Τα πιο αρνητικά, απαισιόδοξα ζώδια

Τα πιο αρνητικά, απαισιόδοξα ζώδια

Υπάρχουν μερικά ζώδια που δεν βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο. Επειδή το μόνο που βλέπουν είναι θρύψαλα στο πάτωμα.

Δεν γίνεται να είμαστε όλοι αισιόδοξοι. Ναι, τους έχουμε ανάγκη, επειδή αυτός ο κόσμος θα γινόταν πολύ σκοτεινός αν γέμιζε με κυνικούς, γεμάτους αρνητική ενέργεια ανθρώπους. Όχι, εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι ισορροπίες είναι καλές, και πως κάθε ένας από εμάς έχει κάτι να προσφέρει μέσα από τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο.


…απλά τα παρακάτω ζώδια ίσως να χρειάζονται μια αγκαλιά.


didimoi
Δίδυμοι

Πώς είπατε; Ο βασιλιάς του πάρτι, με τις καλύτερες ιστορίες, είναι απαισιόδοξος και αρνητικός άνθρωπος; Ναι, κι όμως καλά διαβάσατε. Οι Δίδυμοι, κάτω από το υπέροχο και διασκεδαστικό τους προσωπείο, είναι ικανοί να βρουν την αρνητική πλευρά στα πάντα—και πόσο μάλλον στους ανθρώπους, τους οποίους θα κατακρίνουν για το παραμικρό. Αυτό που τους σώζει είναι το γεγονός ότι, για όλη την γκρίνια που μπορεί να βγάλουν, το πρόβλημα θα ξεχαστεί μέσα σε λίγα λεπτά και θα είναι έτοιμοι να συνεχίσουν την ζωή τους.


parthenos
Παρθένος

Εδώ μάλιστα. Αυτό δεν μας σοκάρει, καθώς ξέρουμε πως οι Παρθένοι είναι ικανοί να αποκτήσουν τρελό κόμπλεξ ανωτερότητας. Και, για να είμαστε ειλικρινείς… δεν τους δίνουμε και τόσο άδικο. Αν μη τι άλλο, ένας Παρθένος μπορεί να εντοπίσει τα προβλήματα από χιλιόμετρα μακριά, και με χειρουργική ακρίβεια να τα λύσει. Είναι το κατάλληλο άτομο για αυτή τη δουλειά, και όλοι το ξέρουν, και όλοι κάποια στιγμή το έχουν εκμεταλλευτεί. Συνεπώς δεν το λες και παράλογο αν οι Παρθένοι είναι μόνιμα λίγο εκνευρισμένοι με τον κόσμο.


aigokairos
Αιγόκερως

Σε παρόμοια κατάσταση με τον Παρθένο, αλλά κάπως πιο θλιβερή η αρνητική στάση του Αιγόκερου. Επειδή ο Αιγόκερως είναι απλά πάρα, μα πάρα πολύ κουρασμένος. Κουβαλάει τα δικά του προβλήματα, το δικό του στρες, κουβαλάει κι αυτά του υπόλοιπου κόσμου. Άλλωστε, αν είχατε ποτέ κοντά σας έναν Αιγόκερω, θα το γνωρίζετε πολύ καλά. Είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν, και να αφήσουν τα πάντα για να βρουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Κι αυτό, μετά από λίγο καιρό, μπορεί να σου αλλάξει την κοσμοθεωρία. Γενικά, να κάνετε περισσότερες αγκαλιές τους Αιγόκερους φίλους σας.


ydroxoos
Υδροχόος

Η απαισιοδοξία του Υδροχόου έχει να κάνει περισσότερο με αυτόν τον σκληρό διαχωρισμό μεταξύ συναισθημάτων και λογικής που κάνει. Η δεύτερη υπερτερεί συνήθως, και τον κάνει να αποσχίζεται για λίγο από τους υπόλοιπους ανθρώπους, να βλέπει τα πράγματα με πιο ψυχρή ματιά. Α, ναι, και η τάση τους να διαβάζουν τις ειδήσεις επειδή θέλουν να είναι ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει στον κόσμο δεν τους βοηθάει. Τα καλά νέα, τουλάχιστον, είναι πως αν περιμένεις από ένα ζώδιο να στύψει το μυαλό του για να βρει τρόπους να κάνει τον κόσμο καλύτερο, αυτό είναι ο Υδροχόος.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο