Το ζώδιο ...της πεθεράς σου!

Το ζώδιο ...της πεθεράς σου!

Θέλετε να μάθετε τι πραγματικά κρύβει στο μυαλό και στην καρδιά της η πεθερά σας;

Το ζώδιό της, λένε οι αστρολόγοι, μπορεί να σας πει πολλά για το την ιδιοσυγκρασία της, αλλά και για το τι να περιμένετε από αυτήν.

Είτε έχετε μια καλόκαρδη και γλυκιά πεθερά, είτε μια πραγματική μέγαιρα, δείτε τι λένε για εκείνη οι «ειδικοί» και... πείτε μας αν συμφωνείτε!


kriosΗ πεθερά Κριός
Χαρακτηριστική ατάκα: «Φυσικά και το ξέρω αυτό!»

Το αλλόκοτο με αυτή τη δυναμική πεθερά είναι ότι παρόλο που γενικά χαίρεται ιδιαίτερα που «ξεφορτώθηκε» τον γιο της και δεν χρειάζεται πια να τον υπηρετεί, όταν φτάνει στο κατώφλι του σπιτιού σου, χτυπά το κουδούνι βίαια κι αφού της ανοίξεις την πόρτα, μπαίνει μέσα σαν ανεμοστρόβιλος και... καλό κουράγιο! Χώνει τη μύτη της παντού, ασκεί έντονη κριτική στους πάντες και στα πάντα («Γιατί αυτό είναι έτσι; Γιατί εκείνο το βάλατε σ' αυτή τη θέση;»), ενώ συνηθίζει να επεμβαίνει και στα προσωπικά του ζευγαριού, παίρνοντας από μόνη της, πάσης φύσεως πρωτοβουλία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει και δεν θα είναι δίκαιη μαζί σου, αλλά αν θες πραγματικά να την κερδίσεις πρέπει να είσαι εξίσου δυναμική και αποφασιστική.

Διαβάστε περισσότερα για την πεθερά Κριός »


tavrosΗ πεθερά Ταύρος
Χαρακτηριστική ατάκα: «Πείτε ένα ωραίο εστιατόριο να πάμε!»

Αληθινός «θησαυρός» η πεθερά Ταύρος και ακόμα περισσότερο, αν ο γαμπρός ή η νύφη της, προέρχονται από «τζάκι», δεδομένου ότι αγαπά την καλή ζωή και θαυμάζει τους καλούς τρόπους, τη μόρφωση και την ποιότητα. Είναι ανοιχτοχέρα και φιλότιμη, «πρακτική», καλόβολη και ήσυχη, ενώ σπάνια θα ανακατευτεί στην οικογένειά σου. Θα φροντίσει να οργανώσει όμορφα οικογενειακά τραπέζια και θα είναι πάντα πρόθυμη να σε ακούσει. Αν δεν σε συμπαθήσει από την αρχή, αυτό δεν θα αλλάξει εύκολα στο μέλλον, δεδομένου ότι είναι ιδιαίτερα πεισματάρα, αλλά δεν θα σε χωρίσει και από τον γιο της!

Διαβάστε περισσότερα για την πεθερά Ταύρος »


didimoiΗ πεθερά Δίδυμος
Χαρακτηριστική ατάκα: «Ε καλά, τι κι αν το είπα; Περσινά, ξινά σταφύλια!»

Καλή τύχη αν η πεθερά σου είναι Δίδυμος και αν δεν είσαι είτε πριγκίπισσα είτε αρκετά ανθεκτική στα λόγια της! Είναι αεικίνητη, δυναμική και πολύ συχνά περίεργη. Θα έρθει στο σπίτι σου και δεν θα κάτσει ποτέ σ' ένα μέρος. Πάει, έρχεται, ετοιμάζει το φαγητό, ξεσκονίζει, συγυρίζει ή απλά μετακινεί τα πράγματά σου όπως εκείνη νομίζει ότι θα έπρεπε να είναι. Αυτά συμβαίνουν, επειδή δεν αντέχει τη μονοτονία και επιθυμεί να ασχολείται πάντα με κάτι. Το χειρότερο, βέβαια, είναι όταν ασχολείται με εσένα και οτιδήποτε δεν της αρέσει πάνω σου, γιατί δεδομένου ότι στα μάτια της είσαι απλά άλλη μία από τις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του γιου της (κι ας έχετε 3 παιδιά μαζί), είναι ικανή να ανοίξει το στόμα της και να πει για εσένα (ή και σε εσένα) όποια κακία της κατέβει στο μυαλό!

Διαβάστε περισσότερα για την πεθερά Δίδυμος »


karkinosΗ πεθερά Καρκίνος
Χαρακτηριστική ατάκα: «Δεν μπορώ να μη νοιάζομαι για εσάς!»

Αυτή η πεθερά έχει το εξής «κακό»: Δεν είναι ούτε κακιά, ούτε σκληρή, ούτε απότομη. Είναι, όμως, τρομερά γκρινιάρα, παραπονιάρα, κλαψιάρα και... αν της ανέβει η πίεση και πεθάνει θα φταις εσύ και ο γιος της. Επίσης, είναι ιδιαίτερα παρεμβατική στη ζωή σας, αν θεωρήσει ότι κάτι δεν το κάνετε όπως θα έπρεπε, αλλά και στον τρόπο που μεγαλώνετε τα παιδιά σας και αν δεν πετύχει τον σκοπό της... θα σκάσει! Ο μόνος τρόπος να την φέρεις με τα νερά σου είναι να της λες όλο «ναι», να της δείχνεις θαυμασμό και να μην της πας ποτέ κόντρα. Όταν θα φεύγει από το σπίτι σου, θα μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις ανενόχλητη.

Διαβάστε περισσότερα για την πεθερά Καρκίνος »


leonΗ πεθερά Λέων
Χαρακτηριστική ατάκα: «Όταν ΕΓΩ ήμουν στην ηλικία/θέση/κατάσταση σου...»

Καταρχήν, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Όταν την πρωτογνωρίζεις νομίζεις ότι είναι πραγματικός κέρβερος. Μια γυναίκα τρομερά δυνατή, έξυπνη, που χωρίς να είναι κολλημένη με το γιο της, ξέρει πάντα πώς να το «παίζει» ανώτερή σου. Αν έχεις, όμως, υπομονή και της φερθείς με ευγένεια και διπλωματία... θα την έχεις να σέρνεται στα πόδια σου και να στάζει μέλι το στόμα της για εσένα. Τι «ζητά ο οργανισμός της»; Κολακείες και φιλοφρονήσεις για το πόσο κομψή είναι, πόσο καλά μαγειρεύει, πόσο σωστά μεγάλωσε τα παιδιά της κ.ο.κ. Εξάλλου, είναι μία βασίλισσα και έτσι περιμένει να της φέρονται όλοι γύρω της.

Διαβάστε περισσότερα για την πεθερά Λέων »


parthenosΗ πεθερά Παρθένος
Χαρακτηριστική ατάκα: «Παρατήρησα λίγη υγρασία στο ντουλάπι της κουζίνας και με ανησυχεί που δεν έχετε κάνει τίποτα γι' αυτό.»

Είναι λίγο υποχόνδρια και λίγο παραπάνω επικριτική από όσο χρειάζεται στον τρόπο που μεγαλώνεις τα παιδιά σου. Αν δεν θέλεις να είσαι σε μόνιμη ρήξη με την Παρθένο πεθερά, φρόντισε κάθε φορά που έρχεται στο σπίτι σου να το έχεις... στην εντέλεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι πρόθυμη να βοηθήσει ανιδιοτελώς εσένα και το παιδί της, ενώ με κάθε ευκαιρία θα σας ενισχύει και οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα για την πεθερά Παρθένος »


zygosΗ πεθερά Ζυγός
Χαρακτηριστική ατάκα: «Είδα κάτι που πρέπει να σας αγοράσω ΑΜΕΣΑ!»

Σπάνια μια πεθερά Ζυγός δεν θα είναι καλή. Ακόμα κι αν δεν σε συμπαθεί ιδιαίτερα, δεν θα σου γίνει βάρος και δεν θα ανακατευτεί στα προσωπικά σας. Αντίθετα, θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας φροντίσει και να σας έχει κοντά της, με οικογενειακά τραπέζια και συναντήσεις. Δώσε της κουβέντα, δώσε της βόλτες σε μουσεία ή εξόδους σε θέατρα και είναι πανευτυχής. Με χαρά θα κρατήσει τα εγγόνια της και θα τα απασχολήσει ευχάριστα, απλά ενδέχεται μερικές φορές να είναι λίγο πιο επίμονη απ' όσο θα έπρεπε για αυτό που θεωρεί εκείνη σωστό. Απλά αγνόησέ την –λίγη ώρα μετά μπορεί να επιμένει για κάτι εντελώς αντίθετο!

Διαβάστε περισσότερα για την πεθερά Ζυγός »


skorpiosΗ πεθερά Σκορπιός
Χαρακτηριστική ατάκα: «Τι ακριβώς εννοούσες λέγοντας αυτό;»

Δύσκολη περίπτωση και η πεθερά Σκορπιός, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Καταρχάς είναι τρομερά κτητική απέναντι στον γιο της, τον οποίον θεωρεί κάτι σαν δεύτερο άντρα της, συνεπώς είναι σχεδόν αδύνατο να αγαπήσει ποτέ πραγματικά τη νύφη της. Κατά δεύτερον είναι τρομερά κτητική με τα εγγόνια της, τα οποία πιστεύει πως είναι ολόδικά της και πως έχει την ευθύνη να τα αναθρέψει όπως μόνο εκείνη ξέρει σωστά. Είναι εκ φύσεως καχύποπτη και είρων, δεν αφήνει πολλά περιθώρια προσέγγισης και με κάθε ευκαιρία θα σου πει την «καλή» της την κουβέντα. Είναι λίγο χειρότερη από την πεθερά Λέων, δηλαδή.

Διαβάστε περισσότερα για την πεθερά Σκορπιός »


toxotisΗ πεθερά Τοξότης
Χαρακτηριστική ατάκα: «Μη μου θυμώνεις! Εγώ λέω απλά την αλήθεια!»

Χαράς ευαγγέλια αν η πεθερά σου είναι Τοξότης, καθώς είναι πολύ πιθανό σε αυτήν να βρεις μια πολύ καλή φίλη! Σπάνια θα ασχοληθεί με τον γάμο σου και τα προσωπικά σας με τον γιο της. Αυτό που θέλει είναι να νιώθει χρήσιμη και δραστήρια, να παίζει με τα εγγόνια της και... να την ρωτάς την γνώμη της, όταν θέλεις να αλλάξεις θέση στα έπιπλα.

Διαβάστε περισσότερα για την πεθερά Τοξότης »


aigokairosΗ πεθερά Αιγόκερως
Χαρακτηριστική ατάκα: «Έχω δουλειές. Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα.»

Είναι κατά κανόνα μία «τυπική» πεθερά. Δεν θα αδιαφορεί αλλά δεν θα επεμβαίνει. Αν μπορεί να βοηθά οικονομικά θα το κάνει. Πολύ σπάνια θα πει κακή κουβέντα για τη νύφη της, ενώ με τα εγγόνια θα αρχίσει να ασχολείται σοβαρά αφού μεγαλώσουν λίγο και μπορεί κάπως να συνεννοείται μαζί τους. Τότε, βέβαια, θα είναι και από τα λίγα πράγματα που της δίνουν χαρά και ευτυχία!

Διαβάστε περισσότερα για την πεθερά Αιγόκερως »


ydroxoosΗ πεθερά Υδροχόος
Χαρακτηριστική ατάκα: «Πριν ήθελα να κάνω εκείνο, τώρα θέλω να κάνω το άλλο! Πειράζει;»

Μέσα στην καλή χαρά! Η πεθερά Υδροχόος είναι η προσωποποίηση της δραστηριότητας, της κινητικότητας και της προσφοράς! Τη μία θα είναι στην εκκλησία, την άλλη σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα, μετά στο σπίτι της γειτόνισσας και μετά φυσικά στο δικό σας, που έχει έρθει να φέρει φαγητό, να κάνει και ένα σίδερο και να δει λίγο τα παιδιά. Θα φορά τα φω μπιζού της και τα πλουμιστά μαντήλια της, θα αφήνει τα παιδιά σας να κάνουν κυριολεκτικά ό,τι τους καπνίσει και ποτέ μα ποτέ δεν θα ανακατευτεί στην προσωπική σου σχέση με τον γιο της.

Διαβάστε περισσότερα για την πεθερά Υδροχόος »


ixthysΗ πεθερά Ιχθύς
Χαρακτηριστική ατάκα: «Κανείς δεν θα αγαπήσει ποτέ το παιδί μου όσο εγώ!»

Η επιθυμία της πεθεράς Ιχθύ να επισκέπτεται το ζευγάρι ακόμα και καθημερινά είναι πολύ μεγαλύτερη από την αντίσταση που καταβάλλει να το αποφύγει. Αυτή η γυναίκα, η οποία συνηθίζει να «γραπώνεται» από τους ανθρώπους που αγαπά, όταν φύγουν τα παιδιά από κοντά της, έστω κι αν ζει με το σύντροφο της, ακόμα κι αν εκείνα ζουν στο παραπάνω τετράγωνο, αισθάνεται απέραντη μοναξιά. Παρεμβαίνει, λοιπόν, με κάθε ευκαιρία στη ζωή του ζευγαριού, όχι επειδή επιδιώκει το κακό τους, αλλά επειδή είναι από τα λίγα πράγματα που της δίνουν ικανοποίηση. Μην την παρεξηγείτε. Ασχοληθείτε λίγο μαζί της, πηγαίνετέ την μία φορά για καφέ ή φαγητό, κάντε της και ένα ακριβό δώρο και την έχετε «ρίξει»!

Διαβάστε περισσότερα για την πεθερά Ιχθύς »


Της Έλενας Μπούλια από το mama365.gr και με πληροφορίες από το τετράτομο έργο της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά «Οι 12 Προφητείες του Σύμπαντος Κόσμου»

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο