Mια Σκορπιός αφηγείται...

Mια Σκορπιός αφηγείται...

Είμαι κόρη του Πλούτωνα του καταχθόνιου, υποχθόνιου και αποκρυφιστή, το σύμβολο του ζωδίου μου είναι κακό και θανατερό με φαρμακερό κεντρί. Αλλά είμαι λίγο και παιδί του μαχητικού Άρη, του φιλοπόλεμου Θεού ιδιαίτερα στα πεδία των μαχών. Ο οποίος με τα κατακόκκινα ρούχα του, στο χρώμα του χυμένου αίματος και την μάχαιρα στο χέρι, σκορπίζει τον θάνατο.

Τέτοιο τυχερό παιδί, τέτοιων καλών πατεράδων» είμαι εγώ. Μάνα μου είναι η θάλασσα ή τα ποτάμια και οι λίμνες. Το ζώδιο μου ανήκει στο στοιχείο του νερού. Αυτή είμαι λοιπόν. Μία Σκορπίνα, γαλανομάτα, με χαμόγελο όλο ευγένεια και γλύκα, που πολλές φορές κρύβει καλά και θανάσιμη απειλή… Ύπουλη και φθονερή, κανέναν δε θέλω καλλίτερο μου, εγώ πάνω από όλα και πάνω απ’ όλους. Έχω έναν υπερτροφικό εγωισμό που δεν αδυνατίζει με τίποτα.

Ωροσκόπος μου ένα περίεργο όν μισός άλογο, μισός άνθρωπος, ένας Κένταυρος. Η φαρέτρα του γεμάτη βέλη έτοιμος να στοχεύσει. Πάντα υπάρχει ένας στόχος για το Κένταυρο μου. Και αν δεν υπάρχει κατασκευάζει, εφευρίσκει, ανακαλύπτει. Είναι τρομερός ο Αλογάνθρωπος μου. Αυτός είναι ο ωροσκόπος μου, ο δυαδικός Τοξότης. Εγώ όμως ανακάλυψα, μετά από διάφορες μελέτες μου, ότι δεν είμαι δυαδική φύση, αλλά ΤΡΙΑΔΙΚΗ. Ο Σκορπιός είναι ένα σιχαμερό, επικίνδυνο ερπετό που κρύβεται κάτω από πέτρες, σε σπηλαιώδεις και σκοτεινούς τόπους, έτοιμος να εκτοξεύσει το δηλητήριό του κεντριού του στο θύμα του.

Με βάση αυτό το σύμβολο του ζωδίου μου, αποφάσισα να πειραματιστώ με 12 άτομα Σκορπιούς (6 γυναίκες και 6΄ανδρες)… Το πείραμά μου απέδειξε ότι οι μελαμψοί με μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια ανήκουν στους ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ. Οι καστανοί με καστανά μάτια, στους ΜΕΤΡΙΟΥΣ και οι Ξανθοί με γαλανά μάτια στους ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ. Στη συνέχεια έκανα ένα ακόμα διαχωρισμό, αυτής της τελευταίας ομάδας, από τους ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ έβγαλα τους ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ. Ήταν αυτοί που ανακάλυψα ότι είχαν μία υπόγεια μυστικιστική αποκρυφιστική φλέβα, καθώς και την τάση στην μελέτη της Αστρολογίας (όχι όμως της μαγείας και του πνευματισμού). Κάπου εκεί όπως καταλαβαίνετε κατέγραψα και τον εαυτό μου. Διότι είχα καταφέρει να απαγκιστρωθώ από το άθλιο Σκορπίσιο σκαρί μου και να μεταλλαγώ σε ένα υψιπετή αετό. Σαν το έμβλημα του Ευαγγελιστή Ιωάννη. Έτσι ταξινομώντας την αφεντιά μου άρχισα τη δεύτερη φάση.

Τι είδους πλάσματα ήταν αυτοί οι… κατώτεροι; Ανακάλυψα λοιπόν ότι ήταν όλοι εξωστρεφείς, χειμαρρώδεις, ύπουλοι, ζηλόφθονοι, χωρίς πρωτοβουλία, σκοτεινές φυσιογνωμίες, ετοιμόλογοι που σε καρφώνουν με το μαύρο μάτι τους, το απειλητικό, το αγενές, το προσβλητικό και που τέλος σε ματιάζουν! Το πρόσωπό τους εκφράζει τα 7 κύρια αισθήματα. Ατυχία- έκπληξη –φόβο- μελαγχολία- οργή – απειλή – περιφρόνηση. Χαμογελάνε με το κάτω μέρος του προσώπου τους, ενώ κατά ένα περίεργο τρόπο τα μάτια τους εκφράζουν κακότητα και οργή. Απεχθάνονται τον χρυσό, έλκονται από τα σκοτεινά χρώματα, κυρίως το μαύρο, και είναι τέτοιοι αντιγραφείς και μιμητές σε ότι στοιχείο αναδεικνύει τους άλλους, μόνο που σε αυτούς λειτουργεί αρνητικά, χωρίς να το αντιλαμβάνονται.

Mια Σκορπιός αφηγείται...

Ο Σκορπιός, σαν παραδεκτός κυβερνήτης των αναπαραγωγικών τμημάτων του ανθρωπίνου σώματος, γίνεται σημείο σχετισμού με την κόλαση, τις σκοτεινές δυνάμεις και τον δαίμονα στον άνθρωπο. Πραγματικά αυτούς που εξέτασα είχαν μία φοβερή σεξουαλικότητα, ζούσαν σε μία διαρκή ένταση, πιασμένοι ανάμεσα στις δυνάμεις του σκότους και του φωτός. Κακοντυμένοι, χωρίς καλαισθησία, ζούσαν σε άθλιο και ρυπαρό περιβάλλον (κι ας είχαν πολλά χρήματα). Έτσι που κατάφερναν να φορτώνουν στους άλλους τα άγχη τους και χωρίς να έχουν κανένα προσωπικό μαγνητισμό .Άνθρωποι που σου δημιουργούσαν κάποιο φόβο και απέχθεια.

Για τους μέτριους Σκορπιούς ανακάλυψα διαφορές, ήταν άνθρωποι κάποιας προβολής. Οι 3 ήταν στρατιωτικοί είχαν λάβει μέρος σε αρκετές μάχες και είχαν γλυτώσει σαν από θαύμα. Ήταν καλλιεργημένα μυαλά, με ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, έδιναν μεγάλη σημασία στην εμφάνισή τους (ιδίως στα υποδήματα) δεν τους άρεσε η επαφή και ο συγχρονισμός με το πλήθος και οι στενές σωματικές επαφές, λάτρευαν τους υπόγειους χώρους, έλυναν σταυρόλεξα με άνεση και αισθανόντουσαν μάνα τους τη θάλασσα. Είχαν τρομερές εκρήξεις οργής και μία αγάπη για τα όπλα. Σημειώνω για μία γυναίκα (που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα), όταν οδηγούσε έκρυβε μέσα στη δεξιά της μπότα ένα κρητικό μαχαίρι. Είναι πραγματικά δυαδικά όντα. Έχουν εμπαικτική ειλικρίνεια, ετοιμόλογες απαντήσεις.

Ο ανώτατος τύπος Σκορπιού, έρχεται πάντα σε σύγκρουση με το κακό και τους κακούς, με μία δραματική πάλη, να λάμψη το φως, να φωτιστεί το πνεύμα να σκορπίσει το σκοτάδι, να σαρωθεί το κακό. Μία πάλη, να μην αποδυναμωθεί το πνεύμα και χρησιμοποιηθεί από το σκοτάδι. Όταν αυτό επιτευχθεί η εικόνα και το σκηνικό αλλάζει. Η νίκη των δυνάμεων του κακού παριστάνεται λοιπόν με ένα Σκορπιό. Η επικράτηση των καλών δυνάμεων παριστάνεται με έναν αετό, που είναι το σύμβολο του ευαγγελιστή Ιωάννη. Άλλωστε, όπως ξέρουμε, ο αετός συνοδεύεται από τον ΤΑΥΡΟ του Αγίου Λουκά (θεός Λόγος), το κοντάρι του Αγίου Μάρκου και την ιπταμένη μορφή του Αγίου Ματθαίου (του Αγγελικού Υδροχόου). Αν θέλουμε να τοποθετήσουμε σωστά το μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού και να φωτίσουμε τον συμβολισμό του, πρέπει να ακολουθήσουμε δαιδαλώδεις ατραπούς.

Να πάμε στους Αιγυπτιακούς χρόνους που το σύμβολο προερχόταν από ένα πικτόγραμμα που σχετιζόταν με ένα φίδι. Στους ελληνιστικούς χρόνους, που σχετιζόταν με τη φιδογυριστή μορφή της προέλευσης του. Να ανατρέξουμε στον 16ο αιώνα που ήταν η βασική εικόνα του φιδιού. Στα Άνδηρα με ένα πραγματικό Σκορπιό. Στη Μητρόπολη της Σαρτρ, με ένα δαιμονικό Σκορπίσιο πρόσωπο, σημαντική όψη του ζωδίου όμως ένα είναι βέβαιον, ότι ο Σκορπιός είναι το πιο μυστηριώδες και δυσκολονόητο από τα 12 ζώδια.

Ο ανώτατος, πάντως αγαπά την τάξη, έχει έμφυτη καλαισθησία ...είναι βιβλιοφάγος, έχει ένα επάγγελμα που έχει διακριθεί, οξύ πνεύμα, αστυνομικό δαιμόνιο, συγγραφικό ταλέντο, καυστικό ταλέντο, καυστική ειρωνεία. Μανιώδης με όλα τα αποκρυφιστικά και με ατέλειωτους πειραματισμούς αποδεικνύοντας πάντα… της Αστρολογίας και των ζωδίων το αληθές.


(Γραμμένο από μία παλιά καλή φίλη)

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο