Ρίξιμο και ερμηνεία Ταρώ

Ρίξιμο και ερμηνεία Ταρώ

Πριν ξεκινήσουμε το ρίξιμο και το διάβασμα των Ταρώ, θα πρέπει να έχουμε εξοικειωθεί πολύ μαζί τους. Χρειάζεται μια περίοδος εξάσκησης, κυρίως πειραματιζόμενοι με τον εαυτό μας, γιατί μια λάθος ερμηνεία τους σίγουρα θα επηρεάσει το ενδιαφερόμενο άτομο υποσυνείδητα και θα το οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες. Επομένως δεν τα ρίχνουμε για κανέναν, αν δεν είμαστε απολύτως σίγουροι πως θα τα ερμηνεύσουμε σωστά.

Σε κάθε τρόπο ριξίματος, προχωράμε με την ίδια διαδικασία, που είναι η εξής: Ανακατεύουμε καλά τις κάρτες, μένοντας συγκεντρωμένοι στο ερώτημά μας ή αυτό που μας απασχολεί γενικότερα. Κόβουμε σε τρία μέρη, τα ενώνουμε, απλώνουμε μπροστά μας τις κάρτες κι επιλέγουμε όσες μας χρειάζονται στον τρόπο ριξίματος που θέλουμε.


1. ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ

Ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία, επιλέγουμε μόνο μια κάρτα. Αυτή μας δίνει την απάντηση ή την κατεύθυνση στο ερώτημα που θέσαμε.


2. ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΙΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

Αφού ανακατέψουμε τις κάρτες και τις απλώσουμε μπροστά μας, επιλέγουμε τρείς (θυμόμαστε πως τις τοποθετούμε απο τα αριστερά προς τα δεξιά, δηλαδή 1-2-3). Η πρώτη κάρτα αναφέρεται το παρελθόν, η δεύτερη στο παρόν και η Τρίτη μας δείχνει τις μελλοντικές καταστάσεις και την απάντηση στο ερώτημά μας.


3. Ο ΚΕΛΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Είναι ο πιο γνωστός και διαδεδομένος τρόπος διαβάσματος των Ταρώ (βλ. Παρακάτω σχήμα). Ακολουθούμε τη συνηθισμένη διαδικασία ανακατέματος και τις τοποθετούμε με τον ακόλουθο τρόπο. Η κάρτα 1 μπαίνει οριζόντια πάνω στην κάρτα 2.
taro-2 1
Η κάρτα 1 μας δείχνει την παρούσα κατάσταση.
Η κάρτα 2 αναφέρεται στο λόγο για τον οποίο ρίχνουμε τις κάρτες ή ένα αποτέλεσμα που προέρχεται απο την πρώτη κάρτα.
Η 3η αναφέρεται συνήθως στο παρελθόν στη ρίζα ή την αιτία του προβλήματός μας.
Η 4η είναι το άμεσο παρελθόν μας που μπορεί να μας επηρεάζει ακόμα και που έχει αμεσότερη σχέση με το θέμα που μας απασχολεί.
Η 5η κάρτα είναι το πιθανό αποτέλεσμα, βάσει των ως τώρα καταστάσεων. Είναι πολύ γενικό και όχι το καθοριστικό αποτέλεσμα, μια γενική εκτίμηση των πραγμάτων.
Η κάρτα 6 αναφέρεται στο εγγύς μέλλον, τις άμεσες εξελίξεις, οι οποίες δεν είναι οι τελικές και καθοριστικές.
Η 7η κάρτα είναι συνδεδεμένη εμάς που θέτουμε το ερώτημα, πως επηρεάσαμε το πρόβλημα με τη στάση ή τις πράξεις μας.
Η κάρτα 8 σχετίζεται με το περιβάλλον μας και γενικότερα πως μας επηρέασαν διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες. Μπορεί να αναφέρεται σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο ή σε μια γενικότερη ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει.
Η κάρτα 9 δείχνει τους φόβους και τις ελπίδες μας για το ζήτημα που θέσαμε. Συχνά επηρεάζει και το αποτέλεσμα, γιατί αποκαλύπτει τι περιμένουμε οι ίδιοι ως έκβαση ή ποιοί φόβοι μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε.
Τέλος η κάρτα 10 είναι η απάντηση στο ερώτημά μας. Είναι το τελικό αποτέλεσμα βάσει των όσων μας αποκαλύφθηκαν με τις προηγούμενες 9 κάρτες.
Σημειώνουμε πως το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι κάτι αναπόφευκτο, μπορούμε να το αλλάξουμε επεμβαίνοντας ή αλλάζοντας πορεία στην εξέλιξη των πραγμάτων, με συνειδητές επιλογές.

Υπάρχουν αρκετοί ακόμα τρόποι ριξίματος, ο απλός σταυρός, ο ζωδιακός κύκλος, το τυχερό πέταλο, το καθρέφτισμα, το εξάκτινο του αλχημιστή κλπ, οι οποίοι χρειάζονται και την ανάλογη εξάσκηση για να χρησιμοποιηθούν. 


Ας δούμε λοιπόν μια μια τις κάρτες Ταρώ και τους συμβολισμούς τους αναλυτικά, καθώς και τη σύντομη ερμηνεία τους αν εμφανιστούν ανάποδα.


Ο ΤΡΕΛΟΣ0. Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ο τρελός εκπροσωπείται από το μηδέν, χωρίς το οποίο δε μπορεί να υπάρξει συνέχεια. Μας δείχνει μια αθώα και καθαρή δυναμική, που δεν είναι ούτε θετική ούτε αρνητική κι εμπεριέχει και τα δύο. Παρόλο που τον αποκαλούν «τρελό», εκείνος αδιαφορεί και κάνει αυτό που θεωρεί σωστό συνεχίζοντας αμέριμνος το δρόμο του. Μπορεί να είναι αδαής και άπειρος, όμως οι ενέργειές του είναι δυνατόν να τον οδηγήσει στη γνώση και τη σοφία που ακόμα και οι πιο λογικοί και έμπειροι ίσως να μην κατέχουν. Είναι αντισυμβατικός, δεν ακολουθεί καμία συμβουλή, δεν τον ενδιαφέρει τι λένε ή κάνουν οι άλλοι, του αρκεί η δική του λογική και στάση ζωής, αντισυμβατική, χωρίς περιορισμούς, με την αθωότητα ενός παιδιού.

Ο Τρελός αντιπροσωπεύει σχεδόν πάντα μια νέα αρχή, νέα ξεκινήματα και νέες εμπειρίες. Τα ξεκινήματα αυτά δεν ξέρουμε αν θα είναι θετικά ή αρνητικά, υπάρχει η δυνατότητα να εξελιχτούν σε κάτι από τα δύο, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνουμε και την πορεία που θα ακολουθήσουμε. Δεν πρέπει να εμπιστευτούμε κανένα, ούτε να αφήσουμε να μας καθοδηγήσει με λόγια ή πράξεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε απλά την πορεία του «τρελού», δηλαδή να κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε, να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να αδιαφορήσουμε για το τι θα σκεφτούν οι γύρω μας. Γνωρίζουμε βέβαια πως η πορεία αυτή εμπεριέχει και κάποιο βαθμό κινδύνου, γι αυτό και ο Τρελός απεικονίζεται στην κάρτα να στέκεται στην άκρη του γκρεμού.

Ανάποδα: Αν πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση, σκεφτείτε το πάρα πολύ προσεκτικά και μην πάρετε κανένα ρίσκο. Αποφασίστε με σύνεση και λογική.


Ο ΜΑΓΟΣ1. Ο ΜΑΓΟΣ

Η δύναμη του Μάγου προέρχεται απο τη θέλησή του, η οποία μπορεί να μετασχηματίσει τα πάντα αφού μπορεί να χειραγωγεί τα στοιχεία της φύσης και κάθε ουσία της ζωής. Ο Μάγος παίρνει το μηδέν του Τρελού και το οδηγεί στο ένα, τον αριθμό της δημιουργίας και της ατομικότητας. Εχει κάποιου είδους θεική δύναμη, είναι ο αγωγός της και προστάζει κάθε στοιχείο του κόσμου μας. Από τη στιγμή που εμείς στο φυσικό μας κόσμο τον βλέπουμε απλά ως αγωγό, οι πράξεις του εκλαμβάνονται ως «μαγεία». Η λέξη «μάγος» μπορεί να παραπέμπει σε θαυματοποιό ή ταχυδακτυλουργό ή κάτι παρόμοιο, όμως ο ίδιος αντλεί τις ικανότητές του από κάποια δύναμη εξωπραγματική, από κάποια πηγή έξω από αυτόν και χωρίς αυτήν είναι εντελώς ανίσχυρος. Ο Μάγος με τη δύναμή του ασκεί επιρροή στα πάντα: στη θεωρία και την πράξη, στη λογική και το συναίσθημα, στη σκέψη και στη δράση. Σε κάθε απεικόνιση του Μάγου υπάρχει κάποιο σύμβολο του απείρου (το φίδι που τρώει την ουρά του ή το lemniscates – το οριζόντιο οκτώ).

Ενώ ο Τρελός συμβολίζει τη δυνατότητα είτε για κάτι θετικό είτε για κάτι αρνητικό, ο Μάγος είναι η ένωση όλων των θετικών κι όλων των αρνητικών. Είναι η ίδια η δύναμή του που μπορεί είτε να δημιουργήσει είτε να καταστρέψει. Είναι η δύναμη που του επιτρέπει να γνωρίζει όχι μόνο το ΤΙ πρέπει να κάνει, αλλά και το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ θα το κάνει.

Η εμφάνιση του Μάγου μας προτρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη της θέλησής μας, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Είναι η ώρα να δράσουμε, αρκεί να γνωρίζουμε τι θέλουμε και γιατί το θέλουμε. Από τη στιγμή που έχουμε τη δύναμη μέσα μας, είναι η στιγμή να μετουσιώσουμε τις επιθυμίες μας σε πράξεις, τις αποτυχίες μας σε επιτεύγματα, όπως ο Μάγος μπορεί να αλλάξει τη φωτιά σε νερό. Τα μόνα όρια μας είναι αυτά που εμείς επιβάλλουμε στον εαυτό μας. Ο κόσμος είναι στα χέρια μας, ό,τι θέσουμε ως στόχο απλά πραγματοποιείται και η ζωή μας είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε να είναι.

Ανάποδα: Αποφύγετε ξαφνικές κινήσεις που μπορεί να μετανιώσετε. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σταματήσετε κάποια εργασία λόγω κακής διαχείρισής της από μέρους σας.


the high priestess2. Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Η Μεγάλη Ιέρεια είναι αυτή που μιλάει απευθείας στην εσωτερική μας φωνή, το ασυνείδητό μας. Είναι η εκδήλωσή του στην καθημερινότητά μας. Εκείνη είναι η βάση των δυνατοτήτων, η πηγή της δύναμης του Μάγου, που του επιτρέπει να δημιουργήσει ό,τι επιθυμεί κι όποτε το επιθυμεί. Είναι η ισορροπία ανάμεσα στην επιθυμία και την πραγμάτωση, το αρσενικό και το θηλυκό, που αντί να ενσωματώνονται το ένα στο άλλο, Εκείνη τα κρατάει ξεχωριστά, αλλά σε μια ισορροπία. Η κάρτα της Μεγάλης Ιέρειας φέρει σεληνιακά σύμβολα και συχνά τη βλέπουμε να κάθεται ανάμεσα στους «δίδυμους πυλώνες», μπροστά από ένα πέπλο. Πίσω από το πέπλο αυτό κρύβεται το ασυνείδητό μας κι εκείνη βρίσκεται ανάμεσα σε αυτό και σε εμάς ως συντονιστής. Επειδή δε μπορούμε να κατανοήσουμε το ασυνείδητό μας και την επιρροή που έχει στη ζωή μας, η Μεγάλη Ιέρεια είναι εκείνη που μας βοηθάει να το ελέγξουμε. Είναι ο οδηγός για όσους είναι πρόθυμοι να διεισδύσουν μέσα στο ασυνείδητό τους και να ανακαλύψουν τις πραγματικές δυνάμεις του που βρίσκονται εκεί κρυμμένες.

Ενώ ο Μάγος αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις που μπορούμε να εστιάσουμε προς τα έξω για να επιτύχουμε μια αλλαγή, η Μεγάλη Ιέρεια μας μεταφέρει σε ένα εσωτερικό επίπεδο, στο πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις αυτές για να μεταμορφώσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο, τον εαυτό μας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής μας μεταφέρει συχνά κάποιο μήνυμα από τη διαίσθησή μας. Κι επειδή η γλώσσα του ασυνείδητού μας είναι τα σύμβολα, θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και «ανοιχτοί» για σημάδια πέρα από το συνηθισμένο, που άλλοι ίσως δεν εκλαμβάνουν όπως εμείς. Αν λοιπόν πρέπει να λάβουμε κάποια απόφαση κι εμφανιστεί η Μεγάλη Ιέρεια, μας προτρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να κάνουμε ενδοσκόπηση και να αφήσουμε τα σημάδια να μας αποκαλυφθούν. Εν ολίγοις μας λέει ότι οι απαντήσεις βρίσκονται ήδη μέσα μας κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τις ανασύρουμε.

Ανάποδα: Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, ιδιαίτερα με τις γυναίκες γιατί ίσως κάποια από αυτές εποφθαλμιά τη θέση σας. Μην πιστεύετε ό,τι σας λένε και κινηθείτε με επιφύλαξη.


Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ3. Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η Αυτοκράτειρα είναι το πρώτο σκέλος της τριάδας Σώμα-Μυαλό-Πνεύμα, κι εκπροσωπεί το φυσικό σώμα και τον υλικό κόσμο. Είναι η δύναμη της δημιουργίας, η μητέρα-αρχέτυπο και απο αυτή προέρχονται όλες οι χαρές της ζωής και οι απολαύσεις των αισθήσεων. Αντιπροσωπεύει τη Μητέρα Γη, τη γονιμότητα, την απόλυτη ευτυχία. Είναι αυτή που δημιουργεί κάθε μορφή ζωής, που αντλεί χαρά από κάθε δημιούργημά της και που χαρίζει απλόχερα την αγάπη της στα πάντα. Η εμφάνιση της μας προετοιμάζει να ανοίξουμε την καρδιά μας για να δεχτούμε αυτή την απέραντη αγάπη (πολλές φορές μπορεί να προμηνύει και μια εγκυμοσύνη). Ο κόσμος της είναι ένα όμορφο κι ανέγγιχτο μέρος, απόλυτα φυσικός, όπου τα πάντα βρίσκονται σε αρμονία. Ένας τόπος που αναπαριστά τη δημιουργία και τη γέννηση, ένας τόπος που βρίσκεται υπό την προστασία της. Σε περίπτωση που κάποιο δημιούργημά της βρεθεί σε κίνδυνο, τότε διαταράσσεται η ισορροπία του βασιλείου της και γι αυτό είναι συχνά υπερπροστατευτική, πράγμα που μπορεί αφενός να προσφέρει ασφάλεια, μπορεί όμως και να λειτουργήσει καταπιεστικά. Η εμφάνιση της κάρτας με την Αυτοκράτειρα είναι μια προτροπή να βγούμε στη φύση και να απολαύσουμε τα δημιουργήματά της, να εμπνευστούμε και να τονώσουμε τη δημιουργική μας δύναμη. Είναι ενδεχόμενη κάποια προαγωγή στην εργασία μας.

Ανάποδα: Είναι πολύ πιθανή μια απώλεια χρημάτων ή υλικών αγαθών και θα πρέπει να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις.


Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ4. Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Είναι το δεύτερο σκέλος της τριάδας Σώμα-Μυαλό-Πνεύμα κι εκπροσωπεί τη δύναμη του νου που διαμορφώνει τον κόσμο. Η διαμόρφωση αυτή δεν πραγματώνεται με τη δύναμη της θέλησης, αλλά με εκείνη του λόγου, προφορικού και γραπτού. Εκπροσωπεί τον ρυθμιστή του απόλυτα δομημένου κόσμου, μόνο που ο δικός του κόσμος δεν είναι τόσο όμορφος όσο της Αυτοκράτειρας, γιατί είναι πιο σκληρός, αλλά εξίσου αναγκαίος και διατηρεί την ισορροπία. Είναι η πατρική φιγούρα, ο πατέρας-αρχέτυπο. Χαρακτηρίζεται από την αγάπη που τρέφει (ως πατέρας) για τα παιδιά του, όμως είναι εκείνος που θέτει όρους και περιορισμούς. Είναι ακόμα πιο προστατευτικός από την Αυτοκράτειρα, γιατί δημιούργησε την τάξη απο το χάος και δε θέλει να διαταραχτεί τίποτα στον κόσμο. Ο Αυτοκράτορας μας διδάσκει πολλά πράγματα, το κυριότερο απο τα οποία είναι πως ο κάθε κανόνας μπορεί να εφαρμοστεί και υπάρχει λόγος για την ύπαρξή του. Οι περιορισμοί που θέτει είναι για το καλό μας, αφού χωρίς αυτούς θα υπήρχε αναρχία. Δε μπορεί να διαφθαρεί απο την εξουσία, κυβερνάει με δικαιοσύνη και σκοπός του είναι να ενώσει κι όχι να διχάσει. Παρόλα αυτά είναι θεμιτή κάποιες φορές η χρήση βίας προκειμένου να εξασφαλίσει την προστασία των «παιδιών» του. Παρόλο που συνήθως η κυριαρχία του νου πάνω στην καρδιά δεν είναι κάτι επιθυμητό, σε αρκετές περιπτώσεις είναι απαραίτητο, κι αυτό ακριβώς εκπροσωπεί η κάρτα αυτή. Επομένως αν πρέπει να πάρουμε κάποια δύσκολη απόφαση κι εφανιστεί ο Αυτοκράτορας, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη λογική μας και να πράξουμε αυτό που θεωρούμε ως το καλύτερο. Θα μας βοηθήσουν επίσης οι νέες γνωριμίες.

Ανάποδα: Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ξαφνικά εμπόδια που θα μας δυσκολέψουν στην πορεία μας. Αντιμετωπίστε την απροθυμία σας γιατί μπορεί να σας βλάψει στο τέλος.


Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ5. Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Είναι το τρίτο σκέλος της τριάδας Σώμα-Μυαλό-Πνεύμα κι εκπροσωπεί το αρχέτυπο του πνευματικού κόσμου. Είναι η κάρτα των πεποιθήσεων, κυρίως των θρησκευτικών και πνευματικών και συχνά απεικονίζεται ως ένας άγιος άνθρωπος ή αρχιερέας. Είναι το πρόσωπο που κατέχει τη μυστική ή απαγορευμένη γνώση. Η φιγούρα αυτή μπορεί να αναφέρεται σε ομάδες ατόμων ή ακόμα και σε κάποιο θεσμικό όργανο, γιατί είναι η δύναμη της ομάδας και της κοινωνίας που αλλάζει τα πράγματα στον κόσμο για να τον προσαρμόσει στις πεποιθήσεις της. Οι άνθρωποι ακολουθούν τον Ιεροφάντη ως ηγέτη απλά και μόνο επειδή ανήκουν σε μια ομάδα. Η κύρια φιλοσοφία του είναι πως στην ομάδα δεν υπάρχει το «εγώ» και πως το κοινό συμφέρον είναι ανώτερο του ατομικού. Μπορεί οι ιδέες που αντιπροσωπεύει ο Ιεροφάντης να είναι πολύ περιοριστικές, αλλά όπως είδαμε τον Αυτοκράτορα, ο περιορισμός διασφαλίζει και την τάξη. Έτσι εδώ έχουμε τη διατήρηση των συμβατικών πεποιθήσεων και των παραδόσεων και πρέπει να αποφεύγουμε όποιον έρχεται σε αντίθεση με αυτές. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, ο Ιεροφάντης εκπροσωπεί κάποιο δάσκαλο ή μέντορα που διδάσκει και καθοδηγεί μια ομάδα ή μπορεί να μας αποκαλύπτει μια νέα επερχόμενη ερωτική σχέση. Ο ρόλος του είναι αυτός του πεφωτισμένου αρχηγού που γνωρίζει τα μυστικά μονοπάτια και πρέπει να τον συμβουλευτούμε για να επιλύσουμε το ζήτημα που μας απασχολεί. Μας περιμένει μια πολύ όμορφη περίοδος στη ζωή μας.

Ανάποδα: Βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι σε κάποια σχέση, πράγμα που δε θέλουμε να παραδεχτούμε. Ήρθε η ώρα να φέρουμε τα πάνω κάτω στη σχέση αυτή για να μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε την κατάσταση χωρίς να πληγωθούμε.

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Σαν Σήμερα