Ζώδια 2016: Όλες οι προβλέψεις

Ζώδια 2016: Όλες οι προβλέψεις

Το νέο έτος έρχεται και φέρνει μαζί του… πολλά και διάφορα για τον ζωδιακό κύκλο. 

Ανακατατάξεις, τύχη, νέες ευκαιρίες, παγίδες, ανατροπές. Από όλα έχει ο νέος χρόνος για τους… κατοίκους του ζωδιακού κύκλου και εμείς αναλύουμε όσα πρέπει να γνωρίζετε για το τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα τη νέα χρονιά.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις: 


krios
Κριός

Έχουμε καλά νέα για εσάς τα Κριάρια, καθώς κάθε προσπάθεια που θα κάνετε το νέο έτος θα σας επιστραφεί στο… πολλαπλάσιο. Σχέσεις, δουλειά, φιλίες. Δίνετε ενέργεια και διάθεση; Θα τη λάβετε πίσω, τόσο απλά. Ναι, το Σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας το 2016 και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό σας δίνει ακόμα περισσότερες ευθύνες: θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά, για να ανταμειφθείτε. Στον τομέα των σχέσεων, οι πρώτοι μήνες του 2016 θα σας βρουν με έντονη την ανάγκη για να ζήσετε τον έρωτα αν είστε ελεύθεροι, επομένως θα πρέπει να πειραματιστείτε με εφήμερες καταστάσεις για να βρείτε τι σας ταιριάζει.


tavros
Ταύρος

Αλλαγές, αλλαγές, αλλαγές. Το νέο έτος αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για εσάς τους Ταύρους να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας και να ξεκινήσετε από την αρχή σε κάθε τομέα της ζωής σας. Να είστε προσαρμοστικοί αλλά ξεκάθαροι σε αυτά που στηρίζετε ως αξίες και να προσέξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν κάπου εκεί μεταξύ Μάρτη και Απρίλη: κρατήστε αυτές που σας αρέσουν και αποφύγετε τις υπόλοιπες. Έντονα καρμικές και συναισθηματικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ συγκεκριμένα ο Μάιος θα φέρει κοντά σας αρκετά νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα.


didimoi
Δίδυμος

Το νέο έτος θα είστε ένα… ανερχόμενο αστέρι, όμως θα χρειαστεί από πλευρά σας σταθερή προσπάθεια για να μην… πέσετε. Είστε έτοιμοι για αυτό; Φυσικά, Δίδυμοι είστε. Εστιάστε στο να προοδεύσετε σε κάθε τομέα, χωρίς να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Η οικογενειακή σας ζωή μοιάζει να μπαίνει σε τάξη, ενώ αν είστε ελεύθεροι το 2016 προβλέπεται περισσότερο ευχάριστο από τις προηγούμενες χρονιές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάπου εκεί στα μέσα Μαρτίου δεν θα είστε σε μια συνεχή συναισθηματική ένταση. Στον επαγγελματικό τομέα, ήρθε η ώρα να ενισχύσετε τη θέση σας εκμεταλλευόμενοι τα υψηλά επίπεδα ενέργειας που σας χαρίζει απλόχερα ο νέος χρόνος, ενώ το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική αφορμή για να ενισχύσετε το επαγγελματικό σας προφίλ.


karkinos
Καρκίνος

Το 2016 για εσάς τους Καρκίνους είναι πλήρως απαλλαγμένο από στρες και άγχη και άκρως ενισχυμένο με ρομάντζο και όμορφες στιγμές. Στο τελευταίο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βάση, μιας και οι σύντροφοί σας θα σας ακούσουν και θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, οι αλλαγές στο αντικείμενο εργασίας ή στον επαγγελματικό χώρο θα είναι παρούσες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και προσήλωση, καθώς ενδεχομένως να σας προσφέρουν την οικονομική άνεση που τόσο αποζητάτε. Περιορίστε τα έξοδά σας στις αρχές του έτους, και προετοιμαστείτε για εμπειρίες που θα σας συναρπάσουν κάπου στις αρχές του καλοκαιριού: ένα απροσδόκητο ταξίδι ή μια έντονη σχέση.


leon

Λέων
Το 2016 θα πρέπει να επιτρέψετε στον κόσμο να δει τον πραγματικό σας εαυτό, λιονταράκια. Δουλέψτε σκληρά για αυτό που αγαπάτε, διασκεδάστε και θα δείτε ότι με τον καιρό η κοινωνική σας ζωή θα πάρει την ανιούσα. Κάπου εκεί προς την άνοιξη τα πράγματα θα επιβραδύνουν, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να εστιάσετε σε αυτά που έχουν πραγματική σημασία για εσάς. Τον Μάρτιο, το περιβάλλον σας πιθανώς να προσπαθήσει να σας ταρακουνήσει για τα καλά, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια των εκλείψεων όμως με όπλο σας τη σιγουριά που σας χαρακτηρίζει, θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. Το καλοκαίρι πιθανώς να γνωρίσετε κάποιον που θα σας αλλάξει τη ζωή. Αδελφή ψυχή; Ίσως. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορείτε να κοιτάζεστε στα μάτια και να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον.


parthenos
Παρθένος

To 2016 μπαίνει με μπόλικες ιδέες, αφθονία και… γοητεία για εσάς τους Παρθένους. Ιδέες πρακτικές που θα μπορέσετε να εφαρμόσετε στη δουλειά σας για να προοδεύσετε και να συνδεθείτε με ανθρώπους ευχάριστους και λογικούς. Κάπως έτσι βέβαια σας βλέπουν κι εκείνοι. Στις αρχές της άνοιξης οι ρομαντικές σας φαντασιώσεις παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ αποδράσεις συχνές σας ξεκουράζουν και σας γεμίζουν ενέργεια. Ο Σεπτέμβρης φέρνει ευκαιρίες για νέα ανοίγματα στον επαγγελματικό τομέα, τα οποία όμως θα πρέπει να κερδίσετε με την αξία και την σκληρή σας δουλειά. Αφήστε πίσω σας το κακό παρελθόν – ξέρετε εσείς – και γίνετε ευπροσάρμοστοι και ευέλικτοι.


zygos
Ζυγός

Το 2016 είναι η τυχερή σας χρονιά, από κάθε άποψη. Οι κοινωνικές σας δεξιότητες γίνονται… ανάρπαστες από το περιβάλλον σας και αυτό σας γεμίζει με ικανοποίηση και χαρά. Τα ταλέντα και οι ικανότητές σας μάλιστα ανοίγουν δρόμους όχι μόνο για εσάς, αλλά και για τους φίλους και την οικογένειά σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα ενισχύονται προς το καλύτερο αν είστε μόνοι, ενώ αν έχετε σύντροφο ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα που θα επιβαρύνουν τη σχέση σας και θα πρέπει να ξεπεράσετε. Κάποια έκτακτα περιστατικά ενδεχομένως να σας απασχολήσουν στο τέλος του νέου έτους και να απαιτήσουν από εσάς συνδυασμό μυαλού και καρδιάς για να τα ξεπεράσετε. Δεν σας φοβόμαστε, θα τα καταφέρετε.


skorpios
Σκορπιός

Το νέο έτος είναι μια εξαιρετική αφορμή για να ισοπεδώσετε κάθε εμπόδιο που σας κρατούσε φυλακισμένο το 2015. Με καθαρή σκέψη και ψυχική δύναμη θα καταφέρετε να εκπληρώσετε αυτά που επιθυμείτε, όμως θα χρειαστεί αρκετή υπομονή. Τα προβλήματα που θα λύσετε το 2016 θα είναι λιγότερα από αυτά που θα προκύψουν, ενώ αναμφίβολα η πιο παραγωγική σας περίοδος θα είναι εκείνη της άνοιξης. Στον συναισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να κάνετε αυτοκριτική για να υπάρξουν αλλαγές που τόσο χρειάζεστε, ενώ αν είστε δεσμευμένοι πιθανώς να χρειαστεί να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Επαγγελματικά, στοχεύστε στο να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας τους πρώτους μήνες του έτους και να μετριάσετε τη φιλοδοξία σας.


toxotis
Τοξότης

Το 2016 σας δίνει άπλετο χρόνο να αναπτύξετε ταλέντα και δεξιότητες που θα σας πάνε… μακριά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορεί να μην δημιουργηθούν αμέσως οι κατάλληλες συνθήκες για να το πράξετε, όμως θα έχετε άφθονες πηγές και μπόλικη δημιουργικότητα για να τα καταφέρετε. Ο χρόνος θα μπει κάπως επιφυλακτικά για αρχή, όμως όσο περνούν οι μήνες η τύχη σας θα αυξάνεται και η ενέργειά σας θα ανεβαίνει. Κάπου στις αρχές της άνοιξης πιθανώς να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ορισμένες προκλήσεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, χωρίς αυτό όμως να σας πάει πίσω. Τους πρώτους μήνες του νέου έτους η σχέση σας θα πάρει την απαραίτητη τόνωση που χρειάζεται, ενώ οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έρθουν αντιμέτωποι με κάποιον έρωτα από τα παλιά.


aigokeros
Αιγόκερως

Με αργή, αλλά σταθερή προσπάθεια, το 2016 είναι μια πρώτης τάξης αφορμή για να πετύχετε πράγματα που ούτε φανταζόσασταν ότι θα μπορούσατε να πετύχετε. Επιτυχίες σε αρκετούς τομείς θα σας δώσουν την ικανοποίηση και το ψυχολογικό «ανέβασμα» που έχετε ανάγκη, αρκεί να αφεθείτε σε πράγματα και ανθρώπους που αγαπάτε. Στο αισθηματικό κομμάτι, το διάστημα μέχρι τον Μάρτιο είναι ιδανικό για σύσφιξη σχέσεων, είτε αυτές λέγονται «γάμος» είτε ερωτική σχέση, ενώ παράλληλα καλό θα ήταν να διώξετε από το μυαλό σας σκέψεις και μνήμες του παρελθόντος που σας στεναχωρούν. Κόντρα στην κρίση των καιρών, οι αρχές του έτους σας οπλίζουν με εφευρετικότητα, την οποία θα χρησιμοποιήσετε σαν όπλο ενάντια στην όποια οικονομική δυσχέρεια.


ydroxoos
Υδροχόος

Η σκληρή σας δουλειά αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται – επιτέλους – το 2016. Το μυαλό σας καθαρίζει και ανοίγει δρόμους για επιτυχίες, σε κάθε τομέα καθώς συνειδητοποιείτε ταλέντα σας τα οποία οι άλλοι αγνοούν. Το νέο έτος θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να γίνετε σκληροί εκεί που πρέπει, ενώ ο ερωτικός τομέας θα σας κρατήσει απασχολημένους και χαρούμενους για αρκετό καιρό. Στον τελευταίο οι αλλαγές θα είναι έντονες, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε με ποιους δένεστε γιατί μπορεί να πληγωθείτε. Στο οικονομικό κομμάτι θα πρέπει κάπως να περιορίσετε τα έξοδά σας, καθώς φίλοι θα ζητήσουν τη βοήθειά σας, ενώ όσον αφορά την εργασία σας, πράξεις γενναιόδωρες θα φέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα.


ixthys
Ιχθείς

Άκρως δυναμικό αναμένεται το 2016 για τα «ψάρια», τα οποία αυξάνουν κατακόρυφα τον κοινωνικό τους κύκλο και δεν θα νοιώσουν σε καμία περίπτωση μόνοι. Κάπου στην άνοιξη θα πρέπει να είστε πιο ωμοί και ρεαλιστές όσον αφορά αυτά που σας ανήκουν (περιουσία, ακίνητα, χρήματα) και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας όσον αφορά τη διαχείρισή τους. Η έκλειψη του Μαρτίου μπορεί να φέρει λίγο τα πράγματα άνω κάτω για εσάς, όμως θα είστε πανέτοιμοι να την αντιμετωπίσετε. Οι δύο εκλείψεις στο ζώδιο σας επηρεάζουν έντονα τις ερωτικές σας σχέσεις, οπότε να περιμένετε είτε δεσμεύσεις είτε… απομακρύνσεις.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ταϊλανδένικο μασάζ Ταϊλανδένικο μασάζ
Το Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελείται από τις πιο αρχαίες μεθόδους ολιστικής Θεραπευτικής. Πέρα από τη χαλάρωση το Ταϊλα...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Καρκίνο
Ήλιος στον Καρκίνο
3 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
15 μοίρες
Τελευταίο τέταρτο
Τελευταίο τέταρτο
23 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα