Τα πιο τυχερά ζώδια του 2021

Τα πιο τυχερά ζώδια του 2021

Σε γενικές γραμμές, τα άστρα δεν έχουν πολλά κακά πράγματα να πουν για το 2021 και λένε πως θα είναι μια καλύτερη χρονιά από το 2020.

Υπάρχουν όμως τρία ζώδια που θα περάσουν καλύτερα από τα υπόλοιπα και η τύχη τους θα είναι βουνό. Αυτά είναι ο Ταύρος, ο Ζυγός και ο Σκορπιός.

Και ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι θα γίνει με αυτούς τους τυχερούς φέτος.


tavrosΤαύρος
Θα είναι μια χρονιά για τους Ταύρους που θα φέρει χρήματα, αλλά και επαγγελματική επιτυχία. Οι πρώτοι εννέα μήνες του 2021 θα είναι μια σταθερή, ανοδική πορεία στην δουλειά σας. Την ίδια στιγμή, θα έχετε ευκαιρίες να αναγνωριστείτε, ακόμα και από άτομα που θαυμάζετε, και θα φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στα μεγάλα σας όνειρα. Στα οικογενειακά, θα αρχίσουν αργά-αργά να λύνονται παρεξηγήσεις του παρελθόντος και η κατάσταση θα είναι πιο ήρεμη. Τέλος, οι κόποι των Ταύρων θα ανταμοιφθούν και σε προσωπικό επίπεδο, με την αυτοπεποίθηση να εκτοξεύεται στα ύψη.


zygosΖυγός
Ο Ζυγός, από την άλλη, θα έχει μία χρονιά γεμάτη με υπέροχες συνεργασίες, άνοιγμα των οριζόντων του και προσωπική εξέλιξη. Το 2021 φαίνεται να είναι μια τέλεια ευκαιρία για αυτό το ζώδιο να "βρει τον εαυτό του" αληθινά. Στα επαγγελματικά, ίσως έχει φτάσει ο καιρός να αναγνωριστούν οι κόποι σας και να αρχίσετε να σκέφτεστε μια προαγωγή. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάζουν τις επιλογές σας. Στα αισθηματικά, δεν έχουμε πολλά να πούμε: Μόνο ότι τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ, πολύ καλά.


skorpiosΣκορπιός
Τέλος, ο Σκορπιός θα είναι το τρίτο τυχερό ζώδιο της χρονιάς. Θα είναι μια περίοδος γεμάτη με δημιουργικότητα αλλά και λογική, ηρεμία αλλά και πρόοδο, και οι ιδέες σας θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως. Όλα αυτά μεταφράζονται σε οικονομική ευμάρεια, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους - ο Σκορπιός ίσως να έχει τα καλύτερα οικονομικά από όλους αυτή την χρονιά. Όσον αφορά τις σχέσεις, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια γνωριμία αυτή τη χρονιά που θα σας συνεπάρει.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο