Τα ζώδια στις κορονο-γιορτές

Τα ζώδια στις κορονο-γιορτές

Οι φετινές γιορτές προβλέπονται δύσκολες για πολλούς ανθρώπους. Όσο ετοιμαζόμαστε για τα πιο παράξενα Χριστούγεννα της ζωής μας, τα αναμφισβήτητα πιο μίζερα και για πολλούς τα πιο μοναχικά, τι είναι αυτό που μας έχει μείνει για να περνάμε λίγο καλά; Το χιούμορ. Και τι είναι πιο όμορφο σαν χιούμορ από το να σπας λίγη πλάκα εις βάρος των ζωδίων;


Ας δούμε πώς αντιδρούν τα ζώδια σε όλο αυτό (με χιούμορ)


kriosΚριός
Θα φάει κάποια στιγμή περισσότερα μελομακάρονα απ' όσα θα επέτρεπε κανονικά στον εαυτό του, και αυτό θα είναι η τελευταία σταγόνα για να βαρέσει υπαρξιακό επεισόδιο.


tavrosΤαύρος
Βαράει ήδη υπαρξιακό επεισόδιο από την αρχή του lockdown, αλλά τουλάχιστον έχει φροντίσει να στολίσει το σπίτι του για να "νιώσει λίγο γιορτές".


didimoiΔίδυμοι
Θα βάλει να δει αμερικάνικη ταινία που φιλιούνται όταν αλλάζει ο χρόνος και θα ανοίξει Tinder στα επόμενα δέκα λεπτά, θα κάνει swipe right σε όλους κλαίγοντας.


karkinosΚαρκίνος
Αν ζει μόνος, η κατάσταση θα γίνει αρκετά τρομακτική, θα περιφέρεται στο σπίτι με τα καλά του σαν ντίβα με Αλτσχάιμερ. Πάρτε τον ένα τηλέφωνο, έστω.


leonΛέων
Δεν υπάρχει ούτε ένα κύτταρο στον οργανισμό του προετοιμασμένο για διαχειριστεί μοναχικά Χριστούγεννα, και αυτό θα τον αναγκάσει κάποια στιγμή να πει την φράση "χρονιάρες μέρες".


parthenosΠαρθένος
Χρειάζεται να έχει συνέχεια κάποια ταινία να παίζει στο βάθος και υδατάνθρακες σε απόσταση μικρότερη των τριών βημάτων, και θα είναι σχετικά κομπλέ.


zygosΖυγός
Το έχει πάρει θετικά και σκέφτεται ότι θα περάσει όμορφα και ήσυχα αλλά βαθιά μέσα του το ξέρει πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.


skorpiosΣκορπιός
Έχει πέσει με τα μούτρα στην νοσταλγία. Από το να βλέπει ταινίες από τα παιδικά του χρόνια μέχρι να θυμάται έρωτες της εφηβείας, αυτές τις γιορτές θα νιώθει δεκαπέντε χρονών.


toxotisΤοξότης
Καταβάλλει καθημερινά όλη του την προσπάθεια για να υποκριθεί ότι αυτό που ζούμε δεν είναι το τέλος του κόσμου. Το ότι έρχεται το τέλος του χρόνου δεν βοηθά με το άγχος του.


aigokerosΑιγόκερως
Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι μοναχικά, αλλά δεν έχει παγώσει η κόλαση: Οι γιορτές είναι και αυτές περίοδος εργασίας για έναν Αιγόκερω. Εργασιοθεραπείας, ίσως, για φέτος.


ydroxoosΥδροχόος
Θα εμφανιστεί μόνο ανήμερα Χριστούγεννα στα social για να γράψει "Χο χο χο, Μαίρη Σκόρδου" και μετά θα εξαφανιστεί μέχρι τα Φώτα.


ixthysΙχθείς
Δεν πρόκειται να κάνει τίποτα απολύτως, αλλά αντί να αφήσει τον εαυτό του να το απολαύσει και να περάσει καλά, θα τον πνίξουν οι ενοχές.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο