Β. Παπαδολιάς: Προβλέψεις 2018

Β. Παπαδολιάς: Προβλέψεις 2018

Το 2018 γενικά είναι μία χρονιά που αλλάζουν αρκετά πράγματα, λόγω δύο σημαντικών αλλαγών στις θέσεις των πλανητών. Ο Κρόνος ήδη από την αρχή της χρονιάς μπαίνει στον Αιγόκερω και μας καλεί να πάρουμε δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις, αφήνοντας πίσω την αναβλητικότητα και την μπακαλίστικη προσέγγιση των πραγμάτων που είδαμε να συμβαίνει τα δυόμισι τελευταία χρόνια με τον Κρόνο στον Τοξότη. Έτσι οι αποφάσεις που θα πάρουμε φέτος σε θέματα που ο Κρόνος αγγίζει στο χάρτη μας, θα είναι τελεσίδικες, οριστικές και θα κλείνουν θέματα που σέρνονταν πίσω μας τουλάχιστον για μία επταετία.

Η άλλη είσοδος που θα συμβεί από το καλοκαίρι είναι ο Ουρανός στον Ταύρο. Η είσοδος αυτή δείχνει μείωση των πολεμικών συρράξεων και των παλικαρισμών που είδαμε όλο αυτό το διάστημα τα τελευταία χρόνια, ειδικά στη Μέση Ανατολή, φοβίζει όμως παράλληλα, γιατί κάνει την επαναστατικότητα του Ουρανού να δρα πιο υπόγεια και επομένως τείνει με αυτόν τον τρόπο να οδηγεί σε κλεφτοπόλεμο ή τρομοκρατία. Στα οικονομικά από την άλλη προβλέπονται αρκετές τομές και αλλαγές, στο τραπεζικό σύστημα, τον τρόπο καθημερινά κάνουμε τις συναλλαγές μας, αλλά ακόμη και στις γαστριμαργικές μας συνήθειες.

Περισσότερο ευνοημένα θα έλεγα φέτος ότι θα είναι τα μεταβλητά ζώδια καθώς εκλείπει η παρουσία του Κρόνου από πάνω τους και δεν έχουν κάποιον πλανήτη να τους δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα. Τα σταθερά ζώδια θα είναι αρκετά προβληματισμένα κυρίως τις περιόδους των εκλείψεων φέτος (Γενάρης, Φλεβάρης και Αύγουστος, Σεπτέμβριος), ενώ η παρουσία του Δία στο Σκορπιό και οι αναδρομές του Άρη και της Αφροδίτης θα τους φέρουν πιο πολύ εκνευρισμό, ξόδεμα και συγκρούσεις. Έτσι η χρονιά με εξαίρεση ίσως για τους Σκορπιούς ίσως να μην είναι αυτό που περίμεναν.

Τέλος τα Παρορμητικά ζώδια ξαναμπαίνουν στο στόχαστρο λόγω του Κρόνου και αναμένεται να είναι αυτά που και το 2019 με τη σύνοδο του Κρόνου με τον Πλούτωνα θα κλείσουν οριστικά τις υποθέσεις που απασχολούν την κοινωνία μας από τη δεκαετία του ’80 που έγιναν η τελευταία σύνοδος Κρόνου Πλούτωνα και μετά.

Ας δούμε τώρα πιο αναλυτικά για κάθε ζώδιο τι μέλλει γενέσθαι.

 

krios

Κριός 2018

Η χρονιά για σας ξεκινάει με εντάσεις με το οικογενειακό περιβάλλον και λόγια που ίσως ανταλλάσσονται που δεν είναι ευχάριστα. Υπάρχει μία ευχέρεια στο να πάρετε το πάνω χέρι στις οικογενειακές σχέσεις και να προσπαθήσετε να περάσει το δικό σας. Στην προσπάθεια αυτή όμως θα αντιμετωπίσετε την παθητική αντίσταση ή αδιαφορία του περιβάλλοντος. Αλλαγές στο σπίτι ίσως είναι απαραίτητες για οικονομικούς λόγους, τα οικονομικά σας είναι αρκετά σφιχτά και νιώθετε ότι πρέπει να έχετε και το νου σας σε κάποιο απόγονο που έχει αρκετές ευαισθησίες.

Προχωρώντας στην άνοιξη τα οικογενειακά θέματα παραμένουν, ενώ για τις Κριαρίνες ίσως υπάρξουν και διαφωνίες με το σύντροφο για οικογενειακά θέματα. Τα οικονομικά δείχνουν λίγο καλύτερα και πιο σταθερά με μία μικρή πηγή εισοδήματος να έχει ίσως προκύψει από την οικογένεια. Νευρικότητα και διάθεση για δράση θα εναλλάσσεται με αυστηρότητα από το περιβάλλον όποτε προσπαθείτε να περάσετε τους δικούς σας κανόνες. Πιθανή αλλαγή σπιτιού εάν οι τσακωμοί με το σύντροφο ενταθούν ιδιαίτερα.

Το καλοκαίρι της χρονιάς σας βρίσκει πιο ξεκάθαρους να επιδιώκετε την ελευθερία σας στα πλαίσια μίας νέας ανεξαρτησίας (ίσως και εργένικης ζωής). Τα φλερτ με εντυπωσιακά άτομα θα είναι πολλά, αλλά δεν θα είναι στους στόχους σας αυτό το διάστημα η μόνιμη σχέση. Χαρούμενες στιγμές μπορεί να υπάρξουν αν γίνετε φίλοι με τα παιδιά σας, ενώ μία γυναίκα φίλη μπορεί να σας συμπαρασταθεί στις περιπέτειες σας. Νέες γνωριμίες και νέες συνεργασίες μπορεί να είναι αντικείμενο πειραματισμού σας.

Περνώντας στο φθινόπωρο αντιμετωπίζετε ίσως πάλι κάποιους κλυδωνισμούς. Η ζήλια και ο μονοκόμματος χαρακτήρας κάποιων γύρω σας ίσως σας εκνευρίσουν και σας οδηγήσουν να κόψετε επαφές με το παρελθόν. Συνεργασίες ή σχέσεις που κάνατε το καλοκαίρι ίσως καρποφορήσουν πιο συνειδητά τώρα, ενώ η υποστήριξη του συντρόφου μπορεί να είναι σημαντικός παράγοντας στην αντιμετώπιση της υπονόμευσης από το περιβάλλον. Ευστροφία και κινητικότητα θα σας επιτρέψουν ίσως να βλέπετε πιο μακριά από τους γύρω σας.

Η χρονιά θα τελειώσει με περισσότερη ηρεμία και αρκετά μέτωπα να έχουν κατασταλάξει. Μία δημιουργική υποχωρητικότητα από μέρους σας μπορεί να οδηγήσει στην εκτόνωση των καταστάσεων και πιο επιτυχημένες σχέσεις με την οικογένεια και τα παιδιά σας. Χαρείτε περισσότερο τις γιορτές και πάρτε δυνάμεις για να αντιμετωπίσετε με πίστη το νέο χρόνο.



tavros

Ταύρος 2018

Για σας η χρονιά ξεκινά με ευχάριστες αλλαγές στην εργασία που επιτρέπουν να δράσετε πιο ελεύθερα και να αναπτύξετε περισσότερη πρωτοβουλία. Αν και συμβαίνουν άλλες σημαντικές εξελίξεις στο χώρο ειδικά στο πεδίο των προϊσταμένων, εσάς φαίνεται οι αλλαγές να σας παίρνουν ξώφαλτσα και να αυξάνουν τα περιθώρια κινήσεων σας. Αισθηματικά ίσως προκύψει επίσης κάποιο φλερτ και κάποια ανανέωση από κάποιο πρόσωπο που έχετε επαφή στην εργασία. Προσέξτε να μην προκαλέσετε πολύ ωστόσο για να μην μπείτε στο στόχαστρο των υπολοίπων που αυτή την περίοδο καθώς σοβαρεύουν τα πράγματα θα αρχίσουν να τους ψειρίζουν όλους.

H άνοιξη θα σας βρει ακόμη περισσότερο κοινωνικούς, με φλερτ και προτάσεις για σχέσεις που θα έχουν το δικό τους κοινωνικό κύκλο ή θα ευνοούν το άνοιγμα σας κοινωνικά ως επέκταση της ίδιας της εξωστρεφούς σας σχέσης. Οι συνεργασίες θα έχουν αρκετή προοπτική και επιτυχία, αρκεί ο στόχος τους να μην είναι πεζά οικονομικός και υλικός, αλλά να αποσκοπεί κυρίως στην εκδήλωση της δημιουργικότητας και του κοινού ενθουσιασμού σας. Η ίδια η εμπειρία του γέλιου και της παιδικότητας ίσως σας κάνει να ξανανιώσετε μετά από καιρό που είχατε αρκετά σοβαρέψει.

Λίγο μεγαλύτερο ρίσκο θα έχουν τα πράγματα στη ζωή σας το καλοκαίρι με τη θέση σας κοινωνικά να αναβαθμίζεται σε βαθμό ηγεσίας, ειδικά αν προχωρήσετε σε κάποιου είδους οργανωμένη προσπάθεια συλλογικότητας, από την άλλη όμως θα υπάρξουν και οι ανάλογες προκλήσεις από άτομα που θα αμφισβητούν τις προθέσεις σας και θα προσπαθούν να μειώσουν τη λάμψη και την αναγνώριση που έχετε. Σε συνάρτηση με οικονομικές απαιτήσεις των καταστάσεων θα βρεθείτε στη θέση να πρέπει να υπερασπιστείτε την εικόνα σας και το επίπεδο αναγνώρισης που θα έχετε κατακτήσει, έχοντας στο πλευρό σας πάντως και κάποιους συμμάχους που θα σας συμπαραστέκονται.

Ο Σεπτέμβρης θα σας βρει λίγο αλλαγμένους ίσως από την εμπειρία των προηγούμενων μηνών. Με αρκετά μεγαλύτερη εριστική διάθεση ίσως πάρετε αποστάσεις από τους ως τώρα συμμάχους σας και προσεταιριστείτε άτομα που για σας λογίζονταν ως τώρα πολύ χαμηλών τόνων. Μία σχέση που σας εξασφαλίζει τρυφερότητα ίσως έρθει στο φως, με πολύ μικρότερη λάμψη και αρκετά μεγαλύτερο βάθος ωστόσο. Οι κόντρες με όσους σας επιτέθηκαν τους προηγούμενους μήνες θα συνεχιστούν και πολλοί θα χαρούν με την «εξαφάνιση» σας από το προσκήνιο, πλην όμως για σας το πιάτο της εκδίκησης θα είναι κρύο, ειδικά, αν μετά την αποχώρηση σας οι άλλοτε εχθροί σας, φαγωθούν μεταξύ τους. Εφαρμόστε το διαίρει και βασίλευε αν είναι να αυτοπροστατευτείτε, αλλά μην παρασυρθείτε σε επιθετικές ενέργειες που θα σας φέρουν πάλι στο μέσον των αντιπαραθέσεων.

Το τέλος του χρόνου θα σας βρει πιο αποφασισμένους και πιο σίγουρους για τα θέλω σας κι αν ακόμη έχετε απωλέσει το χειροκρότημα των άλλων θα έχετε κερδίσει σε χειραφέτηση και σε φίλους που δε θα είναι φίλοι μόνο για τις ταβέρνες αλλά για να σας βοηθούν και να σας συμπαραστέκονται στην καθημερινότητα σας.



didimos

Δίδυμοι 2018

Για σας η χρονιά ξεκινά αρκετά αποδιοργανωμένα, καθώς φαίνεται ότι έχετε αφήσει στη μέση ένα σωρό σχέδια και πλάνα. Εμφανίζεστε ιδιαίτερα χαμένοι στις υποχρεώσεις σας, να ξεχνάτε πράγματα ή να δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε δυστυχώς να τηρήσετε. Ίσως μπορέσετε να ξαναπιάσετε κάποιες ευκαιρίες από τα παλιά και να κάνετε κάτι, αλλά σε ότι αφορά τις νέες ευκαιρίες αυτές μάλλον θα πάνε περίπατο μέχρι την άνοιξη. Και σαν μην έφταναν όλα αυτά θα βρεθείτε και στο μέσον του κυκλώνα μεταξύ πιεστικών δυνάμεων αισθηματικά και επαγγελματικά που θα θέλουν να μοιραστούν το χρόνο σας όπως οι λεγεωνάριοι τα ιμάτια του Κυρίου.

H άνοιξη σας βρίσκει ευτυχώς σε καλύτερη φόρμα, πιο ευκίνητους και πιο δυναμικούς με την προοπτική μιας νέας συνεργασίας μπροστά σας να ανοίγεται με πολύ ενθουσιασμό και τη διάθεση να μιλήσετε ή να συνεργαστείτε στα πλαίσια κάποια συλλογικότητας. Οι ιδέες και οι προτάσεις σας θα είναι αρκετά πρωτοπόρες και θα έχετε την προσοχή των συνεργατών σας όσο και των ομοϊδεατών σας.

Οι τόνοι θα πέσουν ωστόσο σιγά σιγά μέχρι το καλοκαίρι και η φυσική κούραση θα σας κάνει να στραφείτε σε συνεργασίες που απαιτούν από σας χαμηλότερες ταχύτητες. Η στροφή προς την πρακτική εφαρμογή όσων θα έχετε ξεκινήσει ώστε να σας αποδίδουν και κάποιο εισόδημα θα είναι η γενική τάση και αυτό θα έχει μία σημαντική επιτυχία μεταξύ αυτών που σας θαυμάζουν και που θα θεωρούσατε δικούς σας ανθρώπους. Την ίδια περίοδο μέρος της ενέργειας σας ίσως απορροφήσουν και οικογενειακά θέματα και γκρίνιες που θα σας αναγκάσουν να δαπανήσετε χρόνο για να απορροφήσετε τους κραδασμούς τους.

Το φθινόπωρο σας βρίσκει να είστε αρκετά πιο πειθαρχημένοι στις επιδιώξεις σας και παρά τις δυσκολίες και την κριτική που υφίσταστε να εκμεταλλευτείτε τα προβλήματα και τις απώλειες άλλων για να αυξήσετε την επιτυχία σας. Σε όσους θα σας επικρίνουν απαντήστε ότι στη ζωή δεν υπάρχουν κενά κι εκεί που κάποιος αποτυγχάνει έρχεται άλλος και παίρνει τη θέση του. Παρόλα αυτά στα θέματα του σπιτιού θα πρέπει να δείξετε προσοχή, καθώς θέματα υγείας ή ακίνητης περιουσίας ίσως σας απασχολήσουν και λειτουργήσουν δεσμευτικά για την πρόοδο σας.

Το τέλος του χρόνου σας βρίσκει με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, καθώς θα έχετε κεφαλαιοποιήσει τις γνωριμίες των προηγούμενων μηνών και υπό την καθοδήγηση κάποιου πιο έμπειρου ίσως από σας θα μπορείτε πλέον να συναλλάσσεστε πολύ πιο κερδοφόρα με τους άλλους. Μία συνεργασία ή σχέση από τον επαγγελματικό χώρο θα σας στηρίξει με τις γνωριμίες της, ενώ τυχόν σπουδές που θα έχετε κάνει θα αναδειχθούν μέσα από την καθημερινή πρακτική σας.



karkinos

Καρκίνος 2018

Μεγάλες απογοητεύσεις σας περιμένουν από ότι φαίνεται στα αισθηματικά σας με το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς. Μία αποστασιοποίηση συναισθηματική από κάποιο δικό σας άνθρωπο ίσως συσχετιστεί και μία διάψευση που θα νιώσετε για το κατά πόσον μπορείτε να βασίζεστε επάνω του. Συγκρούσεις στα επαγγελματικά δείχνουν να σας ξενίζουν πολύ και να απομακρύνεστε και από τους συνεργάτες σας και μάλιστα όσο αυτοί γίνονται πιο πιεστικοί, τόσο γίνεστε εσείς πιο αδιάφοροι. Μεγάλη προσοχή μάλλον θα χρειαστεί στο πώς θα συνεχίσετε τη χρονιά, αν εισέρχεστε τόσο παθητικά στην αρχή της.

Από την άνοιξη και μετά σημαντικές προοπτικές θα υπάρχει για τη δράση σας μέσα στα πλαίσια μίας ομάδας, όμως εσείς θα αρνηθείτε με καχυποψία τη συμμετοχή σας σε μία προσπάθεια να υπερασπιστείτε τα οικονομικά κεκτημένα σας. Βεβαίως καθαρά οικονομικά η απόφαση σας θα είναι σωστή, την ίδια στιγμή όμως θα σας περιχαρακώνει κοινωνικά και θα σας οδηγεί σε μοναχικό επαγγελματικό δρόμο.

Έτσι, το καλοκαίρι που η διάθεση σας θα είναι πιο ανοικτή για συνεργασίες οι άλλοι πλέον δε θα έχουν και πολύ διάθεση να συνεργαστούν μαζί σας. Η ατομική δράση σας θα είναι ομολογουμένως αρκετά ελκυστική με αρκετές δημιουργικές ιδέες, ταξίδια και ευκαιρίες και για προσωπική διασκέδαση, όμως ο δρόμος της δημιουργίας θα είναι ατομικός, χωρίς να εισπράττετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες και τους ομοϊδεάτες σας.

Το Φθινόπωρο σας βρίσκει να συνεργάζεστε με άτομα που δεν έχουν καλή φήμη στο κοινωνικό σας περιβάλλον, τα οποία όμως εσείς θα επιλέξετε για συνεργάτες αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Παρά το γεγονός ότι η συνεργασία σας δε θα έχει και ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τον περίγυρο σας, οικονομικά θα ωφελήσει και τους δύο και θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε κάποιες σημαντικές βιοποριστικές ανάγκες.

Το τέλος του χρόνου σας βρίσκει άλλη μία φορά να είστε μακριά από κει που είναι οι περισσότεροι, πλην όμως αυτή τη φορά δείχνει να είστε αρκετά πιο πρόθυμοι για ατομική προβολή από ότι πέρυσι τέτοια εποχή. Στις πιθανές προτάσεις σας για συνεργασίες ωστόσο και πάλι θα εισπράξετε μία κάποια περιφρόνηση με αποτέλεσμα να κινηθείτε και πάλι σε μοναχικούς δρόμους. Κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό για εκπαιδευτικούς λόγους ίσως δώσει λύση στο κοινωνικό αδιέξοδο που ίσως βρεθείτε.



leon

Λέων 2018

Μεγάλες υποχρεώσεις σας φέρνει η νέα χρονιά στα επαγγελματικά σας με αρκετά νέα βάρη ίσως και λόγω αλλαγής διοίκησης ή οργάνωσης στο χώρο σας. Κάποιοι από σας μπορεί να έχετε αναλάβει οι ίδιοι το βάρος των αποφάσεων και να πειστήκατε να πάρετε σκληρές αποφάσεις ενόψει επαγγελματικών δυσκολιών παρόλο που δεν είναι αυτό το στυλ σας. Πολλά τα κρυφά σχέδια που σας εμπλέκουν στη μέση και το θέμα είναι εάν θα καταφέρετε να απαγκιστρωθείτε από το στημένο παιχνίδι που φαίνεται να παραλαμβάνετε με την έναρξη του νέου έτους.

Με μεγαλύτερη διάθεση συνεργασίας και πιο ανάλαφρες προθέσεις θα συνεχίσετε τη χρονιά την άνοιξη, ωστόσο η κριτική κάποιων άσπονδων φίλων σας θα δείξει ότι η θέση που πήρατε δεν ήταν τελικά περίπατος και θα χρειαστεί να καταβάλλετε προσπάθεια να δείξετε απτά αποτελέσματα. Στο σπίτι θα υπάρχει μία ψυχρότητα που θα επηρεάζει και τη σχέση σας, ενώ οικογενειακοί παράγοντες ίσως δημιουργήσουν και πρόβλημα στην επικοινωνία με το σύντροφο σας. Στις προτάσεις να ζητήσετε βοήθεια θα απαντήσετε μάλλον περιφρονητικά, ωστόσο αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι υπέρ σας στο βάθος του χρόνου.

Το καλοκαίρι σας βρίσκει στην κορυφή είναι η αλήθεια, να έχετε εγκαταστήσει μία δική σας ομάδα ανθρώπων που να δουλεύει μαζί σας, όμως η αλήθεια είναι ότι δε θα έχετε και πολλούς συμμάχους σε αυτή τη διαδικασία και όσοι αποτέλεσαν στην αρχή του χρόνου τους υποστηρικτές σας, τώρα μάλλον θα έχουν στραφεί εναντίον σας. Τα προβλήματα έτσι θα είναι σημαντικά για να προχωρήσετε σε ριζικές τομές κι ίσως περιοριστείτε σε διαδικασία διαχείρισης.

Η διαχειριστική αυτή τάση θα συνεχιστεί και το φθινόπωρο, οπότε και θα αποφασίσετε να συνεργαστείτε με πιο νέους ανθρώπους για να υλοποιήσετε πιο φρέσκες ιδέες. Από αυτές θα προκύψουν κάποια οικονομικά οφέλη που θα σας ευνοήσουν, πλην όμως δεν πρόκειται με αυτόν τον τρόπο να αμφισβητήσετε την κυρίαρχη θέση κάποιων βαρόνων που από ότι φαίνεται θα επηρεάζουν τη ζωή σας. Εάν έχετε απογόνους, προσέξτε την επικοινωνία μαζί τους, καθώς φαίνεται ότι δε θα έχουν πολύ καλή γνώμη για τον τρόπο ζωής σας.

Το τέλος του χρόνου σας βρίσκει να αλλάζετε «χορηγό» και να προσεταιρίζεστε συμφέροντα που πέρυσι δεν φαίνονταν η πρώτη σας επιλογή και τους είχατε αγνοήσει. Τώρα όμως οι ανάγκες θα είναι τόσο επιτακτικές που θα αναγκαστείτε να βάλετε νερό στο κρασί σας, ειδικά ενόψει των οικονομικών προοπτικών που από ότι φαίνεται θα είναι αρκετά σημαντικές ώστε να τις απορρίψετε. Το δίδαγμα της χρονιάς ίσως είναι έτσι το να μάθετε να συνεργάζεστε με όσους έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι χωρίς να τους πατάτε τον κάλο και χωρίς να βγαίνετε εκτός παιχνιδιού και να πλήττετε έτσι τα συμφέροντα σας.



parthenos

Παρθένος 2018

Σύγχυση κι εκνευρισμός μάλλον προβλέπεται για σας με την έναρξη της νέας χρονιάς. Ακριβώς αυτό που δεν επιθυμείτε, δηλαδή την έλλειψη τάξης και οργάνωσης, αυτό φαίνεται ακριβώς ότι θα βρείτε. Ιδιαίτερα, αν έχετε πάει διακοπές τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ποιος ξέρει τι θα βρείτε γυρίζοντας στην εργασία σας. Η έλλειψη συνεννόησης και σεβασμού των άλλων στην ανάγκη σας τα πράγματα να είναι προβλέψιμα θα είναι μάλλον παροιμιώδης. Μοναδική καλή στιγμή κάποια ξεχασμένα σχέδια που ίσως φρεσκαριστούν και δώσουν προοπτικές για κάποια έξτρα έσοδα (μήπως ένα ξεχασμένο bonus ή ένα δώρο Χριστουγέννων από την προηγούμενη δουλειά σας;). Κατά τα λοιπά περιμένετε να περάσουν οι πρώτοι μήνες του χρόνου για να ξαναμπείτε στη σειρά σας.

Την άνοιξη οι καταστάσεις στα ερωτικά θα αλλάξουν σημαντικά με κάποιες ιδιαίτερα προκλητικές ευκαιρίες να σας περιμένουν και κάποιες υποψηφιότητες να είναι ιδιαίτερα θελκτικές για σας. Ως συνήθως βέβαια ότι είναι να το κάνετε θα το ξέρετε εσείς και δεν πρόκειται να το βγάλετε στις εφημερίδες. Όμως η προοπτική να μείνετε με κάποιον άνθρωπο που θα σας «ζεσταίνει» και μεταφορικά και κυριολεκτικά θα ανοιχθεί αυτό το διάστημα με μεγάλες πόρτες.

Το καλοκαίρι τα επαγγελματικά σας ζητήματα ξαναμπαίνουν στο προσκήνιο. Ευτυχώς με πιο θετικό τρόπο, καθώς οι τόνοι είναι ήρεμοι και η δουλειά φιλική και χωρίς εντάσεις. Τα αποτελέσματα της δουλειάς σας δίνουν και κάποια οικονομικά κέρδη, αν και το κύριο κέρδος θα είναι η ψυχική ηρεμία που τα συνοδεύει.

Από το Σεπτέμβρη τα επαγγελματικά θα οξυνθούν κάπως με κάποιου είδους αστάθεια που θα προκαλεί συνεχείς αλλαγές. Παρόλα αυτά μέσα στην αναμπουμπούλα ανοίγονται για σας πιθανότητες οικονομικής αύξησης, ιδιαίτερα αν προσεταιριστείτε με επιτυχία κάποια πρόσωπα που φαίνεται ότι θα έχουν τον τρόπο τους να προχωρήσουν, αποφεύγοντας να τσακώνονται και κάνοντας επιτυχημένες συνεργασίες.

Το τέλος του χρόνου θα βρει το μυαλό σας να επιστρέφει πάλι σε θέματα οικογένειας με την οικογενειακή θαλπωρή να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και τα οικονομικά του οικογενειακού περιβάλλοντος να δείχνουν ιδιαίτερα ανθηρά. Αφεθείτε στην ασφάλεια που θα σας προσφέρει αυτό το περιβάλλον για να έχετε δυνάμεις και ενέργεια για τη συνέχεια.



zygos

Ζυγός 2018

Αρκετά ενδιαφέρουσα η έναρξη της νέας χρονιάς με νέες κοινωνικές επαφές και γνωριμίες για σας και ίσως και συμμετοχή σε κάποιες εκπαιδευτικές ομάδες ή σεμινάρια. Ο καιρός θα είναι αρκετά φρέσκος στην αρχή του χρόνου με πολλές νέες ιδέες και ίσως και γνωριμίες ακόμα αισθηματικού περιεχομένου. Βεβαίως και όσο ο Ουρανός είναι στον Κριό δε θα πρέπει να περιμένετε σοβαρή δέσμευση στη ζωή σας, όμως ευτυχώς είναι η τελευταία χρονιά και ίσως οι προοπτικές για κάτι πιο μόνιμο να μην είναι πολύ μακριά πλέον. Ξεκινήστε τη χρονιά ανάλαφρα, μην μπλέκεστε στα πόδια όσων βρίσκονται υπό πίεση και μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις για να μη σας πιέσουν.

Την άνοιξη μία προοπτική μίας νέας συνεργασίας ανοίγεται μπροστά σας, συνεργασίας που δείχνει ότι θα είναι αρκετά επιτυχημένη και θα σας δώσει τη δυνατότητα να έχετε κέρδη από συλλογική δραστηριότητα, κέρδη όχι μόνο οικονομικά αλλά και κοινωνικά. Στα αισθηματικά σας ένας ενδιαφέρων και ζωντανός άνθρωπος ίσως βρεθεί στο δρόμο σας και σας στηρίξει με τις ιδέες του, με αποτέλεσμα να νιώσετε ότι μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα.

Το καλοκαίρι ο κοινωνικός σας περίγυρος μεγαλώνει και βρίσκεστε να περνάτε πολύ ευχάριστα και διασκεδαστικά μεταξύ φίλων. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αισθητά και ανοίγονται κι άλλες προοπτικές με νέες ιδέες. Ωστόσο κάποια στενάχωρα σημάδια παρουσιάζονται από πλευράς του σπιτιού. Γκρίνια και έξοδα ίσως σας φέρουν στενοχώριες όχι τόσο μεγάλες όμως για να αφήσετε την αισιοδοξία σας πίσω, επειδή κάποιοι θέλουν να σας μειώσουν.

Από τον Οκτώβριο ωστόσο κάποια οικονομικά προβλήματα θα καταφέρουν αυτό που δεν κατάφεραν οι κακές γλώσσες. Θα καταφέρουν να σας κάνουν να μαζευτείτε και να κοιτάξετε πώς μέσα από κάποια εργασία θα αποκαταστήσετε τα κεκτημένα σας. Σε συνεργασία με κάποιους ανθρώπους που θα σας συμπαρασταθούν χωρίς μεγαλοστομίες θα προσπαθήσετε να φανείτε εντάξει στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Ωστόσο δε σας κρύβω ότι η κατάσταση πλέον οικονομικά δε θα είναι αυτή με των προηγούμενων μηνών και θα χρειαστεί να προσπαθήσετε αρκετά για να διατηρήσετε ένα minimum οικονομικής ανεξαρτησίας.

Το τέλος του χρόνου σας βρίσκει να προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε την καθημερινότητα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επιβαρύνετε ακόμη περισσότερο την οικονομική σας κατάσταση και να σταθεροποιήσετε τουλάχιστον τα πράγματα. Κάποιες καλές όψεις θα σας επιτρέψουν προς το παρόν να φρενάρετε τα χειρότερα, θα πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και με τη συνέχεια.



skorpios

Σκορπιός 2018

Full speed το ξεκίνημα της νέας χρονιάς για σας, ειδικά για το δεύτερο δεκαήμερο με τρέξιμο για αλλαγή των όρων του παιχνιδιού που συμβαίνουν τόσο στη δουλειά όσο και στα αισθηματικά σας. Αντιθέσεις και εμπόδια θα υπάρξουν και θα τα θέσει ο Κρόνος για φέτος προσπαθώντας να φρενάρει την φούρια σας και να ορίσει αυτός τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού. Όμως εσείς φαίνεται ότι έχετε την υποστήριξη του Πλούτωνα, ήτοι έτερους χορηγούς και χρηματοδότες που ο Κρόνος δεν τους ξέρει ακόμα, αλλά ας μη στενοχωριέται θα τους μάθει το 2019 κι από την καλή κι από την ανάποδη.

Έτσι με την έναρξη του χρόνου θα φαίνεστε προκλητικοί και ότι προκαλείται προβλήματα στην προσπάθεια ανασυγκρότησης που θα γίνει σε δουλειά και αισθηματικά και οι περισσότεροι θα περιμένουν αν τελικά είσαστε εσείς ή οι αντίπαλοι σας που είχατε δίκιο. Καθώς θα μπαίνει η άνοιξη όμως φαίνεται ότι θα αλλάξετε τροπάρι και θα γίνεται πιο προσκολλημένοι στην πειθαρχία χωρίς να αποκλίνετε τόσο ώστε να θεωρείστε αντιδραστικοί. Ίσως αιτία γι’ αυτό να είναι οικογενειακά προβλήματα στα οποία θα χρειαστεί να δείξετε ότι συμπαραστέκεστε σε πρόσωπα που θα έχουν την ανάγκη σας στο περιβάλλον αυτό.

Το καλοκαίρι θα είστε είναι η αλήθεια αρκετά πιο ανάλαφροι σε σημείο που δε θα σας αναγνωρίζουν οι άλλοι. Πολλές νέες ιδέες δείχνει ότι θα φέρετε στο τραπέζι ειδικά στον εργασιακό χώρο, ενώ η συνεργασία σας ειδικά με άτομα του γυναικείου φύλου θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική. Προσοχή χρειάζεται στο γεγονός ότι ο υπόλοιπος κόσμος δε θα παρακολουθεί τη «διάλεκτο που μιλάτε» αυτή την περίοδο με αποτέλεσμα να σας θεωρήσουν κάπως εκκεντρικούς και απομονωμένους.

Το φθινόπωρο θα συνεχίσετε να επιλέγετε για συνεργασία πρόσωπα με ανοικτές ιδέες που θα σας στηρίξουν επαγγελματικά, από την άλλη όμως κάποια προβλήματα ίσως ανακύψουν με πρόσωπα που θα χάσουν απότομα τη θέση ή την εξουσία τους. Στο οικογενειακό περιβάλλον να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους απογόνους σας και τις καταστάσεις που είναι μπλεγμένα, γιατί αν δεν προσέξετε μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις.

Το τέλος του χρόνου θα σας βρει σε καλή διάθεση να επιτυγχάνετε αποτελέσματα και να ανοίγετε δρόμους εργασιακά, αγνοώντας εκείνους που θέλουν να δαπανήσουν το χρόνο τους σε παιχνίδια εξουσίας. Συνεχίστε έτσι αφήστε το game of thrones γι’ αυτούς που θέλουν να συμμετάσχουν.



toxotis

Τοξότης 2018

Σε μία περίεργη νευρικότητα μάλλον θα σας βρει η έναρξη της νέας χρονιάς. Αν και έχετε όλη την επιθυμία να ξεχυθείτε σε νέες δράσεις και περιπέτειες, μετά την αυτοπειθαρχία που έχετε επιβάλλει στον εαυτό σας τα δύο τελευταία χρόνια, στην πραγματικότητα ξέρετε ότι δεν είναι η ώρα σας ακόμα κι ότι θα χρειαστεί να περιμένετε ένα χρόνο ακόμη περίπου για να κάνετε το εντυπωσιακό come back σας. Προς το παρόν όμως υπάρχει η νευρικότητα αυτού που ξέρει αλλά δεν μπορεί να μιλήσει κι αυτή η νευρικότητα ίσως ξεσπάσει σε κείνους που θα βρίσκονται στο περιβάλλον σας και χωρίς να ξέρουν αυτά που ξέρετε εσείς θα αποφασίσουν αφελώς να … τρολάρουν. Δείξτε αυτοσυγκράτηση στο να γίνετε δηκτικοί και συγκρατήστε γενικά την ισορροπία των σχέσεων σας ειδικά με την οικογένεια. Δεν είναι η ώρα ακόμη για μεγάλες τομές.

Η άνοιξη σας βρίσκει να έχετε δέσει ένα νέο επαγγελματικό στόχο που έχει σχέση και με την επικοινωνία ή κάποιου είδους οικονομικές συναλλαγές με την πιθανή υποστήριξη κάποιου χορηγού ή κάποιου προσώπου που μπορεί να σας διαθέσει το χώρο του, την ίδια στιγμή όμως νιώθετε να σας λείπει η διέγερση και η ένταση του ερωτικού στοιχείου, το οποίο δείχνει να κυκλοφορεί γύρω σας χωρίς να μπορείτε να το αγγίξετε. Η επιθυμία να κόψετε δεσμούς από οικονομικές και αισθηματικές εξαρτήσεις είναι πιθανό να φουσκώνει σιγά σιγά μέσα σας, όμως μάλλον δε θα γίνει ούτε και τώρα το μεγάλο μπαμ που μπορεί να περιμένατε.

Το καλοκαίρι ζωντανεύουν λίγο τα πράγματα και στα ερωτικά σας θέματα και στα κοινωνικά με αρκετές περαστικές γνωριμίες να μειώνουν την πλήξη σας, χωρίς όμως να μπορούν να μπουν και σε βάθος στο σκεπτικό σας. Μία επιφανειακή προσέγγιση που θα δείχνουν οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να είναι χρήσιμη και εμπόδιο συνάμα. Χρήσιμη γιατί θα σας κάνει να θυμάστε λίγο ότι είστε και παιδιά, εμπόδιο γιατί δυστυχώς δεν θα μπορούν να συντονιστούν με τους δικούς σας προβληματισμούς που αυτή την περίοδο θα βαθαίνουν περισσότερο από το πού θα πάμε το βράδυ για μπύρες. Παρόλα αυτά για σας η κινητικότητα είναι καλύτερη από τη θλίψη, οπότε χαρείτε όσο μπορείτε αυτές τις συναντήσεις, έστω κι αν δεν σας προσεγγίζουν στο βάθος που θα θέλατε.

Το φθινόπωρο συνεχίζετε στο ίδιο μοτίβο εργασιακά με λίγο περισσότερο ακόμα επικοινωνία και κάποιοι από σας που είναι στο χώρο, ίσως αρχίζουν να διδάσκουν σε παιδιά που για κάποιο λόγο έχουν διάφορα προβλήματα και χρειάζονται μία προοπτική. Άλλοι από σας ίσως προχωρήσετε σε κάποια συγγραφή ενός βιβλίου με τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας. Κι άλλοι από σας ίσως μπείτε στη διαδικασία να λύσετε κάποια οικονομικά θέματα που έχετε με την οικογένεια σας. Συναισθηματικά δεν προβλέπονται ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα και μάλλον θα είναι μία υποτονική περίοδος με γνωριμίες που δε θα έχουν ίσως μεγάλη προοπτική λόγω και της ανάδρομης Αφροδίτης.

Η χρονιά θα κλείσει πάντως πιο ευχάριστα με αλλαγή κλίματος και περισσότερη αισιοδοξία, ενώ τόσο στα εργασιακά όσο και στα αισθηματικά θα εμφανιστούν κάποιες πιο πολλά υποσχόμενες προοπτικές. Η περίπτωση μίας αισθηματικής γνωριμίας που θα σας κάνει να ταξιδέψετε μακριά υπάρχει επίσης, ενώ η συνεργασία με κάποιο άτομο νεότερης ηλικίας από σας για το οποίο εσείς θα έχετε ρόλο εκπαιδευτική και μέντορα είναι επίσης πιθανή. Λίγο προσοχή χρειάζεται σε καθημερινές λεπτομέρειες αυτό το διάστημα. Μες την παραζάλη και την αισιοδοξία πολλές από αυτές μπορεί να σας ξεφύγουν.



aigokeros

Αιγόκερως 2018

Η νέα χρονιά ξεκινάει με όλες τις τιμές για σας, καθώς πλέον αναγνωρίζουν όλοι ότι είναι η ώρα να οδηγήσετε εσείς το καράβι και να φροντίσετε να προσαράξει χωρίς απώλειες σε ασφαλές λιμάνι. Αυτό δείχνει να είναι το αποτέλεσμα διαφόρων μυστικών διαπραγματεύσεων που θα οδηγήσουν στην αναφορά του ονόματος σας και στην μετά Βαίων και Κλάδων εμβάπτιση σας σε ένα νέο αξίωμα. Βεβαίως, όπως γίνεται συνήθως, το παιχνίδι δεν είναι τελείως καθαρό και δε σας έχουν ειπωθεί όλα. Αυτό όμως δε σας σταματά να προχωρήσετε καθώς γνωρίζετε πολύ καλά, πώς ότι ατζέντα να έχουν αυτοί που σας προώθησαν ως τώρα, στο εξής, θα διαμορφώνετε εσείς την ατζέντα κι αυτοί θα ακολουθούνε. Κάντε τους υπολογισμούς σας λοιπόν και ξεκινήστε ήδη από το Γενάρη με άμεσες και συγκεκριμένες αποφάσεις.

Την άνοιξη η στήριξη στο πρόσωπο σας από παράγοντες του περιβάλλοντος σας θα συνεχίσει να είναι σημαντική. Τόσο οικονομικοί παράγοντες, αλλά και αισθηματικοί στο περιβάλλον και την οικογένεια θα στηρίζουν τις επιλογές σας. Αλλά και στα εργασιακά οι υφιστάμενοι και οι οικονομικοί παράγοντες εκεί που εργάζεστε θα στηρίζουν τις επιλογές σας. Βεβαίως θα υπάρχουν και διαφωνίες με άτομα που θεωρούν ότι θα έπρεπε να ακούτε περισσότερο τις προτάσεις των συνεργατών σας, να είστε γενικώς πιο τολμηροί στις ιδέες σας και να μην μένετε μόνο στον κατεστημένο τρόπο που αντιμετωπίζονται τα προβλήματα.

Το καλοκαίρι θα σας βρει να συμμετέχετε σε μία προσπάθεια αναδιάταξης των οικονομικών σας, είτε μέσω αναδιάταξης της περιουσίας σας ή μέσω συμμετοχής σε κάτι παρόμοιο στην εργασία σας. Οι μακροπρόθεσμες κινήσεις που θα θελήσετε εσείς να κάνετε όμως, δε θα είναι και ιδιαίτερα κατανοητές στον περίγυρο σας, ο οποίος θα επιθυμεί να είστε προς αυτόν πιο στοργικοί και περισσότερο ομιλητικοί. Εάν έχετε τέτοιους συνεργάτες ή συντρόφους γύρω σας, αφήστε τους να παίξουν αυτό το ρόλο του στοργικού και γεμάτου κατανόηση πατέρα για να μπορέσετε εσείς απερίσπαστοι να φέρετε εις πέρας την αποστολή να εξυγιάνετε κάποιες καταστάσεις στην οικογένεια σας ή στην περιουσία της εταιρίας σας.

Το φθινόπωρο το κλίμα αλλάζει σε κάποιο βαθμό καθώς ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε εκτάκτως με προβλήματα των απογόνων σας όπως για παράδειγμα η επιθυμία τους ξαφνικά να ξενιτευτούν για εργασία ή σπουδές. Τα εργασιακά θα συνεχίσουν να παραμένουν στο αντικείμενο ενδιαφέροντος σας, αλλά δε θα μπορείτε να ασχοληθείτε όσο χρόνο θα θέλατε, ενώ τα οικονομικά δε θα σας βοηθούν καθώς θα είναι αρκετά αδύναμες οι ισορροπίες ανάμεσα στα έσοδα και τις υποχρεώσεις σας. Κατανόηση ίσως βρείτε σε κάποιο σύντροφο που αν και δε θα υποστηρίζει πλήρως τον τρόπο σας θα κατανοεί τουλάχιστον τους λόγους σας. Για όσους δεν έχετε εργασία πιθανή επιθυμία να ασχοληθείτε κι εσείς με ελεύθερο επάγγελμα που θα έχει σχέση με το εξωτερικό.

Η χρονιά θα κλείσει με την προσπάθεια σας να κλείσετε διάφορα μέτωπα είτε στην οικογένεια όπου θα χρειαστεί να καταλήξετε σε κάποιους συμβιβασμούς είτε στα οικονομικά και τα εργασιακά όπου μπορείτε να βρεθείτε ακόμα και να μεσολαβείτε για να βοηθήσετε την οικονομική κατάσταση συναδέλφων σε σχέση με κάποιες προσδοκίες που τους είχαν δημιουργηθεί. Στην περίπτωση που περιμένετε εσείς οι ίδιοι αύξηση, μην έχετε υψηλές προσδοκίες γιατί το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα αναλωθεί στο σπίτι. Ένα άτομο της οικογένειας ίσως χρειαστεί επίσης την προσοχή σας.



ydroxoos

Υδροχόος 2018

Η χρονιά για σας ξεκινάει με κάποιες δυσκολίες, καθώς καλείστε να ελέγξετε κάποια θέματα που σας είχαν διαφύγει στο παρελθόν είτε στη δουλειά είτε σε θέματα υγείας και να πάρετε όλες εκείνες τις απαραίτητες αποφάσεις που θα εμποδίσουν την εξάπλωση μίας κατάστασης που τόσο καιρό είχατε αμελήσει να παρακολουθήσετε. Παρά τη σωματική πειθαρχία που θα χρειαστεί να υποστείτε ωστόσο το καλό της υπόθεσης είναι ότι πνευματικά και ψυχολογικά νιώθετε ακόμη ελεύθεροι και δραστήριοι και έχετε ακόμη αρκετό κέφι για παρέα και διασκέδαση.

Την άνοιξη το κλίμα πειθαρχίας μεταφέρεται περισσότερο στα οικονομικά σας, όπου με αρκετές οικονομίες καλείστε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας και να μην υποστείτε απώλειες σε θέματα της ατομικής σας περιουσίας. Ένας νέος άνθρωπος είναι πιθανόν να σταθεί δίπλα σας σε αυτές τις καταστάσεις, ενώ μπορεί να έχετε και βοήθεια από κάποιο γυναικείο πρόσωπο.

Η ανάγκη να αλλάξετε κάποια πράγματα στα οικονομικά σας θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι, όπου ίσως μπείτε στη διαδικασία σε συνεννόηση με τράπεζες και εφορίες να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, ενώ παράλληλα ίσως σας έρθουν και ιδέες καινούριες για το πώς θα μπορούσατε να διασφαλίσετε καλύτερα τον εαυτό σας οικονομικά μακροπρόθεσμα. Αισθηματικά κάτι νέο έχει αρκετό ενδιαφέρον αυτή την περίοδο, όμως βρίσκεται μακριά από τη δημοσιότητα και ίσως αφορά κάποιο δεσμευμένο.

Το Φθινόπωρο ξαναγίνεστε εν μέρει λίγο πιο κοινωνικοί, πλην όμως σε περιορισμένα περιθώρια καθώς τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν μεγάλες επεκτάσεις. Κάποια ταξίδια ίσως σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και να βρείτε και κάποιες παρέες που αν και δεν είναι τα πιο ενδιαφέροντα άτομα, φαίνονται τουλάχιστον αξιόπιστα για να τα έχετε στο περιβάλλον σας. Συνεργάτες και ερωτικοί σύντροφοι θα βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση αυτό το διάστημα είτε οικονομικά είτε γιατί θα είναι εκνευρισμένοι κι έτσι δε θα είναι εύκολη η συνεννόηση μαζί τους.

Το τέλος του χρόνου σας βρίσκει να οδηγείστε σε κάποιες δύσκολες αποφάσεις σε θέματα περιουσιακά, όπως ίσως πώληση ενός ακινήτου, ενώ στα αισθηματικά σας βρίσκει να επιθυμείτε πράγματα που δεν είναι προς όφελος της κοινωνικής ή οικογενειακής σας εικόνας. Θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση στην επιθυμία σας να κάνετε ένα ξέσπασμα και να κόψετε γέφυρες γιατί οι καιροί έχουν γυρίσματα και αυτό που βρίσκετε τώρα ανυπόφορο ίσως στην πορεία δείτε ότι είναι πιο διαχειρίσιμο.



ixthys

Ιχθείς 2018

Θετικά ξεκινάει η χρονιά για όσους έχετε απογόνους με επιτυχίες για τα παιδιά σας που σας χαροποιούν και σας αλλά και επιθυμία και ευκαιρίες για απογόνους, για όσους είστε σε φάση να πραγματοποιήσετε αυτή την περίοδο κάτι τέτοιο. Οι υπόλοιποι ίσως προσανατολίζεστε σε ένα καλύτερο κοινωνικό πλασάρισμα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο εισήλθατε πέρυσι και φαίνεται να αρχίσει να σας αποδίδει κέρδη σιγά σιγά μετά από τόσον καιρό και μετά από την ψυχολογική ταλαιπωρία που έχετε υποστεί.

Προχωρώντας στην άνοιξη φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να εξαργυρώσετε σε οικονομικούς όρους την νέα σας κοινωνική θέση, ωστόσο ίσως προκύψει κάποια δυσκολία με το γεγονός ότι τα έξοδα σας δε θα σταματούν και θα θέλετε διαρκώς κι άλλη χρηματοδότηση. Θα χρειαστεί να ελέγξετε τον εαυτό σας ειδικά την περίοδο αναδρομής του Δία μέσα στο Μάρτιο, γιατί αν σας πάρει η δίνη των εξόδων από κάτω, θα είναι πολύ δύσκολο να σταματήσετε.

Τα πράγματα θα καλυτερέψουν το καλοκαίρι καθώς θα σταθεροποιηθούν οικονομικά και επαγγελματικά σε μία ισορροπία που θα σας επιτρέψει να ξέρετε ότι μπορείτε να βασίζεστε πάνω σε κάποιον με τον οποίο να νιώθετε ασφάλεια και να καλύπτει τις οικονομικές και ενίοτε και συναισθηματικές ανάγκες σας. Η ανάμιξη των αισθηματικών και των επαγγελματικών σας δεν είναι απίθανη, καθώς μπορεί να προχωρήσετε σε μεγαλύτερη επαφή και οικειότητα με άτομα που ως τώρα είχατε μόνο σχέση επαγγελματική.

Αρκετά θετικές οι προοπτικές και από το Σεπτέμβριο θα λέγαμε με την τύχη σας να πλησιάζει και σε προτάσεις …. Γάμου, ακόμα ακόμα, ανέλπιστα κι εκεί που δεν το περιμένατε. Η προοπτική ολοκληρωτικής αποκατάστασης που ως πέρυσι τέτοια εποχή φαινόταν μακρύ όνειρο, ίσως έρθει μπροστά σας. Βεβαίως θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τις δικές σας επιφυλάξεις και την έμφυτη καχυποψία που έχετε γενικά και δεν σας επιτρέπει να δείτε τον εαυτό σας σε μία κατάσταση αρκετά διαφορετική από αυτή που έχετε σήμερα.

Το τέλος του χρόνου επιβεβαιώνει την τύχη καθώς επαναλαμβάνεται η τύχη του φθινοπώρου είτε με μία γιορτινή υποψηφιότητα της προηγούμενης υποψηφιότητας είτε … κρατηθείτε … με μία νέα πιο ζωντανή υποψηφιότητα ενός ζωντανού ανθρώπου, που δε θα σας δώσει μόνο ασφάλεια, αλλά και ζωή και πάθος. Όλα αυτά βεβαίως αναμένεται να αξιολογηθούν από σας και ως «μεγάλα όνειρα» και οι μόνο οι πιο τολμηροί/ές από σας θα έχουν την τύχη να αλλάξουν τη ζωή τους πηδώντας πάνω στο καράβι της τύχης.

Συνοπτικά είναι μία χρονιά ευκαιριών επομένως, στην αρχή βατών και βολικών, αλλά από το Σεπτέμβριο και μετά κραυγαλέων, που δε θα τις έχετε από ένα σημείο και μετά προκαλέσει εσείς και δε θα είστε και έτοιμες/οι ίσως να τις εκμεταλλευτείτε. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται πλέον από το γενέθλιο χάρτη σας.


Υγ: Θυμηθείτε ότι οι ετήσιες προβλέψεις δίνουν κυρίως ενδείξεις και δεν αντικαθιστούν την ατομική ανάλυση ωροσκοπίου.

Βασίλης Παπαδολιάς
astro-journal.blogspot.gr

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
26 μοίρες
στον Λέων
Σελήνη στον Λέων
28 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
10 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα