Εξωσωματικές εμπειρίες

ΟΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΑΝΙΑΣ ΠΡΕΣΕΝΚΟ

Στην εποχή της Σοβιετικής Ένωσης, όπως είναι γνωστό από πολλών ετών διεξάγονταν παραψυχολογικές έρευνες. Αυτές οι έρευνες συνήθως γίνονται σε ινστιτούτα τα οποία διαθέτουν τέλειο επιστημονικό εξοπλισμό και επιχορηγούνται από το κράτος.

Με τη μέθοδο της φωτογραφίας Κίρλιαν (Εφευρέθηκε από τη Βαλεντίνη Κίρλιαν, προ τριακοπενταετίας περίπου) έχουν σημειωθεί μεγάλες πρόοδοι στους τομείς της τηλεπάθειας, ψυχοκίνησης και στη μελέτη της αύρας των ζωντανών οργανισμών. 

Δυστυχώς οι Ρώσοι με τη φειδωλή πληροφόρηση τους επάνω σε κάθε μορφής επιστημονικής έρευνας δεν αφήνουν περιθώρια στη δύση να μάθουν περισσότερα για τα επιτεύγματα τους ή όταν συμβεί κάτι τέτοιο γίνεται αρκετά μεταχρονισμένα.

Η παρούσα περίπτωση αφορά την εμπειρία μίας μαθήτριας της Τάνια Πρενσέκο από το Λένινγκραντ έγινε γνωστή στη Δύση αρκετά αργότερα. 

Η Τάνια σε κάθε Πανσέληνο, βγαίνει από το σώμα της και περιφέρεται για πολλές ώρες με το αστρικό της σώμα σε διάφορα μέρη. Εκείνο που κάνει την περίπτωσή της μοναδική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα στον τομέα της έρευνας εξωσωματικών εμπειριών είναι το γεγονός ότι το αστρικό της σώμα είναι απόλυτα ορατό και το σπουδαιότερο ότι μπορεί να επηρεάσει -όταν αυτή το θέλει- την γύρω της ύλη. Το αστρικό σώμα της Τάνιας αποσπάται από το υλικό της σώμα τη νύχτα.

ΟΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΑΝΙΑΣ ΠΡΕΣΕΝΚΟΜορφολογικά μοιάζει με μία φωτεινή γαλάζια φιγούρα με έντονη ακτινοβολία, η οποία έχει τη δυνατότητα να διαπερνά με μεγάλη ευχέρεια την ύλη (τοίχους κ.λπ). Τούτο το φαινόμενο προκάλεσε ζωηρό ενδιαφέρον σε πολλούς επιφανείς παραψυχολόγους στη Ρωσία οι οποίοι εκτός από τα πειράματα που έκαναν σένα πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο φωτογράφισαν και κινηματογράφησαν το αστρικό της σώμα.

Στη διάρκεια των αστρικών περιπλανήσεων της η Τάνια πολλές φορές συναντάται και με άλλες αστρικές οντότητες, οι οποίες είναι ορατές μόνο από αυτήν. Αυτές οι οντότητες ισχυρίζονται πως είναι πνεύματα πεθαμένων ανθρώπων. Σε μία τέτοια περίπτωση είπε πως συνάντησε την ψυχή του παππού της ο οποίος είχε πεθάνει πριν τρία χρόνια και ότι της είπε την ακριβή ημέρα και ώρα που απεβίωσε ο Λ. Μπρεχνιεφ.

Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες δε μπόρεσαν να εξακριβώσουν την αιτία της εξωσωματικής κατάστασης της Τάνιας μόνο κατά τη διάρκεια της πανσελήνου. Όταν η Τάνια περιφέρεται με το αστρικό της σώμα αποκτά την ικανότητα να ακινητοποιεί και να προκαλεί παράλυση σε οποιοδήποτε άνθρωπο ή ζώο. Μία φορά ακινητοποίησε ένα γορίλα του ζωολογικού κήπου του Λένινγκραντ, βάρους 125 κιλών. Επίσης, κάτι άλλο παράξενο που συμβαίνει είναι το γεγονός ότι πάντα όταν βρίσκεται στο δρόμο σε αστρική κατάσταση τη συνοδεύει ένας σκύλος.

Στις ερωτήσεις που της έχουν γίνει για το πώς αισθάνεται όταν βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση δήλωσε ότι έχει αυξημένη συνείδηση, κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει όταν βρίσκεται σε κατάσταση ονείρου. Επίσης, δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ άνετα και ότι με μεγάλη δυσφορία γυρίζει ξανά στο υλικό της σώμα. Τονίζει δε πως ο θάνατος είναι η απολύτρωση του ανθρώπου.

Σε μία άλλη ερώτηση σχετικά με τη σύνδεση του αστρικού και του φυσικού υλικού της σώματος απάντησε ότι υπάρχει μία ασημένια κλωστή η οποία ενώνει τα δύο σώματα. Αυτό άλλωστε το υποστηρίζουν και οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν εξωσωματικές εμπειρίες. Τέλος, όταν βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση η φωνή της γίνεται κρυστάλλινη και με χαμηλή ένταση. Οι μεταγενέστερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπούδασε ηλεκτρονικός. Επίσης ότι συχνά χρησιμοποιείται από τις μυστικές υπηρεσίες κυρίως σε κατασκοπευτικές υποθέσεις.

Όμως το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά ότι παρόμοιες περιπτώσεις μπορεί να ρίξουν πολύ φως στο μυστήριο της μεταθανάτιας ζωής.  

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Εύρεση Ωροσκόπου

Οι πλανήτες τώρα

Σαν Σήμερα