Ιχθείς | Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Ιχθείς | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Ιχθείς η χρονιά ξεκινάει σίγουρα δύσκολα, αλλά όχι άσχημα. Μπορεί να έχετε ευθύνες και άγχος, αλλά παίζετε χαμηλά την μπάλα, κρατάτε αποστάσεις από το να πιέσετε τους άλλους με το δικό σας άγχος, βγάζετε ηρεμία και σιγουριά και γενικά έχετε υποστήριξη τόσο από τους ανωτέρους σας όσο και από τους υφισταμένους. Ίσως είχατε πολύ καιρό να παίξετε τόσο αποτελεσματικά στο ομαδικό παιχνίδι, αλλά τώρα φαίνεται ότι το κάνετε. Όχι, όλα δεν είναι ρόδινα. Και τις οικονομικές προκλήσεις έχετε και τα χαμένα έξοδα και τους εριστικούς συναδέλφους που σας προκαλούν, αλλά φαίνεται να το έχετε το πράγμα υπό έλεγχο, τουλάχιστον έτσι φαίνεται με το ξεκίνημα του χρόνου.

Η άνοιξη δείχνει κάπως πιο ταραχώδης και ενώ αρχικά με τις εκλείψεις πιστεύετε ότι το χτύπημα θα σας έρθει στα οικονομικά σας, τελικά κάπου εκεί με τη σύνοδο Δία Ουρανού φαίνεται να σας βγαίνει ένα πρόβλημα υγείας είτε σε σας είτε σε κάποιο δικό σας άνθρωπο - ή αν όχι αυτό, πάντως σίγουρα μία τάση φυγής ξαφνικά - άλλωστε δεν είστε εσείς για να παίζετε το ρόλο του Αιγόκερου στη ζωή, έτσι δεν είναι; Πλην όμως μετά από ένα διάστημα πανικού κάπου εκεί το Μάιο-Ιούνιο, φαίνεται ότι γρήγορα θα συνέλθετε, ενδεχομένως και με τη βοήθεια της οικογένειας σας, αλλά ίσως και με κάποιο κρυφό φλερτ που μπορεί να σας κάνει να χαμογελάσετε λίγο για κάποιο διάστημα. Προσοχή μην πάρετε τις μετρητοίς τις υποσχέσεις όμως, το άλλο πρόσωπο μάλλον δεν πάει για γάμο, ούτε να σας χωρίσει από τον άντρα ή τη γυναίκα σας. Απλά να περάσει καλά θέλει. Κι αν σας κάνει να νιώσετε πιο νέοι, δε σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε αφορμές να λένε ότι σας έπιασε η κλιμακτήριος.

Το φθινόπωρο φαίνεται ότι έχετε μπει πολύ γερά στη φιλοσοφία του "ό,τι προλάβουμε" και στα πλαίσια αυτά ίσως στο σπίτι σας βλέπουν ένα άλλο άτομο, πιο νεανικό και πιο απελευθερωμένο - γίνεται αλήθεια αυτό για σας; - και ίσως πολλοί από το κοινωνικό σας περιβάλλον δεν πιστεύουν τη μεταμόρφωση σας και εμφανιστούν επικριτικοί. Η αλήθεια είναι ότι δε θα έχετε πολλούς συνοδοιπόρους στην προσπάθεια σας να ανανεώσετε τα πράγματα σε δουλειά και προσωπική ζωή, όμως εσείς θα προσπαθήσετε παρόλα αυτά κι ίσως το κέρδος εδώ να είναι και μία θέση εργασίας που θα σας επιτρέψει να μιλάτε με άτομα μικρότερης ηλικίας - εκείνη η θέση καθηγητή που είχατε κοιτάξει παλιά ίσως είναι καλή ιδέα να την ξαναδείτε.

Η χρονιά συνεχίζετε μέχρι τέλος σε αυτό το κλίμα της ταχύτητας, που οι άλλοι προσπαθούν να σας βάλουν φρένο - αυτή τη φορά ακόμη και τα παιδιά σας. Παρόλα αυτά η αισθηματική σας ζωή ενδεχομένως με το κρυφό αίσθημα που πλέον τώρα έχει γίνει και μόνιμη παρουσία δίπλα σας, έστω και διακριτικά, μπορεί να σας δίνει κουράγια. Λίγος περισσότερος συλλογισμός μπορεί να σας πιάσει καθώς κλείνει ο χρόνος, λίγο η τάση να δείτε, αν το ξέσπασμα σας ήταν καλή σκέψη τελικά ή όχι, όμως η περίοδος της ανανέωσης σας για σας απλά περνάει ένα διάλειμμα, καθώς έχει συνέχεια και την επόμενη χρονιά τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Κρατήστε αντοχές λοιπόν και μην απογοητεύεστε από την κριτική των άλλων. Η θετική σας στάση και η παρέα με τους νεότερους θα σας βοηθήσει.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στους Διδύμους
Ήλιος στους Διδύμους
20 μοίρες
στην Παρθένο
Σελήνη στην Παρθένο
2 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
6 ημερών
Powered by Saxum