Ιχθείς | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Ιχθείς | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Πολλά υπόσχεται η νέα χρονιά για σας με την είσοδο του Δία στους Ιχθείς με ότι μπορεί να σημαίνουν οι υπερβολικές καμιά προσδοκίες από πλευράς του Δία. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η χρονιά ξεκινά με ένα συν που δεν είχε ίσως το 2021, το γεγονός ότι έχετε το αφτί των ανθρώπων γύρω σας και ακούνε πλέον τις τους λέτε. Η ανάλυση σας για το τι είναι πρέπον να γίνει είτε στο εργασιακό είτε στο οικογενειακό περιβάλλον γίνεται αυτό το διάστημα σεβαστή και όλοι λίγο πολύ συμφωνούν με τις απόψεις σας αναγνωρίζοντας σας το ηθικό πλεονέκτημα και το σεβασμό που προκύπτει από αυτό. O ρόλος του ηθικού καθοδογητή θα συνεχιστεί για το πρώτο τρίμηνο του έτους μέχρι και τα μέσα της άνοιξης όπου η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα ίσως δώσει στη φήμη σας κάποιες διαστάσεις Μεσσία - ή τουλάχιστον εκείνου του ατόμου που προβλέψει προφητικά με επιτυχία το μέλλον.

Από τα μέσα της Άνοιξης επίσης ίσως έχετε νεαρούς συνοδοιπόρους, οι οποίοι ως οπαδοί και συνεργάτες σας μπορεί να σας βοηθούν ώστε να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει και γίνονται κήρυκες των μέτρων που πρέπει να πάρει το περιβάλλον σας για να αντιμετωπίσει τις περιστάσεις. Με κάποιο από αυτά τα άτομα ίσως έρθετε πιο κοντά και σε αισθηματικό επίπεδο ή σε επίπεδο σχέσης πατέρα παιδιού. Οι χαμηλοί τόνοι παρά την επιρροή που έχετε αυτή την περίοδο είναι το όχημα σας για την επιτυχία, καθώς μέσω αυτών των χαμηλών τόνων πείθετε ακόμα και τους πιο δύσπιστους ότι δεν επιθυμείτε τη δική σας προβολή, αλλά αυτό που είναι απαιτούμενο για την ευτυχία όλων.

Το καλοκαίρι σας βρίσκει πιο δραστήριους με περισσότερη εξωστρέφεια και ίσως μία προσπάθεια να κάνετε μία προσωπική επένδυση σε μία αισθηματική σχέση ή συνεργασία με σκοπό το κέρδος. Φαίνεται ότι δίνετε στον εαυτό σας το δικαίωμα να σκεφτείτε και λίγο τον εαυτό σας ή τουλάχιστον ότι αλλάζετε στάση προς τους γύρω σας και πλέον γίνεστε πιο δυναμικός κήρυκας πρωτοβουλιών, αφήνοντας τους ήρεμους τόνους κατά μέρος. Και σε αυτή την προσπάθεια σας συνοδεύει ένα πρόσωπο ενδιαφέροντος το οποίο δείχνει αφοσίωση στο σκοπό σας και με το οποίο βιώνετε μία συνύπαρξη με στοργικότητα αλλά και αισθησιασμό. Στην διαδικασία αυτή έχετε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση φίλων που αναγνωρίζουν το δικαίωμα σας να ζήσετε και λίγο για τον εαυτό σας, έστω κι αν ξενίσετε λίγο όλους όσους θεωρούσαν ότι ζείτε μόνο για να καθοδηγείτε αυτούς.

Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς σας βρίσκει σε μία σχέση όπου ζείτε βίους παράλληλους, καθώς είτε εργάζεστε μακριά ο ένας από τον άλλον και επικοινωνείτε από μακριά, καθώς έχετε διαφορετικό πρόγραμμα, είτε παραμένετε μαζί αλλά έχετε αρκετά διαφορετική στάση για την καθημερινότητα σας, καθώς το πρόσωπο ενδιαφέροντος εκνευρίζετε με τη μη συμμετοχή σας στα πρακτικά θέματα ενώ εσείς ενοχλείστε από την αδυναμία κατανόησης από μέρους του της μεγάλης εικόνας. Όπως και να έχει είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι οι ρόλοι σας είναι συμπληρωματικοί κι αν το κατανοήσετε αυτό πιθανόν να μπορέσετε και να ευτυχήσετε σε μία σχέση αυτή την περίοδο αναγνωρίζοντας τον συμπληρωματικό ρόλο ο ένας του άλλο.

Γενικά το 2022 δείχνει πολλά υποσχόμενο για σας αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους στο πρώτο πεντάμηνο και στη συνέχεια αφεθείτε να συνυπάρξετε σε μία σχέση χωρίς να διεκδικείτε το ρόλο του αλάθητου και αναγωρίζοντας τη συμπληρωματικότητα των ρόλων σας με το έτερον ήμισυ.

από τον Βασίλη Παπαδολία

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
3 μοίρες
στην Παρθένο
Σελήνη στην Παρθένο
26 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
28 ημερών
Powered by Saxum