Τα πιο πιστά ζώδια

Τα πιο πιστά ζώδια

Μερικά ζώδια είναι πιστά. Μερικά είναι άπιστα. Και υπάρχουν κι εκείνα που δεν θα σε προδώσουν ποτέ. Ψάξαμε και μάθαμε, και μερικές από τις πληροφορίες που βρήκαμε μας εξέπληξαν.

Επειδή κάποια ζώδια είναι πιο πιστοί σύντροφοι από τα άλλα. Ποια ζώδια είναι όμως αυτά;

Διαβάστε παρακάτω, για να δείτε κι εσείς ποια είναι τα πιο πιστά από όλα τα ζώδια…

tavrosΤαύρος
Ο Ταύρος είναι πάντα πιστός στις σχέσεις του. Δεν ξενοκοιτάει, και όταν αγαπάει αληθινά, δεν πρόκειται να του περάσει καν από το μυαλό η προδοσία. Είναι, επίσης, ίσως το μόνο ζώδιο που δεν θα παρατήσει ποτέ μια σχέση αν δεν δοκιμάσει πρώτα να την σώσει με κάθε δυνατό τρόπο.

leonΛέων
Αυτό το ζώδιο θέλει να κάνει σταθερές, σοβαρές σχέσεις, παρά τα όσα λέγονται για την προσωπικότητά του και την ανάγκη του για προσοχή. Είναι πολύ δοτικός, και έχει ανάγκη να βρίσκεται κάτι στην ζωή του που να του δίνει αυτή την ηρεμία και την σιγουριά που προσφέρει μια καλή σχέση. Συνεπώς, ο Λέων δεν πρόκειται να ξεστρατίσει από την σχέση του.

parthenosΠαρθένος
Οι Παρθένοι, όσο σκληροί κι αν θέλουν να φαίνονται, έχουν πολύ ευγενική ψυχή, και μπορούν να δώσουν τα πάντα στον σύντροφό τους. Είναι μεν τελειομανείς, αλλά αυτό λειτουργεί υπέρ τους, καθώς δίνουν τεράστια σημασία στις λεπτομέρειες, όπως και σ’ εκείνα τα τόσο σημαντικά, μικρά, καθημερινά πραγματάκια που θα κάνουν μια σχέση σούπερ δυνατή και ανθεκτική.

zygosΖυγός
Ναι, καλά διαβάσετε. Αυτό το… ασταθές ζώδιο σιχαίνεται τα μπλεξίματα, ειδικά αν νιώσει ότι έχει βρει κάτι καλό. Ακολουθούν πολύ συγκεκριμένους κανόνες στις σχέσεις τους, και ο κορυφαίος από αυτούς είναι το… ου κερατώσεις. Αλλά, εντάξει, επειδή ο Ζυγός είναι Ζυγός, όσο κι αν αγαπιέστε, μην περιμένεις να μην φλερτάρει. Είναι στο αίμα του. Δεν σημαίνει πως θα σε απατήσει.

aigokairosΑιγόκερως
Περιμένατε να μην ήταν ο Αιγόκερως σ’ αυτή την λίστα; Αυτό το ζώδιο έχει τεράστια υπομονή (και επιμονή) και δεν του αρέσει να παίζει με την τύχη του. Για να φτάσει ένας Αιγόκερως στο σημείο να κάνει σχέση, σημαίνει πως βρήκε ένα πολύ αξιόλογο άτομο, που μπορεί να το εμπιστευτεί. Δεν πρόκειται να σαμποτάρει έτσι την ευτυχία του.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο