Ομοζωδιακοί: Γονείς και παιδιά

Ομοζωδιακοί

Οι ομοζωδιακοί είναι άτομα που έχουν γεννηθεί τον ίδιο μήνα και την ίδια ημέρα, σε ορισμένες δε περιπτώσεις και την ίδια χρονολογία. Εμείς εδώ, θα εξετάσουμε το φαινόμενο των ομοζωδιακών γονέων και παιδιών. Και θα αναφέρουμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις των ατόμων με το ιδιότυπο αυτό αστρολογικό σημείο τους.

Τo ζώδιο στο οποίο η συμπτωματική γέννηση φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη επιρροή είναι ο Καρκίνος. Στην περίπτωσή μας έχουμε μητέρα και γιο. Αμφότεροι γεννημένοι στις 26 Ιουνίου. Η μάνα αγαπούσε υπερβολικά το γιο, από τη νηπιακή του ακόμα ηλικία, τον περιέβαλλε με μία ασφυκτική υπερπροστασία. Το παιδί μεγάλωνε χωρίς να εκδηλώνει κανένα ενδιαφέρον για μόρφωση, εργασία, κοινωνική αποδοχή, έρωτα, οικογένεια. Αποτραβηγμένος τώρα σε ένα μεγάλο ιδιόκτητο διαμέρισμα - καθώς ανήκε σε εύπορη οικογένεια - έχει ένα δικό του περίεργο δωμάτιο με ...ακόμα πιο περίεργους ενοίκους. Μέσα σε ειδικά κλουβιά φιλοξενούνται σαύρες, χελώνες, λευκά ποντίκια, ινδικά χοιρίδια, μικρούς σκαντζόχοιρους. Αυτοί είναι οι φίλοι του!

Η ομοζωδιακή μάνα σιγά, σιγά καταστρέφει το παιδί της λόγω της περίεργης αστρικής επιρροής. Η ίδια έχει μία αδάμαστη ζωτικότητα, πολυσχιδή δράση και προβολή, ενώ το παιδί είναι σε σωματική και ψυχική κατάπτωση. Σαν κάτι να τραβά τον προσωπικό του μαγνητισμό και να υφαρπάζει τη ζωτικότητα και όλα τα καλά στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητά του. Η παρουσία της μάνας ενεργεί καταλυτικά στην ενέργεια του αφού τον παγιδεύει με την αγάπη και την προστασία της.

Μία άλλη χαρακτηριστική περίπτωση είναι πατέρας - μητέρα κόρη ομοζωδιακοί. Κάθονται και οι τρεις σιωπηλοί ώρες ολόκληρες και …Τηλεπικοινωνούν! Οι γονείς στέλνουν τα μηνύματα και τις επιθυμίες τους και η κόρη ως τέλειος δέκτης τα λαμβάνει γρήγορα και πρόθυμα. Για μια ζωή θα είναι η εκτελεστής των επιθυμιών και αποφάσεων των γονιών της -ιδιαίτερα της μητέρας- με σεβασμό και χωρίς αντιρρήσεις.

Στους Υδροχόους -με ημερομηνία γέννησης 15 Φεβρουαρίου σε μητέρα και κόρη- υπήρχε σε τέτοιου βαθμού ταύτιση και προσκόλληση της δεύτερης στην πρώτη, που η εξάρτηση ήταν συγκλονιστική. Αν και μορφωμένη γυναίκα η κόρη, με καριέρα δικηγόρου και ώριμη πλέον σε ηλικία, έφθανε στο σημείο να παίρνει τη μητέρα της στις αίθουσες των δικαστηρίων για να μην την αποχωριστεί ούτε στιγμή. Παρόλο που κινδύνευε έτσι να χάσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών της από την παρουσία στον επαγγελματικό της χώρο μιας υπέργηρους χωριάτισσας, αγράμματης και βαρήκοης, που δύσκολα αντιλαμβανόταν τον περίγυρό της.

Στην περίπτωση αυτήν η κόρη με άξονα την προσκόλληση στην αγάπη της μάνας δε μπόρεσε να δημιουργήσει δική της οικογένεια και βρέθηκε τελικά, σε σωματικό και ψυχικό μαρασμό, ενώ σκέπτεται με τρόμο τη στιγμή που η μητέρα της θα εγκαταλείψει τη ζωή και θα στερηθεί την ακτινοβόλα παρουσία της που καθημερινά τη θερμαίνει. Αντίθετα, η μάνα εξακολουθεί να διατηρεί, παρά την ηλικία της μία θαλερότητα.

Το παράδειγμα των Λεόντων είναι κάπως διαφορετικό. Μάνα και κόρη Λέαινες και οι δύο γεννημένες στις 15 Αυγούστου. Η μάνα λέγεται Κυριακή και κόρη Παρασκευή. Η κόρη έχει γεννηθεί Κυριακή και η μητέρα Παρασκευή! Το ζώδιο τους και ο πλανήτης του έχουν βάλλει τη σφραγίδα τους. Η μάνα περήφανη και αλαζονική, ντύνεται …βασιλικά! Με πολυτελή ενδύματα, ακριβά γουναρικά, και κοσμήματα, ανταγωνίζεται σκληρά την κόρη της. Πολλές φορές φορά πρώτα εκείνη τα καινούρια ρούχα της κόρης της και της δίνει τα μεταχειρισμένα τα δικά της. Επιθετική και αυταρχική, φέρεται περισσότερο σα μητριά παρά ως μητέρα. Η νεαρή παρουσία της κόρης την εκνευρίζει και τη στενοχωρεί. Δύο βασίλισσες, βλέπετε, δε χωρούν στο ίδιο παλάτι.

Στην παρατήρηση αρσενικών Λεόντων -πατέρα και γιού- τα αποτελέσματα ήταν καθoλοκληρία θλιβερότερα πατέρας επιστήμονας, με κύρος και όνομα, αλαζονικός, υπερήφανος και μαχητικός, με τέλεια τα λεόντεια μορφικά χαρακτηριστικά. Από τη ζωή έχει πάρει πραγματικά τη μερίδα του λέοντος. Ο γιός ψιλόκορμος, άχαρος, απρόσιτος. Άρρωστος και καταδικασμένος. Δεν επικοινωνεί καθόλου με το περιβάλλον του. Γεννήθηκε την ίδια ημερομηνία με τον πατέρα και αυτό ήταν η καταστροφή του. Θα έλεγε κάποιος ότι ο πατέρας δεν άφησε τίποτα στην προσωπικότητα του γιού, τη μηδένισε.

Τέλος, θα αναφερθούμε στους Κριούς. Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά πατέρα και γιό. Ο πατέρας διαρκώς εριστικός και επιθετικός προς το γιό του, τον επέπληττε, τον απειλούσε και τον χλεύαζε. Προσπαθούσε να τον χτυπήσει με το παραμικρό. Το παιδί αμυνόταν σε αυτήν την αντιδραστική συμπεριφορά, με μια άμυνα, όμως φοβισμένη και άτονη. Είχε γίνει από τον πατέρα άβουλος, με διαρκώς κατεβασμένο το κεφάλι. Ένα Κριάρι που δεν τολμούσε να κουτουλήσει. Μορφικά ο πατέρας ήταν γνήσιος Κριός, το παιδί θλιβερό κακέκτυπο του πατέρα.  

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο