Ζώδια: Τι είδους μαμά θα γίνει;

Ζώδια: Τι είδους μαμά θα γίνει;

Αν θέλετε πολύ να γίνετε μητέρα, αλλά ανησυχείτε για το πώς θα εξασκήσετε τον σημαντικό αυτό ρόλο με όλα όσα νιώθετε πως χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά σας σήμερα, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά ψηλά, στον καθαρό νυχτερινό ουρανό. Εκεί, τα άστρα που έχουν ακούσει όσα σας απασχολούν ίσως να σας δώσουν την απάντηση που γυρεύετε. Ορίστε πώς...


kriosΚριός
Είστε ατρόμητη, γεμάτη αυτοπεποίθηση και παίρνετε τον μητρικό σας ρόλο πολύ σοβαρά, χωρίς καμία εξαίρεση. Η εμμονική σας φύση, όμως, και η αγωνία σας να κάνετε τα πάντα καλύτερα απ’ τον καθένα, φέρνει και από κανένα μαύρο συννεφάκι στην οικογενειακή ζωή. Μην παθιάζεστε περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται, δεν δίνετε μάχη ούτε αξιολογείστε με κάποιο συγκεκριμένο μέτρο. Όντας φύσει αυτάρκης, είστε το τέλειο πρότυπο ώστε το παιδί σας να γίνει ανεξάρτητο και δυναμικό, οπότε αφήστε τα προτερήματά σας να δουλέψουν για εσάς.


tavrosΤαύρος
Είστε εργατική και ορθολογίστρια, μια σωστή κολώνα για το σπίτι και το παιδί σας, εκτός από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις που ενεργοποιείται η κυκλοθυμικότητά σας. Από τη μία έχετε υψηλές απαιτήσεις, όχι όμως παράλογες, και από την άλλη δίνετε αρκετό χώρο στους άλλους ν’ αποφασίσουν μόνοι τους, αρκεί να μην αψηφούν τα όρια που έχετε θέσει. Μην ανησυχείτε τόσο για το κύρος σας, έχετε τα πάντα υπό έλεγχο και η αυθεντία σας δεν υπονομεύεται από μία αταξία ή ένα πείσμα. Απλώς, επιβεβαιώνεται.


didimoiΔίδυμοι
Λάτρης της αέναης νεότητας, δημιουργική και ανοιχτόμυαλη, είστε μαμά με πολλές κι ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, συχνά αντιφατική, αλλά ποτέ βαρετή. Αν ακούγατε λίγο πιο προσεκτικά τους άλλους και αν δείχνατε τη στοιχειώδη, έστω, προσήλωση στην τήρηση των ορίων που έχετε θέσει, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Παρ’ ολ’ αυτά, η απρόβλεπτη φύση σας δε φέρνει μόνο μπουρίνια, αλλά και στιγμές που ξαφνιάζουν ευχάριστα και μένουν αξέχαστες σε όλους, ενώ η επιθυμία σας να είστε αποτελεσματική χωρίς ν’ ακολουθείτε την πεπατημένη παράγει μοναδικές εμπειρίες για σας και τα παιδιά σας.


leonΛέων
Η αυτοπεποίθηση και η ικανότητά σας να δείχνετε το δρόμο στους άλλους σας κάνει μία τέλεια μητέρα-ηγέτη, ενώ ο προσιτός και φιλικός σας χαρακτήρας, σας κάνει να ρίχνεστε πρώτη και στο παιχνίδι, εκτός απ’ τις υποχρεώσεις. Μόνο που, καμιά φορά, παίρνετε τον γονεϊκό σας ρόλο πολύ προσωπικά και το διακύβευμα μετατίθεται από τα παιδιά σας σε εσάς, προκαλώντας αχρείαστα δράματα και αυστηρότητα άνευ ουσίας. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, η μητρότητα δεν είναι καριέρα, αφεθείτε σ’ αυτήν φυσικά και η επιτυχία σας είναι δεδομένη.


parthenosΠαρθένος
Είστε ταγμένη στην οργάνωση, την υγιεινή ζωή και την πνευματική καλλιέργεια, κάτι που σας κάνει να επιδιώκετε την ανεμελιά μέσω της υπερβολικής τάξης, μπερδεύοντας, καμιά φορά, τους γύρω σας και τον εαυτό σας. Το κακό είναι ότι έχετε την τάση να είστε επικριτική μαζί τους. Το καλό είναι ότι, συχνά, βλέπετε τη μητρότητα ως ένα στάδιο στην προσωπική σας εξέλιξη, ως μια περιπέτεια που θα σας οδηγήσει σε νέες γνώσεις, καθώς θα χτίζετε ένα υποστηρικτικό κι ευτυχισμένο περιβάλλον για τα παιδιά σας.


skorpiosΣκορπιός
Είστε μια μητέρα που δεν κάνει πίσω, αντέχει τα πάντα και αρνείται να ηττηθεί απ’ τις δυσκολίες που συναντά μπροστά της. Κατά συνέπεια, αποτελείτε έμπνευση για τα παιδιά σας, αλλά η παρουσία σας είναι τόσο σαρωτική που μπορεί να νιώσουν ότι πνίγονται κάτω από τον έλεγχο και την προστασία σας. Καλά κάνετε και είστε επιφυλακτική με τον κόσμο, στο σπίτι, όμως, μπορείτε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας χωρίς ν’ ανησυχείτε μήπως φανείτε αδύναμη. Η αφοσίωσή σας στα παιδιά σας και στην εξασφάλιση ενός βατού μονοπατιού προς το μέλλον τους, θα εκτιμηθεί δεόντως.


karkinosΚαρκίνος
Γεννημένη μητέρα, είστε ευαίσθητη, αφοσιωμένη και συναισθηματική, σε σημείο που να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να φροντίσετε όλους όσους πιστεύετε ότι σας έχουν ανάγκη. Για όσους, πάλι, δεν πιστεύετε κάτι τέτοιο, επιφυλάσσετε μία σχετική καχυποψία και πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Συνεπώς, με τα παιδιά σας τείνετε να γίνεστε υπερπροστατευτική κάτι που θρέφει τους φόβους σας αντί να τους καλμάρει. Παρ’ ολ’ αυτά, η ασφαλειά τους δίπλα σας είναι εξασφαλισμένη και ο κοινωνικός σας περίγυρος αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιρροή για εκείνα.


zygosΖυγός
Είστε υπομονετική, δίκαιη και ταγμένη στα καλά πράγματα σ’ αυτήν τη ζωή, τα οποία δεν πρόκειται να σταματήσετε ποτέ να διεκδικείτε για εσάς και τα παιδιά σας. Αυτό, βέβαια, πάει πακέτο με μια σχετική ματαιοδοξία και είναι φορές που σας συνεπαίρνει και πετάτε στα σύννεφα, νομίζοντας ότι ζείτε στο όνειρό σας, ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η ισορροπία, πάντως, παραμένει το ζητούμενό σας και τα παιδιά σας είναι το τέλειο όχημα για να την επιτύχετε, αφού λατρεύετε να τα βλέπετε να μεγαλώνουν και να συμμετέχετε σε κάθε στιγμή της ζωής τους αφήνοντας το προσωπικό σας σημάδι.


aigokairosΑιγόκερως
Μια παραδοσιακή μητέρα σαν κι εσάς, συνεπής, υπομονετική και αφοσιωμένη στην οργάνωση και τη φροντίδα όλης της οικογένειας, δεν θα έπρεπε να είναι τόσο αγχώδης κι επιρρεπής στις απαισιόδοξες σκέψεις. Και όμως, καμιά φορά το παρακάνετε, όπως και με τη σοβαρότητα και την προσκόλλησή σας στο πρωτόκολο, την ώρα που θα έπρεπε να χαλαρώσετε και ν’ απολαύσετε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς που έχετε αφιερώσει στην ανατροφή των παιδιών σας. Οι κανόνες είναι το εργαλείο σας και τα όρια ο τρόπος σας να διατηρείτε τον έλεγχο, αλλά μην ξεχνάτε να χαίρεστε λίγο αυτές τις στιγμές που δεν θα ξανάρθουν ποτέ.


ydroxoosΥδροχόος
Ελεύθερο πνεύμα, αιώνια έφηβη, γεμάτη ενέργεια και ανοιχτή σε καινούργια πράγματα και ιδέες, είστε η πιο κατάλληλη για να γίνεται φίλη των παιδιών σας και ν’ αλλάζετε ρόλους πού και πού, όταν εκείνα δείχνουν να είναι πιο υπεύθυνα από εσάς. Μην ανησυχείτε, η ατομικότητά σας είναι πολύτιμη για την ισορροπία σας και κατ’ επέκταση για τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους, οπότε, αν δεν την καταπιέσετε προσπαθώντας υπερβολικά να ταιριάξετε στα στερεότυπα του νέου σας ρόλου, θα βρείτε τον τρόπο να κάνετε τη ζωή των παιδιών σας πραγματική γιορτή, χωρίς να χάσετε την επαφή με τις ανάγκες τους και τις υποχρεώσεις σας.


toxotisΤοξότης
Ως άνθρωπος είστε περιπετειώδης και δραστήρια, πάντα καταπιάνεστε με κάτι ή έχετε να πάτε κάπου κι έτσι, ως μητέρα, δε θα μπορούσατε να είστε πολύ διαφορετική και να γίνεται ξαφνικά υπέρμαχος της στατικότητας και των χαμηλών προσδοκιών απ’ την κάθε στιγμή της ημέρας. Ναι, τα παιδιά είναι δέσμευση κι εσείς είστε ορκισμένη εχθρός των δεσμεύσεων και του αυστηρού προγραμματισμού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συγχρονιστείτε μαζί τους και να τα εντάξετε, όσο γίνεται, στους δικούς σας ρυθμούς με όρους παιχνιδιού και συμμετοχής. Στην τελική, ο καλύτερος τρόπος να είστε πάντα δίπλα τους είναι να γίνουν... «σαν τα μούτρα σας».


ixthysΙχθείς
Είστε συμπονετική, ευαίσθητη και τρυφερή, μια μητέρα που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά της και δεν διστάζει να θέσει την ιδιαίτερη φαντασία της στην υπηρεσία τους κάθε μέρα και στιγμή. Δυστυχώς, η γυάλα που έχετε τη μαγική ικανότητα να φτιάχνετε γύρω απ’ την οικογένειά σας, δεν προετοιμάζει πάντα τα παιδιά σας για τον κόσμο, ενώ η αδυναμία σας να επιβάλλετε κανόνες και όρια, τους δίνει συχνά το λάθος μήνυμα. Μην ανησυχείτε, η λατρεία που τους έχετε, η εμπιστοσύνη που τους εμπνέετε και η αυτοπεποίθηση την οποία ξέρετε πώς να τους εμφυσήσετε, θα αποδώσουν καρπούς κι εσείς θα είστε εκεί για να τους δρέψετε με περηφάνεια.


της Λίνας Σερέτη από το mama365.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο