Τα Ζώδια & η άρση των μέτρων

Τα Ζώδια & η άρση των μέτρων

Κάθε ζώδιο αντιδρά διαφορετικά στα ερεθίσματα που δέχεται από το περιβάλλον του. Και ένα από τα μεγαλύτερα ερεθίσματα που δεχτήκαμε συλλογικά τις τελευταίες μέρες ήταν η λήξη της καραντίνας, η ανακοίνωση ότι μπορούμε επιτέλους – εντάξει, με λίγους περιορισμούς – να βγούμε ξανά από το σπίτι. Πώς θα αντιδράσει όμως το κάθε ζώδιο σ’ αυτά τα υπέροχα νέα;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στην άρση των μέτρων


kriosΚριός
Ο Κριός δεν κοιμήθηκε το βράδυ που έληξε η καραντίνα. Δώδεκα και ένα λεπτό τα μεσάνυχτα ήταν στους δρόμους και χόρευε μόνος του, μετά έτρεξε να τσιμπήσει ένα σουβλάκι στο χέρι και έστειλε μήνυμα σε όλα τα γκρουπ τσατ που ανήκει, «Ποιος θέλει να βγούμε;»


tavrosΤαύρος
Αγανακτισμένος δηλώνει που, ναι, τέλος η καραντίνα αλλά δεν μπορεί να το γιορτάσει με ένα γεύμα στο αγαπημένο του εστιατόριο. Αυτό θα τον κάνει να θέλει να μείνει κι άλλο στο σπίτι, μέχρι να τον αναγκάσει κάποιος Κριός φίλος να βγει, έστω.


didimoiΔίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι άτομα εξωστρεφή, χρειάζονται πολύ κόσμο γύρω τους. Άρα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις Διδύμους σε όλα τα μέρη που άνοιξαν αυτές τις ημέρες. Θα τους καταλάβεις από την λάμψη στα μάτια και το έντονο κοίταγμα προς το μέρος σου. Ψοφάνε για ανθρώπινη επικοινωνία.


karkinosΚαρκίνος
Η καραντίνα ήταν το απόλυτο δίκοπο μαχαίρι για τους Καρκίνους. Από την μία, κατάφεραν να περάσουν περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Από την άλλη, σιχτίριασαν λίγο τόσες βδομάδες και τώρα είναι στα όρια να μεταμφιεστούν σε Διδύμους (δηλαδή να προσπαθήσουν να χαμογελούν για πάνω από τρία δευτερόλεπτα) και να βγουν έξω.


leonΛέων
Ο Λέων θα περίμενες ότι θα βγει να αλωνίσει τους δρόμους για να λάβει επιτέλους την δόση προσοχής του, που θα του δώσει την ακόμα πιο απαραίτητη δόση σεροτονίνης του. Το πρόβλημα είναι ότι η καραντίνα υπήρξε έξτρα σκληρή για αυτό το τόσο κοινωνικό ζώδιο, και τώρα οι περισσότεροι Λέοντες είναι υπερβολικά εξουθενωμένοι για να βγουν έξω. Τραβήξτε τους (κι ας κλαίνε).


parthenosΠαρθένος
Οι Παρθένοι, ας είμαστε ειλικρινείς, χρειάζονται να έχουν ανθρώπους γύρω τους. Όχι επειδή αγαπούν τους ανθρώπους, αλλά επειδή έχουν ανάγκη να κριτικάρουν κάποιον, αλλιώς το μόνο που έχουν να κριτικάρουν είναι ο εαυτός τους—επικίνδυνη δραστηριότητα για έναν Παρθένο. Άρα, ναι, η λήξη της καραντίνας τους βρίσκει πολύ ευτυχισμένους.


zygosΖυγός
Τα μπαρ δεν έχουν ανοίξει ακόμα για να κάνει τα δύο αγαπημένα του πράγματα (αλκοόλ και πέσιμο), οπότε θα τον βρεις να αράζει με παρέες σε πεζούλια, σε παγκάκια και σε πλατείες. Ευτυχώς που ένας Ζυγός μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χώρο που θα τον βάλεις.


skorpiosΣκορπιός
Ο Σκορπιός δεν καταλαβαίνει γιατί όλοι είναι τόσο χαρούμενοι που #ΒγαίνουμεΈξω, μιας και δεν είχε κανέναν σκοπό να βγει από το σπίτι του. Αυτό που για τους υπόλοιπους ήταν καραντίνα, για τον Σκορπιό ήταν μια ακόμα πιο ιδανική καθημερινότητα από αυτήν που ήδη είχε.


toxotisΤοξότης
Έλα τώρα που περιμένεις να σου πούμε κάτι αναπάντεχο για τον Τοξότη. Θα τον βρεις στην άλλη άκρη της πόλης από εκεί που μένει—είναι το πιο μακριά που μπορεί να φτάσει αυτή τη στιγμή, και του είναι αρκετό.


aigokerosΑιγόκερως
Περισσότερο απ’ όλα, ο Αιγόκερως είναι χαρούμενος κάθε φορά που ακούει την λέξη «κανονικότητα». Είναι μια λέξη που έχει ηρεμιστική επίδραση πάνω του, και η ανακοίνωση ότι σιγά-σιγά όλοι θ’ αρχίσουμε να επιστρέφουμε στις δουλειές μας ήταν μουσική στ’ αυτιά του.


ydroxoosΥδροχόος
Η καραντίνα ήταν η απόλυτη ευκαιρία να ασχοληθεί με το αγαπημένο του θέμα, δηλαδή τον εαυτό του. Και επειδή το self-care είναι κάτι που οι Υδροχόοι δεν κατέχουν και τόσο καλά, πέρασε όλη την φάση ανακαλύπτοντας καινούριους τρόπους να κάνει τον εαυτό του χαρούμενο. Τώρα δεν θέλει και τόσο να βγει, περνά και μόνος του καλά.


ixthysΙχθείς
Οι Ιχθείς θα περιμένες ότι, μιας και είναι γνωστοί μελαγχολικοί, θα κλείδωναν την πόρτα και δεν θα την ξεκλείδωναν ποτέ. Κι όμως. Αυτό το ζώδιο δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς να ζει μια ταινία στο κεφάλι του, και πόσες ταινίες να γράψει ένας άνθρωπος με μόνο έναν χαρακτήρα; Θέλει εντάσεις, θέλει γέλια, θέλει δράμα, θέλει κόσμο κοντά του.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο