Ιχθείς | Ετήσια Πρόβλεψη 2023

Ιχθείς | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Ιχθείς το ξεκίνημα της χρονιάς δεν είναι άσχημο. Άλλοι από σας βρίσκεστε σε κάποια σχέση με πολύ ρομαντισμό, χαμένοι ίσως μέσα στα συναισθήματα που αυτή σας προκαλεί, άλλοι πάλι έχετε ένα πιο δυναμικό σύντροφο, που σας ξεκουνάει και σας κάνει να είστε και σεις πιο δραστήριοι. Οι προοπτικές γενικά δεν είναι άσχημες ούτε για τους μεν ούτε για του δε, για να ζήσετε την εμπειρία της σχέσης, στοιχείο που ίσως σας έχει λείψει τα τελευταία χρόνια σε τέτοιο βαθμό.

Η άνοιξη επίσης δείχνει να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για αρκετούς από σας, που δείχνει να ακολουθούν κάποιο όνειρο τους και να γίνονται δημιουργικοί, ίσως και με την παρότρυνση των συντρόφων τους. Άλλοι πάλι ίσως νιώθετε καλύτερα στη χαλάρωση ενός σπιτιού, ιδιαίτερα αν έχετε κάποιο εξοχικό στο οποίο θα επιλέξετε να αποσύρεστε κάθε τόσο για επαφή με τη φύση. Ενδεχομένως η συνύπαρξη και με κάποιο απόγονο να είναι για σας πιο σημαντική από την επιτυχία και να περάσετε κάποιο διάστημα μαζί του στην απομόνωση του ιδιαίτερου χώρου σας.

Το καλοκαίρι κάποιοι από σας μπορεί να είναι τυχεροί εργασιακά και με τη βοήθεια κάποιου φίλου να βρουν μία ευχάριστη θέση εργασίας που δε θα έχει πολλές απαιτήσεις. Άλλοι πάλι ίσως συνεχίσετε να δίνετε έμφαση στην οικογένεια σας, ιδιαίτερα, αν έχετε άτομα που έχουν ανάγκη και χρήζουν της βοήθεια σας. Κάποια απομάκρυνση από τους απογόνους σας ίσως είναι αναπόφευκτη αυτή την περίοδο λόγω των δικών τους επιλογών ή προβλημάτων και ίσως να σας δημιουργεί κάποια απογοήτευση.

Το φθινόπωρο δείχνει να είναι κάπως πιο ενδιαφέρον. Κάποιοι από σας ίσως ξεκινήσετε δοκιμαστικά μία σχέση με ένα άτομο που φαίνεται να έχει τη διάθεση να σας φροντίσει και να σας έχει στα ώπα ώπα. Κάποιοι άλλοι ίσως επιλέγετε περισσότερο καλλιτεχνικούς δρόμους ή κάποιους έρωτες πλατωνικούς, ή της φαντασίας σας που εκπληρώνονται μέσα από επικοινωνία από απόσταση. Για όσους είστε καλλιτέχνες αυτό το διάστημα μπορεί να είναι πολύ καλό για την καλλιτεχνική σας δράση και πολύ δημιουργικό για σας και με αρκετή αναγνώριση.

Το τέλος της χρονιάς βρίσκει άλλους από σας να παίρνουν υπό την προστασία τους κάποιο παιδί (όχι απαραίτητα δικό τους απόγονο), ενώ άλλοι μπορεί να δημιουργήσουν μία κρυφή σχέση με ένα άτομο που έχει απώτερους σκοπούς ίσως, αλλά έχει τον τρόπο να σας κάνει να νιώθετε ερωτικά μαζί του, ώστε να μην μπορείτε να του αντισταθείτε. Η διακριτική αυτή σχέση είναι πιθανό να αποκαλυφθεί ωστόσο ίσως από λάθος ή κάποια απροσεξία.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
5 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
6 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum