Άνθρωποι του Μέλλοντος

Ζουν ανάμεσά μας

Οι ακτινοβολίες του σύμπαντος και κυρίως των κοντινών πλανητών είναι εκείνες που δίνουν στον άνθρωπο τις διάφορες ιδέες για τις εφευρέσεις.

Γιατί, αν το καλοσκεφτεί κανείς είναι αντιγραφή των όσων υπάρχουν στο Σύμπαν. Όμως οι ακτινοβολίες αυτές έχουν παρελθόν, παρόν και μέλλον, αφού εξαρτώνται από τις προδιαγραμμένες κινήσεις των πλανητών, τις οποίες ο άνθρωπος μπορεί να επισημάνει, καθώς φτάνουν σε αυτόν με την μορφή ηλεκτρομαγνητικών ροπών, ακτινοβολιών.

Έτσι δίνουν τη δυνατότητα σε ορισμένους να κατασκευάσουν πράγματα άγνωστα για τους άλλους ή να συλλάβουν κάτι που θα γίνει στο μέλλον. Αυτοί οι άνθρωποι είναι προχωρημένα μυαλά, μυαλά του μέλλοντος, αφού ξεχωρίζουν από τα σημερινά, τα κοινά. Θα γίνουν όμως κι αυτά κοινά μετά από πολλά χρόνια.

Τέτοιοι άνθρωποι του μέλλοντος - για την εποχή τους - υπήρξαν οι προφήτες, οι συγγραφείς που προέβλεψαν διάφορα πράγματα τα οποία επαληθεύτηκαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ζιλ (εξελληνισμένα …Ιούλιος !) Βερν, που το 1869 ήταν ένα «προηγμένο» μυαλό, έτοιμο για 100 χρόνια αργότερα.

Έτσι μπόρεσε να συλλάβει το ταξίδι Γης - Σελήνης τότε, κι ας πραγματοποιήθηκε εκατό χρόνια αργότερα το 1969 με τον Νιλ Άρμστρονγκ που πρωτοπάτησε το πόδι του στο φεγγάρι.

Ο ίδιος ο Ιούλιος Βερν έλεγε: «ότι μεγάλο έγινε σ ’αυτόν τον κόσμο, έγινε επειδή ο άνθρωπος το προσδοκούσε. Ό, τι είναι σε θέση να φανταστεί ένας άνθρωπος υπάρχουν άλλοι άνθρωποι ικανοί να το πραγματοποιήσουν».

Ύστερα απ’ αυτά, μπορούμε άνετα να δεχτούμε ότι και στη σημερινή εποχή ζουν άτομα που το μυαλό τους φτάνει στο 2100 ή στο 2500 και φαντάζονται διαπλανητικά ταξίδια και άλλα γεγονότα που κάποτε θα πραγματοποιηθούν, από κοινά μυαλά μελλοντικών εποχών.

Στην κοινωνία κάθε εποχής υπάρχουν καθυστερημένα μυαλά, κοινά μυαλά -που είναι και τα περισσότερα- και προηγμένα μυαλά.

Για να λειτουργήσει ο μηχανισμός της εξέλιξης, χρειάζονται και τρείς αυτές κατηγορίες.

Αντιπροσωπεύουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον που χαράζουν οι κινήσεις των πλανητών και γενικότερα το Σύμπαν. Αυτό το τελευταίο είναι και η αιτία που λειτουργεί μόνο ένα μικρό μέρος του εγκεφάλου μας, γιατί ακόμα δεν έχουν συλληφθεί (ή μάλλον δεν έχουν δημιουργηθεί από το Σύμπαν) οι γνώσεις που θα θέσουν και τα υπόλοιπα μέρη σε λειτουργία.

 

Αυτοί που θα έρθουν


Αυτοί που θα έρθουν

Μπορούμε να πούμε λοιπόν πως είμαστε αυτοί που έφυγαν, αλλά και αυτοί που θα έρθουν. Οι ίδιοι δηλαδή πνευματικά μέσα στο χωροχρόνο, αλλά βελτιωμένοι σε κάθε παρουσία μας.

Η πνευματική εξέλιξη των ανθρώπων είναι αποτέλεσμα των συνεχών ανακυκλώσεων του σύμπαντος των γαλαξιών και των πλανητών, που ακολουθούν την πορεία του Ήλιου στην τροχιά του των 250 εκατ. ετών στο γαλαξιακό επίπεδο.

Γι’ αυτό, η πνευματική εξέλιξη έχει μεμονωμένες εποχές, ούτε στηρίζεται σε ορισμένα πρόσωπα στηρίζεται σε όλους. και οι πιο εξελιγμένοι παραδίδουν την πνευματική σκυτάλη σε νέους.

Από αυτούς, ξεχωρίζουν τα μυαλά που προηγούνται από την εποχή τους. Έτσι μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι ακόμη και σήμερα άνθρωποι του μέλλοντος, του 2100, του 2200 ή του 2500 μ.χ. ζουν ανάμεσά μας!

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Σαν Σήμερα