Ανάδρομος Άρης στον Αιγόκερω

Ανάδρομος Άρης στον Αιγόκερω (13 Αυγούστου - 10 Σεπτεμβρίου 2018)

mars-120Ο πλανήτης Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερου σε ανάδρομη πορεία από 13 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου 2018.

Αυτή η κίνηση του πλανήτη Άρη, δίνει την δύναμη και τη μαχητικότητα σε κοινωνικό και ηγετικό πλαίσιο. Η καριέρα και η καταξίωση έχουν προτεραιότητα που πολλές φορές γίνεται κάτω από ένα πέπλο στρατηγικής, έτσι ώστε να κατοχυρώνεται η εξέλιξη σε επαγγελματικό και πολιτικό επίπεδο. Δεν θα λείψουν οι ανταγωνισμοί για επίτευξη στόχων και πραγματοποίηση φιλοδοξιών: Πολλές φόρες ο σκοπός θα αγιάζει τα μέσα. Ο χώρος που θα βρίσκεται ο Άρης είναι ο τομέας της κατάκτησης με έντονο παρασκήνιο ώστε να φτάσουμε στον στόχο. Ο Άρης από την άλλη πλευρά, δηλώνει τον τρόπο που θα διεξαχθεί το αποτέλεσμα.

Ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιο του στον Αιγόκερου μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2018
Γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Μετά το κατέβασμα της αυλαίας των καλοκαιρινών εκλείψεων του καλοκαιριού, που γεγονός είναι πως λίγο - πολύ σε έχουν κουράσει, η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν! Βρισκόμαστε, άλλωστε, στην καρδιά του καλοκαιριού και λίγη ξεκούραση και διασκέδαση επιβάλλεται!

Στις αρχές της εβδομάδας κυρίαρχο ρόλο θα παίξει ο Άρης και η επιστροφή του στο ζώδιο του Αιγόκερω, έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Θα φτάσει 28η μοίρα του ζωδίου και θα φέρει πολλές αναταράξεις στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού και όχι μόνο...

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τη δράση, τις παρορμητικές κινήσεις, τις ρήξεις, την ένταση, το πάθος..

Κατά την αναδρομή του, μας υπενθυμίζει το πόσο σημαντικό είναι να ενεργούμε με βάση τη σκέψη μας και όχι με παρόρμηση. Σε αυτή την ανάδρομη πορεία του Άρη έως τις 10 Σεπτεμβρίου θα επηρεαστούν τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή τα Κριάρια, τα Καρκινάκια, οι Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Είναι πολύ πιθανό να βρεθούν αντιμέτωποι με γεγονότα που εμφανίστηκαν στην περίοδο του Μαΐου και για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώθηκαν ή χρειάζονταν επανεξέταση. Είναι, ωστόσο, πολύ σημαντικό να σκεφτούν διπλά και τριπλά τα όποια θέματα εμφανίζονται και τους απασχολούν, αφού αν τώρα λειτουργήσουν παρορμητικά, πιθανώς να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που επιδιώκουν.

Το διάστημα που ο Άρης βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία χαρακτηρίζεται από ισχυρές επιθυμίες, που δεν πρέπει να αφήσουμε να θολώσουν τη λογική μας γιατί , μπορεί να κάνουμε λάθος κινήσεις.

Θέματα που σχετίζονται και με την ερωτική ζωή περνούν από μια φάση έντονης κρίσης και πάθους φυσικά, εδώ χρειάζεται σωστός απολογισμός και ενδοσκόπηση, για να είσαι σίγουρος για το τι ακριβώς θέλεις και πώς μπορείς να το διεκδικήσεις.

Η περίοδος αυτή πιθανόν να φέρει έντονες διαφωνίες και θυμό και η τεταμένη αυτή ατμόσφαιρα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα κάθε είδους ρήξεις σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Όπως συμβαίνει σε κάθε περίοδο αναδρομής του Άρη, είναι πολύ πιθανό (πάντα σύμφωνα με τις γωνίες που σχηματίζει στον γενέθλιο χάρτη μας) να φέρει επαναλαμβανόμενα γεγονότα, τα οποία έχουν την τάση να σου προκαλούν έντονη οργή. Είναι αναγκαίο, όμως, να προσπαθήσεις να διαχειριστείς, να ελέγξεις και να επεξεργαστείς το θυμό σου, προκειμένου να αποφύγεις ανεπιθύμητες συγκρούσεις και παράλληλα να βελτιωθείς ως προσωπικότητα.

Ο Άρης στον Αιγόκερω βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής του, είναι πανίσχυρος και το διάστημα αυτό χαρακτηρίζεται από μια έντονη ροπή προς την υπερβολή.

Είναι οι επιθυμίες και η απογοήτευσή σου για όλα αυτά που δεν κατάφερες να κάνεις ή να φέρεις στα μέτρα σου που σε κάνουν σε πολλές περιπτώσεις να υπερβείς τα συνηθισμένα σου όρια και πλαίσια.

Οι πράξεις σου δεν χαρακτηρίζονται από συνειδητές κινήσεις, αλλά οδηγούνται από το ένστικτο σου και την αγανάκτηση που νιώθεις για τις ελλείψεις που νοιώθεις βαθιά μέσα σου… Και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, αφού όλα όσα νιώθεις δεν σε αφήνουν να δεις καθαρά εκείνα με τα οποία έρχεσαι αντιμέτωπος.

Ο κύκλος αυτός, ωστόσο, θα σου δώσει την ευκαιρία να χτυπήσεις την πόρτα ενός προσώπου εξουσίας που μέχρι χθες έμοιαζε αδύνατο να ανοίξει.

Να θυμάσαι πως την παρτίδα θα την κερδίσεις μόνο αν έχεις επίγνωση των πράξεων και των κινήσεων σου και μόνο όταν το κίνητρό σου δεν είναι ο φόβος ή ο εγωισμός, αλλά, αντίθετα, η Αγάπη.

Προσοχή σε θέματα καριέρας, γονιών και ηλικιωμένων προσώπων.

Αποφάσεις που θα παρθούν παρορμητικά από άτομα εξουσίας.

Αλλαγές και εντάσεις στην πολιτική σκηνή.

Συμβουλή: Μην αφήσετε το θυμό να σας κυριεύσει, διοχετεύστε τον αλλού όσο πιο δημιουργικά μπορείτε.

Οι προβλέψεις είναι γενικές, δεν απηχούν συγκεκριμένα θέματα που μόνο με την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη μας σύμφωνα με τα στοιχεία μας μπορούμε να μάθουμε.


Γαρυφάλλου Ελένη
Professional Αstrologer - Writer
Τηλ. για ραντεβού: 6933 084367
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Viber: 6979 076410

Γαρυφάλλου Ελένη, Professional Αstrologer - Writer

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
27 μοίρες
στην Παρθένο
Σελήνη στην Παρθένο
10 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
10 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα