Τα ζώδια αυτό το φθινόπωρο

Τα ζώδια αυτό το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο του 2021 μπήκε και τα ζώδια προετοιμάζονται για πολλές αλλαγές... Διάβασε να δεις τι θα συμβεί στο δικό σου.

Τέλειωσε ακόμα ένα καλοκαίρι, ξεκινάει μια νέα σεζόν, και τα άστρα έχουν πράγματα να πουν για όλους μας. Ας να ρίξουμε μια ματιά στις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τους επόμενους μήνες…


kriosΚριός
Θα νιώσεις πως κάποιος ή κάτι προσπαθεί να σε ρίξει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι πολύ, μιας και δεν θα είναι αρκετά δυνατό για να σε τραβήξει πίσω. Συνέχισε αυτό που κάνεις, βγάλε ένα καλό πρόγραμμα, μείνε πιστός σε αυτό, και όλα θα πάνε καλά.


tavrosΤαύρος
Θα είναι αρκετά δημιουργική εποχή για εσένα, αλλά εσύ πρέπει να βρεις τρόπους να κάνεις αυτή την δημιουργικότητα επικερδή. Να την προσαρμόσεις στην δουλειά σου και να δεις τι μπορείς να φτιάξεις. Μη φοβηθείς να ρισκάρεις.


didimoiΔίδυμοι
Μην φοβάσαι τις παράξενες ιδέες, επειδή οι επόμενοι μήνες θα είναι γεμάτοι από δαύτες. Το θέμα είναι να βρεις τρόπο να τις κάνεις πράξη. Θα σου βγει μια ξεροκεφαλιά, αλλά είναι σημαντικό να μην ξεχνάς να ζητάς βοήθεια. Οι άλλες οπτικές μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ.


karkinosΚαρκίνος
Μετά από ένα καλοκαίρι που πέρασες βρίσκοντας ξανά τον εαυτό σου, ήρθε η ώρα να βγεις από το καβούκι σου. Μην φοβάσαι να μπλεχτείς σε καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις ελαφρώς αμήχανα, επειδή μέσα από αυτές θα εξελιχθείς.


leonΛέων
Είναι καλή στιγμή για να απομακρυνθείς λίγο από το προσκήνιο. Άσε άλλους να έχουν τον έλεγχο – συντρόφους, φίλους, αφεντικό – και εσύ φρόντισε να είσαι απλά εντάξει με τις ευθύνες σου. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτό θα σε βοηθήσει να δεις σοβαρά μερικά ζητήματα υγείας, χρημάτων και καριέρας.


parthenosΠαρθένος
Ξεκουράσου. Χαλάρωσε. Αν μη τι άλλο, έχεις κουραστεί αρκετά από το καλοκαίρι, και είναι μια καλή στιγμή για να κοιτάξεις τον εαυτό σου και τίποτα παραπάνω. Οι άνθρωποι που σε αγαπούν δεν θα σε παρεξηγήσουν για αυτό, και μόλις νιώσεις έτοιμος να ξαναβγείς στον κόσμο, θα είσαι καλύτερος από ποτέ.


zygosΖυγός
Έρχεται εξαιρετικά ρομαντικό φθινόπωρο για τους Ζυγούς. Γεμάτο νέες γνωριμίες, ζουζουνίσματα και μέλια. Τώρα, πόσο σοβαρά θα εξελιχθούν αυτές οι γνωριμίες, το αφήνουμε σε εσένα. Και στην αυξημένη σου αυτοπεποίθηση.


skorpiosΣκορπιός
Είναι καλή εποχή για να κάνεις νέες γνωριμίες, ή για να αναθερμάνεις σχέσεις που είχαν μπει στην κατάψυξη. Νιώθεις σούπερ συνδεδεμένος με τους άλλους ανθρώπους, και είναι καλή ιδέα να το εκμεταλλευτείς.


toxotisΤοξότης
Ρίξε όλη σου τη προσοχή στην δουλειά σου, επειδή είναι η εποχή που θα μπορέσεις να κάνεις μεγάλα πράγματα. Η φιλοδοξία σου είναι στα ουράνια, και έχεις όρεξη να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Μέσα από αυτά θα μπορέσεις να αναδείξεις και την πολύπλευρη προσωπικότητά σου.


aigokerosΑιγόκερως
Είναι μια μεταβατική περίοδος για εσένα – η μετάβαση θα είναι περίεργη, αλλά το αποτέλεσμα καλό. Μην ανησυχείς, λοιπόν, και προσπάθησε να δεις τις αλλαγές που έρχονται στα προσωπικά σου με ψύχραιμη ματιά. Και με λίγο χιούμορ, ίσως.


ydroxoosΥδροχόος
Είναι η εποχή που πρέπει να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά σου. Αντί να ακούς το μυαλό, πρέπει να ακούσεις λίγο και την καρδιά σου, αλλά και να προσέξεις τις κοντινές σου σχέσεις. Οι άλλοι άνθρωποι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ευτυχία σου αυτόν τον καιρό, οπότε καλά θα κάνεις να τους αφήσεις.


ixthysΙχθείς
Πάτα γερά στο έδαφος, όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται. Υπάρχει μια ελαφρά διάσπαση προσοχής στον ορίζοντα, με πολλά διαφορετικά πράγματα (και πρόσωπα) να παλεύουν για την προσοχή σου, άρα εσύ θα πρέπει να κάνεις τις επιλογές σου προσεκτικά.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο