Ζώδια: Ο ιδανικός μήνας για γεννήσεις

Ζώδια: Ο ιδανικός μήνας για να γεννήσουν

Η μέρα της γέννησης του παιδιού μας είναι η πιο αξιομνημόνευτη της ζωής μας –και κανένας αστρολόγος δεν θα μπορέσει ποτέ να μας πείσει για το αντίθετο. Υπάρχουν, ωστόσο, αστρολογικές προβλέψεις που υποστηρίζουν ότι αν μια γυναίκα γεννήσει έναν συγκεκριμένο μήνα, ανάλογα πάντα με το ζώδιό της, ο τοκετός της θα είναι πιο εύκολος και η όλη εμπειρία ακόμα πιο μοναδική.


Ποιος είναι ο ιδανικός μήνας για να γεννήσει το κάθε ζώδιο


kriosΚριός
21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου

Οι Κριαρίνες μαμάδες είναι δυνατές, γεμάτες ενέργεια και οποιοσδήποτε μήνας είναι ιδανικός γι’αυτές, για να γεννήσουν. Ωστόσο, όταν στρεσάρονται οι Κριοί μπορεί να κλειστούν στον εαυτό τους και να μη μιλάνε σε άνθρωπο. Έτσι, γεννώντας περί τα τέλη Μαΐου, όταν τα ηνία αναλαμβάνει ο επικοινωνιακός πλανήτης του Ερμή, οι μαμάδες αυτές έχουν περισσότερες πιθανότητες να εκφραστούν και να εκδηλώσουν τις ανάγκες τους, κάνοντας την γέννα και τη λοχεία λιγότερο δύσκολη.


tavrosΤαύρος
20 Απριλίου έως 20 Μαΐου

Οι μαμάδες Ταύροι είναι από τη φύση τους δυνατές, ωστόσο θα τους χρησίμευε να έχουν στο πλευρό τους και την πλανητική ώθηση, την αυτοσυγκέντρωση και την αποφασιστικότητα που έρχεται στο ζώδιό τους στις αρχές του Γενάρη. Έτσι, οι Ταυρίνες που γεννούν μωρά αυτόν τον μήνα, θα έχουν το επιπλέον πλεονέκτημα ενός πιο εύκολου τοκετού, χάρη στην σταθεροποιητική ισχύ του Κρόνου.


didimoiΔίδυμοι
21 Μαΐου έως 20 Ιουνίου

Νωρίς τον Απρίλιο είναι η ιδανική εποχή για να γεννήσουν οι μαμάδες Δίδυμοι. Η ισχύς του Άρη θα δυναμώσει και θα προετοιμάσει την ψυχή και το πνεύμα τους, ενώ θα τους δώσει και μία σημαντική ώθηση και ορμή, για να φέρουν στον κόσμο μια νέα ζωή.


karkinosΚαρκίνος
21 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου

Οι μαμάδες Καρκίνοι έχουν περισσότερο την τύχη με το μέρος τους αν γεννήσουν τα μωρά τους στα τέλη Οκτώβρη, με την ισχύ των κυβερνώντων πλανητών του Άρη και του Πλούτωνα να τις οδηγεί. Οι μαμάδες αυτές, επίσης, θα έχουν πιο εύκολο τοκετό αν γεννήσουν στο νερό –το στοιχείο που εκπροσωπεί το ζώδιό τους, καθώς και το ζώδιο του Σκορπιού που ξεκινά από τα τέλη Οκτώβρη και φτάνει μέχρι τις αρχές Νοέμβρη.


leonΛέων
23 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου

Οι Λιονταρίνες έχουν πάντα τη δύναμη μαζί τους, στην καρδιά, το μυαλό και το σώμα, κι έτσι δεν πτοούνται μπροστά σε κανέναν μήνα, αναφορικά με τη γέννηση του μωρού τους. Ωστόσο, η διαδικασία θα τους φανεί λίγο πιο εύκολη στα τέλη Μαρτίου, όταν ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου, κάνοντας έτσι τον τοκετό πιο εύκολο και το μωρό πιο τυχερό.


parthenosΠαρθένος
23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου

Οι μαμάδες Παρθένοι είναι κατά κανόνα αγχώδεις και κάπως ανασφαλείς. Γι’αυτό το να φέρουν το μωρό τους στον κόσμο στα τέλη Δεκεμβρίου, υπό την πλανητική κυριαρχία του Κρόνου, θα τις βοηθήσει να συγκεντρωθούν καλύτερα και να έχουν μια πιο επιτυχημένη και με λιγότερο στρες εμπειρία τοκετού.


zygosΖυγός
23 Σεπτεμβρίου έως 22 Σεπτεμβρίου

Οι αξιαγάπητες Ζυγίνες θα έχουν πιο καθαρό μυαλό και περισσότερη αυτοπεποίθηση, αν φέρουν το μωρό στον κόσμο αρχές Αυγούστου. Ο μήνας αυτός οδηγείται από τον ήλιο και παρέχει την δυνατότητα στις εγκύους Ζυγούς να βασιστούν στη σοφία και την δύναμή του, κάνοντας τη μετάβασή τους στη μητρότητα πιο αρμονική.


skorpiosΣκορπιός
23 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου

Οι μαμάδες Σκορπιοί τείνουν να είναι αγχώδεις και να ανησυχούν για το αν θα καταφέρουν να καλύψουν τις ανάγκες των άλλων, κάτι που συχνά τις ωθεί στο να μην αποδέχονται εύκολα βοήθεια κατά τον τοκετό. Γεννώντας στα τέλη Ιουνίου, υπό την κυριαρχία της Σελήνης, οι Σκορπίνες μπορούν να εκμεταλλευτούν την ενέργειά της στον μητρικό δεσμό που θα αναπτύξουν με το μωρό τους, ενώ θα έχουν περισσότερη γαλήνη και θα γίνουν πιο δεκτικές στην φροντίδα των ανθρώπων γύρω τους.


toksotisΤοξότης
22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Στις Τοξοτίνες μαμάδες δεν αρέσουν οι εκπλήξεις και μπορεί να δυσκολευτούν πολύ αν χρειαστεί να βιώσουν κάποια αλλαγή στον προγραμματισμό που έχουν κάνει σχετικά με τον τοκετό τους. Για το λόγο αυτό, το να γεννήσουν αρχές Φεβρουαρίου, υπό την κυριαρχία του Ουρανού, μπορεί να τις βοηθήσει να απελευθερωθούν από τις όποιες εσωτερικές τους εντάσεις και να αποδεχτούν τις προκλήσεις που ίσως εμφανιστούν μπροστά τους.


aigokairosΑιγόκερως
22 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου

Οι μαμάδες Αιγόκεροι είναι σταθερές και αποφασισμένες να έχουν έναν επιτυχημένο τοκετό. Γεννώντας στις αρχές του Σεπτεμβρίου, αυτές οι επικεντρωμένες στον στόχο τους, γόνιμες θεές θα έχουν το επιπλέον πλεονέκτημα του Ερμή, ο οποίος καθώς είναι ο πλανήτης που κινείται πιο γρήγορα από κάθε άλλον σε τροχιά γύρω από τη γη, μπορεί να βοηθήσει ώστε να γεννήσουν πιο γρήγορα. Επίσης, μπορεί να ενισχύσει τις, κατά κανόνα στωικές, Αιγοκερίνες να επικοινωνήσουν καλύτερα με τους ανθρώπους γύρω τους και να εκφράσουν τις ανάγκες τους.


ydroxoosΥδροχόος
20 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου

Οι πολύ γήινες μαμάδες Υδροχόοι είναι καταπληκτικές στην ανατροφή παιδιών, ενώ έχουν βαθιά ριζωμένα μητρικά ένστικτα. Παρ'όλο που το να φέρνουν στον κόσμο μια νέα ζωή, είναι κάτι φυσικό για αυτές τις γυναίκες, μπορεί να δυσκολεύονται με τον προγραμματισμό και την οργάνωση της ζωής τους πριν τον τοκετό. Αν γεννήσουν, λοιπόν, προς τα τέλη Νοεμβρίου, θα έχουν την τύχη του Δία με το μέρος τους, ο οποίος αναστέλλει τα εμπόδια και το στρες, καθοδηγώντας τη μύησή τους στη μητρότητα.


ixtheisΙχθείς
19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου

Οι ευαίσθητες μαμάδες Ιχθείς βρίσκονται πάντα συντονισμένες με τις συναισθηματικές τους ανάγκες, ωστόσο ενόψει το τοκετού μπορεί να στρεσαριστούν πολύ. Φέρνοντας στον κόσμο το μωρό τους στις αρχές Ιουλίου, μπορεί να τις βοηθήσει να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την ομορφιά της νέα ζωής. Η ισχυρή Σελήνη θα βοηθήσει αυτό το ζώδιο του νερού να βρει το κέντρο του και την ισορροπία του στην παλίρροια του άγχους και του φόβου που συνοδεύουν κάθε τοκετό.


Πηγή: mom.me

της Έλενας Μπούλια από το mama365.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο