Τα πιο επίμονα ζώδια

Τα πιο επίμονα ζώδια

Ποια ζώδια, ακόμα κι όταν απελπίζονται, δεν παραιτούνται από επιδίωξη των στόχων τους;


tavrosΤαύρος
Ότι ο Ταύρος είναι πεισματάρης, είναι γνωστό. Πεισματάρης, ανένδοτος, ισχυρογνώμων. Ένας σκέτος πονοκέφαλος. Δεν ξέρει τι σημαίνει «παραιτούμαι», είναι απαγορευμένη λέξη γι΄ αυτόν.

Εκτός από ανυποχώρητος είναι και υπομονετικός. Θα προσπαθήσει με ζήλο να πετύχει τον στόχο του. Είναι σχετικά ενοχλητικός γι’ αυτούς που τον κάνουν παρέα, καθώς πρέπει να ακούνε την γκρίνια του κάθε φορά που κάτι θα τον εμποδίσει. Είναι τόσο ισχυρογνώμων που παίζει να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που πήρε smartphone.


leonΛέων
Ο Λέων σπάνια το βάζει κάτω. Είναι λίγο παράξενος με αυτά. Αντί πάρει μια ανάσα –σαν άνθρωπος- αφού πέτυχε έναν στόχο του, βρίσκει έναν καινούριο στόχο να πετύχει. Όταν βλέπει ότι κάτι πηγαίνει όπως το είχε φανταστεί, παίρνει τα πάνω του και του ανεβαίνει το ηθικό.

Έχει την ευελιξία να εναλλάσσεται μεταξύ στόχων ώστε ακόμη κι όταν κάτι δεν πετυχαίνει, να επιχειρεί κάτι πιο εύκολο που ξέρει ότι θα πετύχει και μετά να επιστρέφει στον δύσκολο στόχο . Είναι αισιόδοξος και αυτό τον βοηθά να εντοπίζει τις επιλογές που του δίνουν προοπτική για εξέλιξη και ποιες πρέπει απλώς πρέπει να περιμένουν λίγο.


parthenosΠαρθένος
Για τον Παρθένο μόνο και μόνο το γεγονός ότι έχει ευκαιρίες, είναι μεγάλο επίτευγμα. Δεν γκρινιάζει ποτέ, δεν παραπονιέται, συνεχίζει σταθερά να χρησιμοποιεί εφαρμογές οργάνωσης χρόνου και διαφόρων tasks , αλλά και να ψάχνει απαντήσεις στα προβλήματά που συναντά στον δρόμο που οδηγεί στον στόχο του. Κάποιες φορές θα ξεσπάσει λίγο, αλλά αυτό δε θα κρατήσει και πολύ.

Το πλεονέκτημά του είναι ότι δεν φοβάται να ρωτήσει και να ζητήσει βοήθεια όταν έχει κολλήσει κάπου. Είναι γενικά έξυπνος και παίζει στρατηγικά. Πάντα θα βρει την άκρη του, ακόμα κι όταν οι άλλοι νομίζουν ότι τα έχει παρατήσει.


skorpiosΣκορπιός
Ο Σκορπιός δε βλέπει πουθενά την αποτυχία, σε κανένα του εγχείρημα. Αφού το προσπάθησε, αρκεί. Κάτι σαν το βραβείο συμμετοχής. Βλέπει ότι αυτή η προσπάθεια που έκανε δεν ήταν η σωστή για τη συγκεκριμένη περίπτωση, οπότε απλώς την αφαιρεί από τη λίστα των επιλογών του. Για τον Σκορπιό η αποτυχία είναι που οδηγεί στην επιτυχία.

Πάντα θα ανακαλύπτει νέους τρόπους για να φτάσει τους στόχους του. Είναι παθιασμένος όταν θέλει να πετύχει κάτι και δεν θα το βάλει κάτω μέχρι να βρει τον σωστό τρόπο.


aigokairosΑιγόκερως
Η αποφασιστικότητα είναι το μότο του, η λέξη που έχει κάνει σημαία ο Αιγόκερως. Αν ένας στόχος που έχει βάλει είναι σχετικά άφταστος, υπενθυμίζει στον εαυτό του ότι ένας Αιγόκερως δεν το βάζει κάτω. Το επόμενο του βήμα είναι να χωρίσει τον μεγάλο του στόχο σε μικρούς και λίγο-λίγο κάθε φορά να τον προσεγγίζει.

Γενικά, είναι άνθρωπος με υπομονή και ξέρει πολύ καλά ότι κάποια πράγματα χρειάζονται τον χρόνο τους. Κι αυτό είναι και το κόλπο του για να μην αγχώνεται. Δεν έχει αυταπάτες ότι θα πάνε ρολόι, αλλά δεν υπάρχει σαν σενάριο η περίπτωση του να μην τα καταφέρει.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο