Ζώδια που έχουν πάντα δίκιο

Ζώδια που έχουν πάντα δίκιο

Δεν μπορούν όλοι να έχουν την ίδια αναλυτική ικανότητα και οξυδέρκεια. Μερικοί άνθρωποι έχουν την δύναμη να βλέπουν σφαιρικά τις καταστάσεις, να κάνουν τους υπολογισμούς τους και μετά να σου παρουσιάζουν τα αποτελέσματα και τις προτάσεις τους. Υπάρχουν και άνθρωποι που απλώς έχουν πολύ καλό ένστικτο. Και, προφανώς, το ζώδιο παίζει ρόλο και εδώ.

Δεν θα σου πούμε ότι αυτά τα ζώδια είναι πιο έξυπνα, αλλά θα σου πούμε ότι έχουν περάσει πολλή ώρα κάνοντας υπολογισμούς.

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που, όταν σου δίνουν συμβουλές, καλό θα ήταν να τα ακούς.


karkinos

Καρκίνος
Αυτό που τον νοιάζει περισσότερο από κάθε τι είναι να βλέπει τους δικούς του ανθρώπους να είναι καλά. Που σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση κρίνει πάντα με γνώμονα αυτό, άρα σπάνια θα σου δώσει συμβουλή που δεν θα είναι σωστή για εσένα. Οι Καρκίνοι νιώθουν την ανάγκη να φροντίζουν τους κοντινούς τους ανθρώπους, και χαίρονται πάρα πολύ τους βλέπουν να ευημερούν, και αν μπορέσουν να βάλουν το χεράκι τους, θα το κάνουν με μεγάλη χαρά.

 

parthenos

Παρθένος
Ναι, είναι λίγο ξερόλες. Ναι, μπορούν να γίνουν λίγο πιεστικοί και να νιώθεις πως ακόμα και στο πλαίσιο μιας φιλίας, σου δίνουν την αίσθηση αφεντικού. Ναι, ισχύουν όλα αυτά. Αλλά επίσης ισχύει ότι έχουν πολύ ισχυρούς αναλυτικούς εγκεφάλους και ταλέντο στο να λύνουν προβλήματα. Μην αφήνεις το ταλέντο τους να πηγαίνει στράφι.

 

aigokeros

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι φτιαγμένοι για να καταστρώνουν στρατηγικές. Σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος για να σου δώσει συμβουλές. Σε προσωπικό, από την άλλη, ενώ θα περίμενες ότι εκεί οι δυνάμεις του υστερούν, θα σε εκπλήξει επειδή οι Αιγόκεροι όταν δεν δουλεύουν, αυτό που κάνουν είναι να παρατηρούν τους ανθρώπους. Και τους έχουν μάθει καλά.

 

ydroxoos

Υδροχόος
Η δύναμη της παρατήρησης και εδώ. Οι Υδροχόοι, εκτός του κλισέ που τους θέλει μερικά έτη φωτός μπροστά σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια, είναι άνθρωποι που τους αρέσει πολύ να μαθαίνουν πώς δουλεύουν οι άλλοι, να μπαίνουν στο μυαλό τους. Και από εκείνο το σημείο και μετά μπορούν να κάνουν εγκεφαλική προσομοίωση σεναρίων, και να σε συμβουλεύσουν αναλόγως. Ακόμα κι αν μερικές συμβουλές τους ακούγονται κάπως σουρεάλ.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο