Παιδιά που έχουν ξαναζήσει;

Αυτά τα παιδιά έχουν ξαναζήσει;

(αναφορές σε ανθρώπους που έζησαν και άλλες ζωές)

Η ιδέα της μετενσάρκωσης δεν είναι καθόλου καινούρια υπόθεση ή είναι μία μόδα της εποχής όπως πολλοί μπορούν να ισχυριστούν. Είναι γνωστό ότι ο Εμπεδοκλής και ο Πυθαγόρας δίδαξαν τη μετενσάρκωση. Επίσης, ο Πλάτωνας αναφέρεται σε αυτήν. Από τους νεότερους φιλοσόφους ο Γκαίτε, ο Σοπενχάουερ και ο Λέσιγκ υιοθέτησαν την ιδέα της μετενσάρκωσης, θεωρώντας την ως μία επεξηγηματική πορεία της περαιτέρω τύχης της προσωπικότητας που πέθανε.

Οι σύγχρονοι ψυχίατροι και νευρολόγοι έχουν καταλήξει στα συμπεράσματά τους εξετάζοντας μία μεγάλη ποικιλία φαινομένων μετενσάρκωσης.

Καθώς η τρίχρονη Άτζι περνούσε μια μέρα με τη μητέρα της από ένα πεζοδρόμιο στο άλλο, έδειξε την Τράπεζα και είπε «εδώ ήμουν νοσοκόμος». Η μητέρα της στο άκουσμα αυτής της φράσης δεν έδωσε καμία σημασία, απλώς το απέδωσε στη ζωηρή φαντασία της. Όμως η μικρή Άτζι συνέχισε «θυμάμαι … φορούσα ένα μακρύ φόρεμα και ένα αστείο καπέλο… όχι σαν αυτά που φορούν τώρα οι νοσοκόμες… Και τούτο το μέρος δεν είχε μαγαζιά…»

Η μικρή φαίνεται να είναι τόσο επίμονη που η μητέρα της αποφάσισε να ψάξει στην ιστορία του κτιρίου. Έτσι βρήκε ότι πριν 200 χρόνια ήταν πτωχοκομείο και βρισκόταν έξω από την πόλη. Τα ρούχα που περίγραψε η Άτζι ήταν η στολή που φορούσαν τότε οι νοσοκόμες. Πολλοί ψυχικοί ερευνητές πιστεύουν σήμερα στη μετενσάρκωση. Λένε μάλιστα ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουν ζήσει παλαιότερα, ίσως για αρκετές φορές.

Ο υπνωτισμός συχνά χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξαναθυμηθούν τις περασμένες ζωές τους. Αλλά τα παιδιά φαίνεται να θυμούνται προηγούμενες ενσαρκώσεις χωρίς εξωτερική βοήθεια. Οι ερευνητές λένε ότι αυτό συμβαίνει γιατί το μυαλό τους είναι περισσότερο καθαρό και όχι με μνήμες της παρούσας ζωής.

Ο συγγραφέας Πλειφερ ο οποίος έχει κάνει εκτεταμένες μελέτες σχετικά με τη μετενσάρκωση λέει «όταν τα παιδιά αρχίζουν να μιλούν για πρώτη φορά, μπορεί να λένε για μέρη που δεν έχουν ποτέ δει ή για ανθρώπους που δεν έχουν ποτέ γνωρίσει. Μπορεί να μιλούν για προηγούμενες ζωές.

Έχουμε αρκετές περιπτώσεις παιδιών που πέθαναν πολύ μικρά και που σύμφωνα με τα φαινόμενα ξαναγεννήθηκαν από τους ίδιους γονείς».

Μία τέτοια περίπτωση είναι η κόρη της Κας Σίμπουργκ η οποία είναι πεπεισμένη ότι η 14χρονη Μάντι είναι μετενσάρκωση της πρώτης κόρης της που λεγόταν επίσης Μάντι η οποία πέθανε το 1968 από καρδιά, πέντε μηνών.

 

Αυτά τα παιδιά έχουν ξαναζήσει;

 

Το πρώτο περιστατικό με τη Μάντι παρουσιάστηκε όταν ήταν τότε 3 χρόνων, έδειξε με το δακτυλάκι της στη μαμά της το νεκροταφείο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους. «Κοίτα μαμά, εκεί πέρα είναι που με έβαλες στο χώμα… και σχεδόν έπεσες πάνω μου…». Ήταν το νεκροταφείο όπου η αδελφή της Μάντι - η πρώτη Μάντι είχε ταφεί.

Η μητέρα της πραγματικά θυμήθηκε ότι τότε είχε γλιστρήσει στο υγρό χώμα στη μεριά του τάφου τη στιγμή της κηδείας του παιδιού της.

Ο άνδρας μου κι εγώ είχαμε ταραχτεί τόσο από το θάνατο της Μάντι που ποτέ δεν μιλήσαμε γι’ αυτόν. Όμως με κάποιο παράξενο τρόπο η δεύτερη Μάντι ήξερε όλες τις λεπτομέρειες. Η δεύτερη Μάντι ήταν τόσο σίγουρη ότι είχε δει την κηδεία που η μητέρα της την πήγε στο νεκροταφείο. Τότε το μικρό κορίτσι την οδήγησε κατευθείαν στον τάφο της αδελφής της. Στα επόμενα χρόνια η δεύτερη Μάντι αποκάλυπτε πάλι και πάλι μια υπερφυσική ακριβή γνώση της σύντομης ζωής και του θανάτου της πρώτης Μάντι.

Τρία χρόνια αργότερα, μετά την επίσκεψη στο νεκροταφείο ρώτησε την μητέρα της «γιατί έκλαιγες όταν πέθανα;» Μα δεν είσαι νεκρή αγάπη μου της απάντησε η μητέρα της «Θυμάσαι μαμά» είπε η Μάντι «όταν ήμουν μικρή ήμουν αξιολύπητη και δε μπορούσα να ζήσω πολύ. Τώρα γύρισα πίσω. Είμαι η Μάντι νούμερο δύο».

Η Μάντι στην οποία είχε δοθεί το όνομα αυτό από την εκπληκτική ομοιότητα με τη νεκρή αδελφή της, αργότερα περιέγραψε πάλι ένα ασημένιο μπρασελέ που η πρώτη Μάντι φορούσε όταν θάφτηκε. Και ευχαρίστησε τη μητέρα της που της είχε βάλει τη χνουδωτή κίτρινη μπάλα, ένα από τα αγαπημένα της παιχνίδια, μέσα στο φέρετρο.

Όταν η Μάντι έγινε 6 χρόνων, μία μέρα ρώτησε τη μητέρα «θυμάσαι που υπήρχε ένα φωτεινό αστέρι στον Ουρανό τη νύχτα που πέθανα;» Πραγματικά η μητέρα της μετά από πολύ σκέψη θυμήθηκε ότι καθώς έκλεινε τις κουρτίνες είδε ένα αστέρι φωτεινότερο από όλα τα άλλα που έμοιαζε να είναι ακριβώς πάνω από τον κήπο τους.

«Ναι το παρατήρησα εκείνη τη στιγμή αλλά δε σκέφτηκα τίποτα περισσότερο γι’ αυτό». Και η Μάντι συνέχισε, «αυτό ήταν το δικό μου αστέρι. Ήμουν εγώ που σου έλεγα ότι θα ξαναγυρίσω».

Η Μάντι ισχυρίζεται πως ήταν το πρώτο παιδί των γονέων της, αυτό που πέθανε και συμπληρώνει «Ήταν ωραία και γύρισα πίσω, ένιωθα σα να ήξερα ήδη τη μαμά και το μπαμπά. Δεν ήταν ξένοι». Μερικά χρόνια αργότερα, η μητέρα της θυμήθηκε ότι το πρώτο της παιδί είχε ένα δόντι που είχε αρχίσει να βγαίνει όταν εκείνο πέθανε. Ήταν μπροστινό, πάνω δεξιά. Κατά περίεργο τρόπο η Μάντι γεννήθηκε με ένα δόντι ήδη φυτρωμένο στην ίδια θέση.

Ένας μεγάλος αριθμός ειδικών που ασχολούνται με την παραψυχολογία πιστεύουν ότι παρόμοια περιστατικά μπορούν να αποδοθούν μόνο στη μετενσάρκωση.

Εξάλλου ο δρ. Στέβενσον, καθηγητής της Τροπικής Ιατρικής Σχολής του Λίβερπουλ ο οποίος μελετά περιπτώσεις μετενσάρκωσης αναφέρει: Όταν μικρά παιδιά δείχνουν να ξαναθυμούνται περασμένες ζωές, είναι πολύ δύσκολο να το εξηγήσεις σαν οτιδήποτε άλλο εκτός από μετενσάρκωση. Κι αυτό, διότι η απόδειξη είναι πολύ εμφανής.

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Σαν Σήμερα