Τα πιο χειριστικά ζώδια

Τα πιο χειριστικά ζώδια

Όλοι οι άνθρωποι είναι ικανοί να φερθούν σκάρτα. Όλοι κάποια στιγμή θα εκμεταλλευτούν καταστάσεις για να κερδίσουν αυτό που θέλουν - άλλοι όσο πιο ανώδυνα μπορούν, άλλοι χωρίς να νοιάζονται ούτε για συνέπειες, ούτε για το ποιους πληγώνουν. Και - προφανώς - το ζώδιό σου παίζει μεγάλο ρόλο στο πώς... εκφράζεται αυτή η κακία σου.

Και εμείς, επειδή δεν θέλουμε να σε δούμε να πέφτεις στα πατώματα εξαιτίας ενός χειριστικού ατόμου που σε έβαλε στο στόχαστρο, σου φτιάξαμε μια πολύ χρήσιμη και περιεκτική λίστα. Για να ξέρεις και να λάβεις τα μέτρα σου.


didimoiΔίδυμοι
Οι Δίδυμοι δεν διστάζουν να πουν ψέματα για να καταφέρουν αυτό που θέλουν. Είναι πολύ καλοί στο να δικαιολογούν τα ψέματά τους, να σου πουλάνε επιχειρήματα και στο τέλος να σε κάνουν να πιστεύεις ότι έχουν δίκιο.


skorpiosΣκορπιός
Οι Σκορπιοί λατρεύουν να έχουν τους ανθρώπους υποχείριά τους, και για να το καταφέρουν αυτό θα σε κάνουν να πιστεύεις ότι δεν πρόκειται πουθενά να βρεις καλύτερα. Α, και ότι αν τους πας κόντρα, επίσης δεν θα βρεις πουθενά και χειρότερα.


aigokerosΑιγόκερως
Αν θέλει κάτι και κάποιος στέκεται εμπόδιο στο να το αποκτήσει, αυτός ο άνθρωπος σιγά-σιγά θα αρχίσει να νιώθει ηλίθιος. Επειδή ο Αιγόκερως θα εξαπολύσει συστηματική επίθεση στο IQ του, μέχρι να τον πείσει.


leonΛέων
Οι Λέοντες δεν κάνουν άσχημα πράγματα. Δηλαδή, τα κάνουν και μετά κάνουν την πάπια τόσο πειστικά, που αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν υπάρχουν φαντάσματα στο σπίτι. Είναι το πιο εύκολο πράγμα για έναν Λέοντα να πεταρίσει τα βλέφαρά του και να σε πείσει ότι είναι αθώος.


ixthysΙχθείς
Αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους, σε τέτοιο βαθμό που θα καταλήξεις να αναλαμβάνεις την ευθύνη εσύ - επειδή ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει να την αναλάβει. Αποστολή (του Ιχθύος) εξετελέσθη.


zygosΖυγός
Ο Ζυγός συνήθως θα φερθεί άσχημα για λόγους... τεμπελιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να το κάνει καλά. Η στρατηγική του είναι παρόμοια με του Λέοντα: Το παίζει χαζούλης. Ότι δεν καταλαβαίνει, ότι δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει και πού να πάει και, βασικά, μπορείς να τον βοηθήσεις;


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο