Ζώδια: Τι τύπος μπαμπά είναι

Ζώδια: Τι τύπος μπαμπά είναι

Ίσως να μην τους δίνουμε και πολλή σημασία, αλλά τα άστρα που σχετίζονται με τη γέννησή μας, έχουν κι εκείνα κάτι να πουν για τον τρόπο με τον οποίο κινούμαστε και βιώνουμε τη ζωή μας σε σχέση με τους άλλους. Ορίστε, λοιπόν, η εκτίμησή τους για το τι είδους πατέρας είναι το κάθε ζώδιο...


kriosΚριός
Πατέρας που επιζητά την περιπέτεια, την ψυχαγωγία και την «αδρεναλίνη», ο Κριός είναι αφοσιωμένος στην καλοπέραση των παιδιών του, γεννημένος για να τους δώσει μία παιδική ηλικία όλο ζωντάνια. Στον αντίποδα, η τάση του να ελέγχει τα πάντα, που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με τα παιδιά, κατά την εφηβεία.


tavrosΤαύρος
Πιστός, υπεύθυνος, εργατικός και πάντα παρών, ο Ταύρος βάζει πάνω απ’ όλα την οικογένειά του και φροντίζει τα παιδιά του να μένουν μακριά από δυσάρεστες καταστάσεις και οτιδήποτε μπορεί να εκτροχιάσει την ανατροφή τους. Η ξεροκεφαλιά και η αδιαλλαξία του όμως μπορεί, ενίοτε, να τον φέρει σε δύσκολη θέση και να παράγει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ήθελε.


didimoiΔίδυμος
Ο Δίδυμος πατέρας είναι καλόκαρδος, συμπονετικός και χαλαρός με τη ζωή, τείνει να εμπιστεύεται τα παιδιά του και να τα αντιμετωπίζει με υπομονή και τρυφερότητα. Η αδυναμία που έχει στα παιδιά και η απροθυμία του να δείξει αυστηρότητα όταν χρειάζεται, μπορεί να δυσκολέψει τη ζωή του ως γονιός.


karkinosΚαρκίνος
Αποφασισμένος να γίνει ο καλύτερος πατέρας του κόσμου, ο Καρκίνος δεν χάνει ούτε στιγμή απ’ τη ζωή των παιδιών του και δε διστάζει να υπερβεί τις δυνάμεις του για να τους παρέχει μια καλή ζωή. Μερικές φορές, όμως, τείνει να «υπηρετεί» τα παιδιά του, ενώ, ζώντας αποκλειστικά γι’ αυτά, υπονομεύει και τις προσωπικές του σχέσεις.


leonΛέων
Λεβέντης και γοητευτικός, ο πατέρας Λέων αποπνέει αυτοπεποίθηση, ισχυρή θέληση και σιγουριά. Όλα τα παιδιά τον αγαπούν κι εκείνος βλέπει τα δικά του παιδιά σαν ευλογία, με συνέπεια να βρίσκεται πάντα δίπλα σ’ αυτά και τη μητέρα τους. Έχοντας επίγνωση των προτερημάτων του, επιζητά την αναγνώριση και δυσανασχετεί έντονα, αν τυχόν νιώσει ότι η προσφορά του υποτιμάται.


parthenosΠαρθένος
Ρεαλιστής, ψύχραιμος, οργανωτικός και υπομονετικός, ο Παρθένος παρέχει στα παιδιά του ένα οικογενειακό περιβάλλον σταθερό, χωρίς απρόοπτα και εκρήξεις. Απαιτητικός και λεπτολόγος, απ’ την άλλη, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικριτικός σε θέματα συμπεριφοράς, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των παιδιών.


zygosΖυγός
Ο πατέρας Ζυγός είναι ένας άνθρωπος ακριβοδίκαιος, ευχάριστος και εξαιρετικά κοινωνικός, που περιμένει πως και πως τη μέρα που θα έχει χτίσει μια δυνατή φιλία με τα παιδιά του, τα οποία λούζει με αγάπη. Η τάση του να προτιμά τον ρόλο του φίλου και του εμψυχωτή απ’ τον γονεϊκό, όμως, τον κάνει ν’ αμελεί τα πιο «δυσάρεστα» απ’ τα καθήκοντά του.


skorpiosΣκορπιός
Έχοντας την ικανότητα να διδάσκει διά του παραδείγματος, ο Σκορπιός επιβάλλεται εύκολα στα παιδιά του και τα καθοδηγεί στα πρώτα τους βήματα με τη διορατικότητα και την τετράγωνη λογική του. Ο κτητικός και αγχώδης χαρακτήρας του, σε συνδυασμό με την εσωστρέφεια και την αυστηρότητά του, ενδεχομένως, να απομακρύνει τα παιδιά από κοντά του.


toxotisΤοξότης
Ανεξάρτητος, ανοικτόμυαλος, ιδεαλιστής, καλοπροαίρετος. Έτσι είναι ο πατέρας Τοξότης κι έτσι θέλει να είναι και τα παιδιά του, γι’ αυτό φροντίζει, διαρκώς, να κάνουν και να βλέπουν καινούργια πράγματα. Τα παιδιά, βέβαια, δεν είναι ανεξάρτητα ούτε δείχνουν το ίδιο αχόρταγο ενδιαφέρον για τα πάντα, κάτι που προκαλεί και τους πρώτους τρυγμούς στη σχέση με τον πατέρα τους.


aigokairosΑιγόκερως
Πατέρας που φροντίζει για όλα, δεν αφήνει τίποτε στη μέση, είναι αποφασιστικός και απαιτητικός με όλους, ο Αιγόκερως δεν δέχεται τίποτε λιγότερο για το παιδί του από εκείνο που θεωρεί ότι του αξίζει. Η απόλυτη φύση του και το άγχος του για το αποτέλεσμα, τον κάνει πιεστικό και επιρρεπή σε συγκρούσεις με τα παιδιά του.


ydroxoosΥδροχόος
Είναι χαρούμενος, ορθολογιστής και φιλελεύθερος, πάντα έτοιμος να περάσει χρόνο με τα παιδιά του, και να ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες, τα όνειρα και τις ιδέες τους. Ως πατέρας, ο Αιγόκερως δεν ακολουθεί την πεπατημένη και ίσως αυτό είναι μια υπεκφυγή, που δείχνει το άσχημό της πρόσωπο όταν τα παιδιά βρεθούν σε καταστάσεις που δεν μπορούν να διαχειριστούν μόνα τους.


ixthysΙχθύς
Ο πατέρας Ιχθύς είναι ένας άνθρωπος ευγενικός, έξυπνος, με εξαιρετική αντίληψη του κόσμου γύρω του. Ως πατέρας, ασχολείται πολύ με τα παιδιά του, δείχνει απίστευτη υπομονή και τους παρέχει το τέλειο περιβάλλον για να εξερευνήσουν τις δυνατότητές τους. Δυστυχώς, είναι φορές που η ανεκτικότητα και η αδυναμία του να παρατηρήσει και να διορθώσει τη συμπεριφορά τους, οδηγεί στην ετεροχρονισμένη και απότομη ενηλικίωσή τους.


της Λίνας Σερέτη από το mama365.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο