Ζώδια: Οι καλύτεροι γονείς

Ζώδια: Οι καλύτεροι γονείς

Όλα τα ζώδια μπορούν να γίνουν καλοί γονείς, αρκεί να το θέλουν. Ποια ζώδια όμως έχουν μέσα τους τη βαριά γονεϊκή;

Τα ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι γονείς


aigokerosΑιγόκερως
Ο σοβαρός κι ανεξάρτητος Αιγόκερως παίρνει πολύ σοβαρά την "αποστολή πιπίλα". Θέτει αρκετά ρεαλιστικούς στόχους, είναι αποτελεσματικός όταν πρόκειται να διαχειριστεί τους ανθρώπους, και έχει τρομερό αυτοέλεγχο –αγαθά απαραίτητα για έναν άνθρωπο που θέλει να γίνει γονιός.

Επομένως, το πιθανότερο είναι ότι θα σκεφτεί μακροπρόθεσμα και θα φροντίσει να κάνει αποταμίευση για τις σπουδές του παιδιού του, ότι θα είναι τόσο αυστηρός όσο χρειάζεται ώστε να γίνει το παιδί του υπεύθυνο και πως καθημερινά θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να είναι ένα καλό πρότυπο για το παιδί του.


zygosΖυγός
Η δέσμευση είναι κάτι που παίρνει πολύ σοβαρά ο Ζυγός και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι πιθανότερο ο γάμος του να έχει γερά θεμέλια και να υπάρχει εμπιστοσύνη από τον ένα σύζυγο στον άλλο. Πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του και θα φροντίζει κάθε παιδί να χαίρει ίσης μεταχείρισης. Επιπλέον, ο Ζυγός θα περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά του και θα προσπαθήσει να τους δώσει τα εφόδια για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τη μουσική, την τέχνη και τα βιβλία.

Ο Ζυγός έχει το ταλέντο να διατηρεί ένα ειρηνικό περιβάλλον στην οικογενειακή εστία και να εμπνέει τα παιδιά του να συνεργάζονται και να είναι «σύμμαχοι» αντί να τσακώνονται.


leonΛέων
Ο Λέων, είναι το alpha male/female στην αγέλη του –ή αν προτιμάς, στην οικογένειά του. Ακριβώς γι’ αυτό μπορεί να γίνει ένας καταπληκτικός γονέας που μπορεί να ηγηθεί της οικογένειάς του και να αποπνεύσει εμπιστοσύνη στα παιδάκια του. Καταφέρνει να θέτει στόχους και να τους φέρνει εις πέρας και αυτό λειτουργεί και σαν πρότυπο στα παιδιά του, αλλά και για τον ίδιο όταν θέλει να προσφέρει κάτι στα παιδιά του.

Ένα ακόμη θετικό του Λέοντα είναι ότι έχει χιούμορ και χαίρεται τη ζωή. Προφανέστατα αυτό βοηθά ένα παιδί να μεγαλώσει σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με γέλιο και όμορφες εμπειρίες.


karkinosΚαρκίνος
Ενώ οι Καρκίνοι μπορεί να γίνουν λίγο δύσκολοι σύντροφοι, έχουν τη δυνατότητα να γίνουν εξαιρετικοί γονείς λόγω του συναισθηματισμού τους και της αγάπης που μπορούν να δώσουν απλόχερα. Ένας Καρκίνος θα ενδιαφερθεί για την οικογένειά του και τα θέματα που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι και θα είναι πάντα εκεί, έτοιμος να συζητήσει με τα παιδιά του και να τα βοηθήσει να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους.

Ο Καρκίνος είναι συμπονετικός, έχει κατανόηση και ενσυναίσθηση, κάτι που τον κάνει εξαιρετικά αγαπησιάρη. Ένας Καρκίνος θα είναι πάντα ικανοποιημένος με το να περνάει χρόνο με την οικογένειά του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τους έχει απλώς δίπλα του.


tavrosΤαύρος
Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο σταθερό και πιστό στον σύντροφό του. Ξέρει πάρα πολύ καλά πώς να κρατήσει την ισορροπία στην οικογένειά του, όπως κάνει άλλωστε και στη ζωή του. Οι γονείς που έχουν τον ήλιο τους στον Ταύρο, συνήθως είναι εξαιρετικοί στο να παρέχουν στην οικογένεια τους ό,τι χρειάζεται. Κοιτούν τη ζωή από την πρακτική της σκοπιά και είναι πάντα γειωμένοι, γι' αυτό είναι ιδανική φιγούρα για τα παιδιά τους.

Μπορούν να βασιστούν στον Ταύρο όποτε χρειάζονται βοήθεια, αλλά και όποτε οι περιστάσεις απαιτούν ψυχραιμία.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο