Ζώδια: Ρομαντικός Αύγουστος

Ποια ζώδια θα έχουν ρομαντικό Αύγουστο

Ο Αύγουστος είναι αγαπημένος μήνας για πολλούς ανθρώπους. Για εκείνους που επιτέλους θέλουν να δουν την πόλη να αδειάζει. Για εκείνους που θα την αδειάσουν επειδή επιτέλους έφτασαν οι μέρες των διακοπών. Και για κάποιους ο Αύγουστος είναι ο καλύτερος μήνας του καλοκαιριού επειδή είναι ο τελευταίος. Ο συντάκτης ανήκει στην τρίτη κατηγορία.

Για κάποιους όμως ο Αύγουστος (τουλάχιστον ο συγκεκριμένος, του 2023) θα είναι και ιδιαίτερα ρομαντικός. Και για να μην σε κουράζουμε με εισαγωγές και ζητήματα word count, readability και άλλα τέτοια αλγοριθμικά, πάμε στο ζουμί.


Ποια ζώδια θα έχουν ρομαντικό Αύγουστο;


kriosΚριός
Όλα καλά για Κριάρια φέτος. Αν είναι single Κριάρια, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσουν κάποιον ενδιαφέρων άνθρωπο και να δεθούν γρήγορα. Οι δεσμευμένοι Κριοί, από την άλλη, θα δουν την σχέση τους να ανθίζει και να εμφανίζονται ευκαιρίες (και χρόνος!) για περισσότερα ρομαντικά τετ-α-τετ.


didimoiΔίδυμοι
Απίστευτη όρεξη και ενέργεια για πειραματισμό για τους single Διδύμους αυτόν τον μήνα. Χρειάζεται προσοχή και λίγη επιλεκτικότητα ίσως, αλλά οι ευκαιρίες είναι εκεί, και μπορείς να τις αδράξεις. Όσο για τους δεσμευμένους Διδύμους; Ναι, πρακτικά ισχύουν τα ίδια, οπότε θα πούμε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή.


leonΛέων
Θα κάνεις τον Αύγουστο να είναι ρομαντικός. Επειδή ο Αύγουστος δεν είναι per se ρομαντικός για 'σένα, αλλά σε γεμίζει με την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσεις αυτά που θες και να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Και - διόρθωσέ μας αν κάνουμε λάθος - το ρομάντζο είναι συχνή επιθυμία τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, πόσο μάλλον αν είναι και μήνας γενεθλίων.


skorpiosΣκορπιός
Αν είσαι σε σχέση, συγγνώμη που θα το πούμε έτσι απλά, αλλά θα κάνετε σεξ όλο το μήνα. Θα σας πιάσει το κάτι σας, δεν ξέρουμε. Αν είσαι single Σκορπιός, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για μυστήρια τυπάκια: Είναι ο Κρυπτονίτης σου αυτή τη περίοδο, οπότε σε αφήνουμε να επιλέγεις αν θα πλησιάσεις. (Το ξέρουμε ότι θα πλησιάσεις.)


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο