Συμβουλευτικές προσεγγίσεις 2019

Συμβουλευτικές προσεγγίσεις για το 2019

Μερικές συμβουλευτικές προσεγγίσεις από τον Βασίλη Παπαδολιά, για τα ζώδια το 2019

 

kriosΚριός

Η νέα χρονιά ανοίγει την όρεξη για πολλά πράγματα λόγω του Δια στον Τοξότη. Τα σχέδια θα σκοντάφτουν όμως κάθε δεύτερο βήμα λόγω του Κρόνου στον Αιγόκερω. Πέρα απ τον έκδηλο θυμό που μπορεί να προκαλέσει αυτό, μπορεί να σας κάνει επίσης να μάθετε να δίνετε περισσότερη σημασία επιτέλους στην υλοποίηση των σχεδίων κι όχι μόνο στη σύλληψη τους.

Οι εκλείψεις φέτος θα δώσουν γεγονότα που θα είστε άμεσα εμπλεκόμενοι κυρίως στη δουλειά και θα κληθείτε να συναποφασίσετε σε μια κατάσταση που θα απαιτεί δύσκολες αποφάσεις. Ο Δίας πάντως θα σας δίνει διαρκώς ενέσεις με νέες ιδέες και σταδιακά θα καταστείτε επίκεντρο της κατάστασης που οι άλλοι θα περιμένουν από σας τη συμβουλή σας.

 

tavrosΤαύρος

Οι του πρώτου δεκαημέρου αντιμετωπίζετε καταστάσεις μικρής η μεγάλης απώλειας που σας αναγκάζει σε ανεπιθύμητη προσαρμογή. Πχ μπορεί να μην έχετε πλέον αυτοκίνητο για τα επόμενα χρόνια η να αναγκαστείτε να καταργήσετε την ως τώρα θέρμανση στο σπίτι επειδή χάλασε. Αυτό θα σας δημιουργεί μια διαρκή ανασφάλεια που θα σας ξεβολέψει.

Οι του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου είστε σε πιο ήρεμα νερά και με τη βοήθεια αξιόπιστων ατόμων δεν έχετε να φοβάστε μεγάλους κινδύνους. Η χρονιά θέλει όπως και να χει ικανότητα προσαρμογής και μην περιμένετε τα πράγματα να συνεχίσουν απαράλλαχτα όπως είχαν ως τώρα.

 

dydimosΔίδυμοι

Φέτος αυξάνεται η κινητικότητα σας καλούν σε πολλές συνεργασίες με πιθανά οφέλη από αυτές. Αυτό δε μειώνει πάντως τη συναισθηματική απόσταση που διατηρείτε απ τους άλλους ούτε θα γίνετε ξαφνικά πιο ευχάριστοι λόγω των ευμενών προτάσεων τους. Ψυχολογικά ο Ουρανός στον Ταύρο σας βάζει σε περίοδο ενδοσκόπησης ενίοτε και φόβου καθώς συνειδητοποιείτε πόσο σας πλήττουν τελικά οι απώλειες των υλικών μέσων.

Κι έτσι πάρα το ότι εσείς θα θέλατε να μη βασίζεστε στο χρήμα, αυτό σας τιμωρεί που το αγνοείτε γλιστρώντας απ τα χέρια σας. Περίοδος που θα αλλάξει σταδιακά ο χαρακτήρας σας με τρόπο.που δεν θα είναι άμεσα εμφανής.

 

karkinosΚαρκίνος

Τι να πούμε για σας. Η μια μπάτσα μετά την άλλη και η αντοχή του κελύφους σας μοναδική. Φυσικά δίνετε την ψευδαίσθηση ότι ο αετός δε φοβάται αλλά δυστυχώς ο αετός φοβάται. Το μέλλον, την εγκατάλειψη, τη μοναξιά, την ανεργία. Θέλει πολύ χρόνο ακόμη για να πει κανείς ότι θα αναθαρρήσετε. Προς το παρόν μόνο ο Ποσειδώνας βοηθάει, φαντασίωση, μια καλή ταινία και μια θολούρα γενικά στα νερά που σας δίνει χώρο να κρυφτείτε.

Πολλή δουλειά και στον τομέα υγείας, θέλετε να επιστρατεύσετε πολλές αντοχές για να βγείτε αλώβητοι ψυχολογικά απ την επόμενη διετία. Προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο σκληροί σαν το απέναντι σας ζώδιο, ίσως έτσι προστατευτείτε καλύτερα από τις πλανητικές διελεύσεις που θα τσουβαλιάσουν αυτά τα χρόνια το ζώδιο σας.

 

leonΛέων

Πιο υγιές από πλευράς νοοτροπίας το 2019 δείχνει μεταξύ άλλων να σας επιτρέπει να βγάλετε ταλέντο. Έτσι η μονότονη καθημερινότητα σας φέτος δείχνει ότι θα είναι πιο υποφερτή κι ίσως σας θαυμάσουν κι οι άλλοι.

Η ζωή σας μπαίνει έτσι κι αλλιώς σε μεταβατική φάση και επαγγελματικά όπου τα σίγουρα της τελευταίας επταετίας προς έκπληξη σας κλονίζονται αλλά και προσωπικά καθώς άτομα που βασιζόσαστε κλονίζονται ίσως και από πλευράς υγείας και σας αναγκάζουν να συνειδητοποιήσετε ότι ο μπαμπάς δεν μπορεί να σας στηρίζει πλέον πια. Όλα αυτά στην αρχή θα είναι δειλά ως συνειδητοποιήσεις άλλα προοδευτικά θα γίνουν πιο έντονα και σκληρά στην αντίληψή σας. Δεν πειράζει ωριμάζετε και σεις και θα ωριμάσετε καλά παρά τα προβλήματα.

 

parthenosΠαρθένος

Περίοδος καλή αισιόδοξη σε κάποιο βαθμό με πρόγραμμα στη ζωή σας και στήριξη από την οικογένεια και την τύχη σας. Η φυσική σας ανασφάλεια και νευρικότητα μπορεί να χαλαρώσει την επόμενη διετία ίσως και με την προγραμματισμένη έλευση απογόνου - αρκεί να το δείτε σοβαρά.

Απ τα λίγα ζώδια που θα ισορροπήσετε μεταξύ αλλαγής και σταθερότητας αυτή τη διετία μπορείτε να βγείτε πολύ ωφελημένοι αρκεί να κόψετε το γνωστό κουσούρι της γκρίνιας. Είναι καιρός να βγείτε με προτάσεις στον περίγυρό σας κι όχι πλέον με γκρίνια κι αμφισβήτηση. Αν το κάνετε θα κερδίσετε εκεί που οι άλλοι θα χάσουν.

 

zygosΖυγός

Περίοδος δύσκολη γενικά στα σχέδια σας με πολλά εμπόδια απ τον Κρόνο και των αίσθηση ότι είστε ξεκρέμαστοι και χωρίς υποστήριξη. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσετε αυτό το συναίσθημα ειδικά εσείς που έχετε ανάγκη να στηρίζεστε κάπου. Ο Δίας καλός είναι δε λέω αλλά δεν φέρνει αλλαγές πέραν απ το ότι θα έχετε ανοικτό το αυτί των φίλων να ακούν τον πόνο σας.

Επί της ουσίας όμως δε θα αλλάξει η μπλοκαρισμένη κατάσταση μπροστά σας. Περίοδος συστολής και αποεπένδυσης για όλους τους παραπάνω λόγους. Μειώστε τις προσδοκίες σας για να μειώσετε και τις απογοητεύσεις.

 

skorpiosΣκορπιός

Η περσινή χρονιά ίσως να πήγε πολύ καλά για σας ίσως όμως και να τη σπαταλήσατε σε βραχυπρόθεσμα οφέλη. Αν πρήξατε το πρώτο φέτος μπορείτε να περιμένετε μεγαλύτερες απολαβές που θα αυγατίσουν και περισσότερη υλική ασφάλεια. Αν όχι μάλλον θα έχετε σπαταλήσει τα όσα βγάλατε και θα αναγκαστείτε να ξεκινήσετε πάλι απ την αρχή.

Σημειώστε ότι οι καιροί δεν ευνοούν τα νέα ανοίγματα και οι συνεργάτες δειλά δειλά καταρχήν στους του πρώτου δεκαημέρου θα κάνουν νερά. Ανάγκη μεγάλη λοιπόν να ισχυροποιήσετε τα κεκτημένα για να έχετε να κάψετε λίπος την επόμενη πενταετία. Φόβοι δεν υπάρχουν. Μόνος φόβος η δική σας τεμπελιά. Τίποτα άλλο.

 

toxotisΤοξότης

Επάνοδος μετά από καιρό στο προσκήνιο το 19 μέσα σε συνθήκες αντικειμενικά περιοριστικές. Πολλές προσπάθειες φέτος πολλοί οι στόχοι, πολλά τα μέτωπα που θα ανοίξετε. Δε θα σας υποσχεθεί σε όλα επιτυχίες η χρονιά όμως κάνοντας το λογαριασμό στο τέλος αναμφισβήτητα θα χετε κάνει κάποια βήματα μπροστά.

Μην βλέπετε μαξιμαλιστικά τις καταστάσεις αλλά αγωνιστικά. Κατεβείτε στο γήπεδο να κερδίσετε άλλα δεχτείτε και μια καλή εμφάνιση που θα φέρει χειροκρότημα αν δεν καταφέρετε το θρίαμβο.

 

aigokerosΑιγόκερως

Το τέρμα του δρόμου το γνωρίζετε κι έχει να κάνει με την ανάληψη ευθύνης για όλα εκείνα που την επόμενη διετία όλοι οι άλλοι δε θα θέλουν να αναλάβουν. Υπό μια έννοια θα κουβαλήσετε το σταυρό του σωτήρα σιωπηρά και στοχαστικά όπως κάνετε πάντα.

Φέτος είστε πιο ήρεμοι ωστόσο πιο σίγουροι μέσα σας πιο αποφασισμένοι όταν έρθει η ώρα να κάνετε αυτό που οι άλλοι δε θα μπορέσουν. Τα πράγματα δεν είναι άσχημα για σας ειδικά απ το Μάρτη και μετά αρκεί να μείνετε ως συνήθως συγκεντρωμένοι και να κάνετε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά. Κάθε τι στην ώρα του και στη σωστή στιγμή του.

 

ydroxoosΥδροχόος

Ψυχολογικά οι πιο επιβαρυμένοι τα τελευταία χρόνια με πολλά γιατί μέσα σας και απορίες που δε βρίσκουν απάντηση. Σκληρύνατε ως άνθρωποι - δεν ήσαστε έτσι παλιά - κι αυτό είναι σα να σας έχει γίνει πλέον δεύτερη φύση.

Δεν είναι εύκολη η αλλαγή τώρα κι ούτε θα σας υποσχεθώ ότι όλα θα αλλάξουν. Φέτος όμως θα έχετε καλούς φίλους κοντά σας. Εκμεταλλευτείτε τουλάχιστον αυτό σαν μια διέξοδο στα όσα σας συμβαίνουν.

 

ixtheisΙχθείς

Δύσκολο να κατατάξουμε το ζώδιο σας σε μια κατηγορία. Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε όλοι το ίδιο. Άλλοι πιο τυχεροί και τακτοποιημένοι, άλλοι πιο μόνοι και δυσαρεστημένοι, το βασικό στοιχείο που σας διακρίνει είναι η αναποφασιστικότητα κι ευτυχία για σας αν έρθει κάποιος στη ζωή σας να σας την ξεμπλέξει παίρνοντας πάνω του τις κομβικές αποφάσεις.

Αν έχετε βρει έναν τέτοιο άνθρωπο μείνετε εκεί ακούνητοι και μην κάνετε ούτε βήμα γιατί ο κόσμος θα γίνει ακόμη πιο απρόβλεπτος τα επόμενα χρόνια. Αν όχι, ψάξτε τη σιγουριά μέσα σας η σε αυτό που εναποθέτετε την πίστη σας και σιωπήστε τη λογική. Οι καταστάσεις θα σας φέρουν φέτος στην κρίσιμη θέση και ώρα που θα εξαρτώνται πολλά από τη στάση σας. Κι οι αποφάσεις που θα πάρετε καθοδηγούμενοι απ αυτό που πιστεύετε θα είναι οι σωστές και θα το καταλάβουν και όλοι.

 

του Βασίλη Παπαδολιά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Υδροχόο
Ήλιος στον Υδροχόο
28 μοίρες
στον Λέων
Σελήνη στον Λέων
28 μοίρες
Φθίνων Αμφίκυρτος
Φθίνων Αμφίκυρτος
16 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα