5 ζώδια που ξέρουν τι κάνουν

5 ζώδια που ξέρουν τι κάνουν

Κάποια άτομα έχουν την δύναμη να είναι πάντα προετοιμασμένοι. Να προγραμματίζουν την ζωή τους, και μετά να τηρούν αυτό το πρόγραμμα. Να καταφέρνουν ό,τι βάζουν με το μυαλό τους. Και, σίγουρα, μέσα σε αυτούς υπάρχουν και μπόλικοι που η φιλοσοφία τους είναι πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Μερικά ζώδια είναι φτερά στον άνεμο, και άλλα προγραμματίζουν την ζωή τους μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Και, όπως είναι λογικό, το ζώδιο παίζει και εδώ τον ρόλο του. Για να δούμε, λοιπόν, ποια είναι αυτά τα ζώδια που πάντα - για καλό ή για κακό - ξέρουν τι κάνουν.


didimoiΔίδυμοι
Αυτό το ζώδιο μπορεί να φαίνεται πως είναι σούπερ αυθόρμητο και διατεθειμένο να πάει με τα νερά του καθενός. Στην πραγματικότητα, αυτό το ζώδιο έχει πάντα έναν ξεκάθαρο στόχο στο κεφάλι του, και δουλεύει για να τον πετύχει. Και, ναι, η ηθική των Διδύμων είναι ολίγον γκρίζα, άρα δεν ξέρουμε τι στόχους μπορεί να έχει ανά πάσα στιγμή. Αυτό που τον σώζει είναι ο πρόσχαρος χαρακτήρας του, που σπάνια θα κινήσει υποψίες.


parthenosΠαρθένος
Φυσικά και αυτό το ζώδιο οργανώνει τα πάντα και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Αν όχι ο Παρθένος, τότε ποιος; Λατρεύει να έχει τον έλεγχο σε κάθε κατάσταση, και αντιπαθεί τους παρορμητικούς ανθρώπους. Στις παρέες του, θα τον δεις να αναλαμβάνει (όχι και τόσο ανεπίσημα, όλοι του το αναγνωρίζουν) τον ρόλο της "μαμάς".


skorpiosΣκορπιός
Τι σκοπούς έχει ένας Σκορπιός; Μάλλον σεξουαλικούς, ή αιματηρούς, αν πιστέψουμε τα κλισέ. Κι όμως, υπάρχει και μια τρίτη επιλογή, που ο κόσμος συχνά ξεχνάει για τους Σκορπιούς: Αυτό που θέλει κατά βάθος είναι μια ήρεμη ζωή. Όσους ανθρώπους κι αν χρειαστεί να βάλει κάτω λεκτικά ή συναισθηματικά, αν νιώσει πως η ηρεμία του απειλείται.


aigokairosΑιγόκερως
Εδώ δεν έχουμε πολλά να πούμε. Οι Αιγόκεροι αρχίζουν να σχεδιάζουν το μέλλον τους από την στιγμή που αποκτούν συνείδηση του εαυτού τους, και δεν ξεφεύγουν ποτέ από το μονοπάτι τους. Αιγόκεροι, οι πιο σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι του πλανήτη. Αυτοί με τις πιο καλά σφιγμένες παροπίδες, επίσης.


ydroxoosΥδροχόος
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει στο κεφάλι ενός Υδροχόου, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: Όλα συνδέονται. Οι Υδροχόοι είναι ζωντανές, κινούμενες θεωρίες συνωμοσίας που δεν σταματούν ποτέ να κάνουν συνδέσεις μεταξύ προσώπων, καταστάσεων, ιδεών και - κυρίως - στόχων. Οι προθέσεις τους είναι συνήθως καλές. Οι μέθοδοί τους, όμως; Τουλάχιστον ανορθόδοξες.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο