Ιχθείς | Ετήσια Πρόβλεψη 2020

ixtheis

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγο ρευστή η κατάσταση με την έναρξη της χρονιάς στα επαγγελματικά σας. Ενώ δείχνει να στηρίζεστε πάνω σε κάποιον άνθρωπο με κύρος, πολλά ψιθυρίζονται και πολλά λέγονται γύρω σας που δεν ελέγχετε.

Η άνοιξη σας βρίσκει να έχετε κατοχυρώσει τη θέση σας στηριγμένοι σε μία συμπαγή ομάδα συναδέλφων, σε σημείο που μάλλον θα έχετε χαλαρώσει υπερβολικά και θα αμελείτε τις υποχρεώσεις σας.

Η κατάσταση δεν αλλάζει σημαντικά το καλοκαίρι - μέχρι να έρθει η έκλειψη της 5/6 όμως και για το δεύτερο δεκαήμερο κυρίως να ταράξει τα επαγγελματικά νερά σας.

Το φθινόπωρο ίσως σας βρει σε διακοπές ή να είστε μπλεγμένοι σε μυστικές συμφωνίες, όμως οι οικονομικές υποσχέσεις που θα σας δοθούν ίσως να μην ισχύσουν.

Η χρονιά θα κλείσει περίεργα με μείωση της επιρροής των ανθρώπων που σας στηρίζουν και με ανάγκη να κρατήσετε πιο χαμηλό προφίλ για να μην εκτεθείτε στο πλήθος των συναδέλφων. Για το πρώτο δεκαήμερο κρίσιμη θα είναι η έκλειψη της 30/11 για τέτοια θέματα, ενώ για το τρίτο δεκαήμερο αυτή της 14/12.

Η επιρροή του Άρη στον Κριό από τον Ιούλιο ως το τέλος του έτους πιθανόν επίσης να σας φέρει σε μία θέση να βγάζετε αρκετά λεφτά, αλλά να τα ξοδεύετε κιόλας.


Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 στο
www.il-piccolo.gr/odigos_2020.pdf 
 

 

papadolias-vasΒασίλης Παπαδολιάς

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ο Αστρολογικός Γιατρός σας Ο Αστρολογικός Γιατρός σας
Η ιατρική αστρολογία είναι μία επιστήμη που απαιτεί γνώσεις αστρολογίας και ιατρικής. Θεωρητικά, χρειάζονται πολλά χρόνια για να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Εύρεση Ωροσκόπου

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
7 μοίρες
στους Διδύμους
Σελήνη στους Διδύμους
17 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
5 ημερών
Powered by Saxum