Zώδια: Τι πρέπει να αποδεχτεί

Zώδια: Τι πρέπει να αποδεχτεί

Η αλήθεια λένε ότι πονάει, αλλά επίσης λένε πως θα σε απελευθερώσει. Και επειδή όλοι έχουμε τις αλήθειες που μας κρατάνε πίσω επειδή δεν τις παραδεχόμαστε, αυτές είναι μερικές καταστάσεις που θα έπρεπε το κάθε ζώδιο να αποδεχτεί, για να καταφέρει να είναι πιο ευτυχισμένο.


Αν αποδεχτούμε μερικές αλήθειες, ίσως τα πράγματα να είναι καλύτερα για εμάς. Και ξέρουμε τις αλήθειες του κάθε ζωδίου.


kriosΚριός
Πρέπει να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να αλλάζει συνεχώς, και να "δοκιμάζει" καινούρια πράγματα χωρίς να μένει σταθερός σε κάποια από αυτά.


tavrosΤαύρος
Θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να μάθει επιτέλους ότι οι διαφωνίες δεν είναι κακό πράγμα, και ότι μπορεί πάντα να μαθαίνει περισσότερα.


didimoiΔίδυμοι
Αυτό το ζώδιο πρέπει να αποδεχτεί ότι δεν μπορείς να είσαι συμπαθής σε όλους. Μπορείς να προσπαθήσεις, αλλά δεν αξίζει το στρες.


karkinosΚαρκίνος
Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν γίνεται να έχει πάντα τον έλεγχο. Και να σταματήσει να αντιδρά τόσο συναισθηματικά όποτε αισθάνεται έτσι.


leonΛέων
Ήρθε η στιγμή ο Λέων να αποδεχτεί το γεγονός ότι οι ευαισθησίες του δεν τον κάνουν αδύναμο, και να μην ντρέπεται τόσο να τις δείξει.


parthenosΠαρθένος
Δυστυχώς, δεν έχεις πάντα δίκιο. Δεν είναι εύκολο να το χωνέψεις, και δεν είναι εύκολο για κανέναν - ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν οι Παρθένοι είχαν πάντα δίκιο.


zygosΖυγός
Κάποτε θα έρθει η στιγμή που ο Ζυγός θα αποδεχτεί το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και θα σταματήσει να πληγώνεται προσπαθώντας να τους "σώσει" όλους.


skorpiosΣκορπιός
Πρέπει αυτό το ζώδιο να συνειδητοποιήσει ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του ρυθμούς, και πως όταν οι ρυθμοί σας δεν συμβαδίζουν, κάνεις υπομονή - όχι καυγάδες.


toxotisΤοξότης
Πρέπει να πάρει χαμπάρι ότι ο χρόνος περνάει. Ή, καλύτερα, πρέπει να κάνει ειρήνη με το γεγονός ότι καταλαβαίνει τον χρόνο που περνάει, αντί να αγχώνεται.


aigokerosΑιγόκερως
Αυτό το ζώδιο έχει άμεση ανάγκη να αγαπήσει το παιδί που κρύβει μέσα του. Επειδή το κρατάει σιωπηλό πολύ περισσότερο απ' ό,τι πρέπει.


ydroxoosΥδροχόος
Πρέπει να ρίξει την περηφάνια του, επειδή την χρησιμοποιεί ως άμυνα για να μην έρθει κοντά στους άλλους ανθρώπους. Και η μοναξιά δεν είναι ωραίο πράγμα...


ixthysΙχθείς
Χρειάζεται να έρθει η στιγμή που αυτό το ζώδιο θα αποδεχτεί ότι ο κόσμος δεν θα σταματήσει να είναι σκληρός, αλλά ότι αυτό δεν σημαίνει πως η δική του, ατομική προσπάθεια, δεν μετράει.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο