπορεί να γίνει άλλος άνθρωπος!

Τι μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει; Ηθοποιός, δημοσιογράφος, χρηματιστής, αισθητικός, βρεφονηπιοκόμος.


Δίδυμος
Το αγαπημένο σας Διδυμάκι είναι δραστήριο, χαρούμενο και πολύ κοινωνικό. Δεν μπορεί να συγκεντρωθεί εύκολα και συνεχώς αναζητάει νέας πράγματα για να το συγκινήσουν. Του αρέσει να βρίσκεται συνέχεια με κόσμο, να περνάει όμορφα αλλά πολλές φορές δεν επεξεργάζεται ή δεν φιλτράρει ιδιαίτερα τις καταστάσεις, οπότε μπορεί να χρειαστεί καθοδήγηση.

Τι μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει; Γραφίστας, μεταφραστής, ηθοποιός, προγραμματιστής, πωλητής.


Καρκίνος
Το μικρό Καρκινάκι είναι το πιο ευαίσθητο του ζωδιακού κύκλου. Παραπονιέται πολύ και πληγώνεται εύκολα ενώ δεν στέκεται γρήγορα στα πόδια του, μιας και αναζητάει συνεχώς την παρουσία της μαμάς του. Είναι ανασφαλές αλλά παράλληλα και μια ιδιαίτερα καλλιτεχνική ψυχή που περιμένει να την ξεκλειδώσετε.

Τι μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει; Μουσικός, γεωλόγος, ιστορικός, φωτογράφος, παιδαγωγός, νοσοκόμος.

Ζώδια και παιδιά


Λέων
Ο μικρός Λέων είναι ο αρχηγός της παρέας! Είναι γοητευτικός, καλός ομιλητής, αγαπητός από τους φίλους και ιδιαίτερα εξωστρεφής. Αν και δείχνει να έχει αυτοπεποίθηση, έχει ανάγκη από τον θαυμασμό και την επιβεβαίωση, απλά προσέξτε μην υπερτονίσετε το εγώ του και καταλήξει να γίνει σνομπ ή αλαζόνας στην συμπεριφορά του.

Τι μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει; Γραφίστας, ηθοποιός, επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας.


Παρθένος
Ένα παιδί που μπορεί εύκολα κάποιος να παρεξηγήσει, ο μικρός Παρθένος είναι ντροπαλός και ευγενικός αλλά είναι και ιδιαίτερα ψυχαναγκαστικός και ανασφαλής. Του αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού και η τάξη, ενώ είναι επιμελής μαθητής με εξαιρετικές ικανότητες στην οργάνωση. Μεγαλώνοντας μπορεί να γίνει έντονος επικριτής των άλλων με αποτέλεσμα να έρθει σε συγκρούσεις.

Τι μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει; Λογιστής, διαιτολόγος, κριτικός κινηματογράφου, γιατρός.


Ζυγός
Ο μικρός Ζυγός είναι ένα καλλιτεχνικό και δημιουργικό παιδί. Είναι εξωστρεφές και κοινωνικό αλλά παράλληλα ιδιαίτερα ανασφαλές. Θέλει να βρίσκεται σε αρμονία με το περιβάλλον του και του αρέσει πολύ να υπάρχει καλή αισθητική τριγύρω του, ωστόσο είναι πολύ ευαίσθητο στις κριτικές των άλλων. Δώστε του ασφάλεια, μην το καταπιέσετε και μην του καλλιεργήσετε το αίσθημα του φόβου.

Τι μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει; Δημοσιογράφος, αισθητικός, κομμωτής, διακοσμητής, μοντέλο.


Σκορπιός
Ο μικρός Σκορπιός είναι ένα δυναμικό παιδάκι που ωστόσο μπορεί να έχει πολύ έντονες εκρήξεις. Πατάει γερά στα πόδια του και μοιάζει να έχει εξαιρετικά έντονη αυτοπεποίθηση, σε σημείο που πολλές φορές οι άλλοι το θεωρούν ...αναίσθητο! Είναι πειθαρχημένος και φτάνει εύκολα στους στόχους του.

Τι μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει; Πολιτικός, επιχειρηματίας, ψυχίατρος, αστυνομικός, φυσιοθεραπευτής.

Ζώδια και παιδιά


Τοξότης
Ο μικρός Τοξότης είναι ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια και ενεργητικότητα! Επιζητά τα παιχνίδια, τις εξερευνήσεις και τις περιπέτειες. Η γνώση και τα ταξίδια γίνονται γρήγορα πηγή έλξης για αυτό. Του αρέσει να μαθαίνει και να ανακαλύπτει συνεχώς νέα πράγματα, γι' αυτό προοδεύει γρήγορα. Ένα αρνητικό του είναι ότι είναι πεισματάρης και δύσκολα μπορείτε να τον βάλετε σε καλούπια.

Τι μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει; Οδοντίατρος, σκηνοθέτης, γιατρός, συγγραφέας, καθηγητής.


Αιγόκερως
Ο μικρός Αιγόκερως είναι ένα ευαίσθητο παιδάκι. Του αρέσει να έχει ευθύνες μέσα στο σπίτι και να παίρνει μέρος στη τάξη και στην οργάνωσή του. Γνωρίζει την πειθαρχία, γι' αυτό μάλλον δεν θα σας ταλαιπωρήσει πολύ και θα είναι υπάκουο. Ένα χαρακτηριστικό του ακόμη είναι ότι του αρέσει η εξουσία και μπορεί να το εκφράσει και μέσα στις σχέσεις του.

Τι μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει; Δάσκαλος, πολιτικός, τραπεζικός υπάλληλος, δημόσιος υπάλληλος.


Υδροχόος
O μικρός Υδροχόος είναι φιλικός, κοινωνικός αλλά και αρκετά απρόβλεπτος. Στο σχολείο είναι έξυπνος, αλλά αρκετά ατίθασος και αντιδραστικός, ενώ μερικές φορές δεν είναι συνεπής απέναντι στους άλλους και στις δικές του υποχρεώσεις. Είναι λίγο ονειροπόλος και δεν συμβιβάζεται, ούτε και μπαίνει σε καλούπια.

Τι μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει; Δικηγόρος, πολιτικός, προγραμματιστής, κοινωνιολόγος, παρουσιαστής.


Ιχθύς
Το μικρό Ψάρι είναι ίσως το πιο ευαίσθητο και ντροπαλό του ζωδιακού κύκλου. Είναι ήρεμο και κινείται μεθοδικά και οργανωμένα. Προτιμάει ένα περιβάλλον χωρίς πιέσεις, στο οποίο θα αισθάνεται ότι δεν θίγεται η αυτοπεποίθησή του. Καλλιεργήστε τα ταλέντα του και αφήστε το να εξελιχθεί μόνο του και να βρει τον εαυτό του.

Τι μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει; Ζωγράφος, νοσοκόμος, δάσκαλος, αρχιτέκτονας, κτηνίατρος.

Της Ελευθερίας Ιωαννίδου από το mama365.gr

Πηγή: Mama365.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο