Ζώδια: Τα πιο παρεξηγημένα

Ζώδια: Τα πιο παρεξηγημένα

Ας είμαστε ειλικρινείς, τα ζώδια λειτουργούν με την βάση ότι όλοι είμαστε εντάξει να πιστεύουμε και να αναπαράγουμε τεράστιες γενικεύσεις. Και αυτό δεν είναι καθόλου κακό, επειδή τουλάχιστον είναι διασκεδαστικό, και κανείς δεν πληγώνεται. Εκτός από εκείνες τις μέρες που τα άστρα σου λένε ότι κάτι θα σου πάει πάρα πολύ στραβά, με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, και μετά συμβαίνει ακριβώς αυτό που διάβασες.

Ναι, αυτά επιλέγουμε να μην τα σκεφτόμαστε, επειδή η ενασχόληση με τα ζώδια πρέπει να είναι αστεία και ανάλαφρη και διασκεδαστική. Οι γενικεύσεις είναι για να περνάμε καλά. Εκτός κι αν μιλάμε για τις παρακάτω γενικεύσεις, που ειλικρινά θα θέλαμε να σταματήσουν.

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια που, ό,τι κι αν κάνουν, ο υπόλοιπος κόσμος θα είναι έτοιμος να τα κατακρίνει;


ixthysΙχθείς
Όχι, δεν είναι απροστάτευτα, αδύναμα παιδάκια που μαραζώνουν και κλαίνε στην γωνία. Είναι τόσα παραπάνω από αυτό! Οι Ιχθείς είναι από τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους, με τεράστιες καρδιές και ανάγκη για επικοινωνία. Ναι, είναι σούπερ ευαίσθητοι και τους είναι πολύ εύκολο να φρικάρουν με όλα τα άσχημα που τους συμβαίνουν, αλλά θα παρακαλούσαμε να σταματήσει η φήμη ότι πρόκειται περί αδύναμων ανθρώπων.


skorpiosΣκορπιός
Όχι, δεν είναι ένας εκδικητικός ψυχοπαθής. Δηλαδή, ναι, έχει τάσεις, και μερικές φορές ενδίδει, αλλά αυτό θα έπρεπε να χαρακτηρίζει κάθε πτυχή της προσωπικότητάς του; Όχι. Οι Σκορπιοί είναι άνθρωποι γεμάτοι πάθος και όρεξη για ζωή, και δεν πρόκειται ποτέ να περάσουν αδιάφοροι. Οπότε, ίσως να πρέπει να μάθουμε εμείς να τους διαχειριζόμαστε καλύτερα, και να μην φορτώνουμε όλα τα κακά του κόσμου πάνω τους.


ydroxoosΥδροχόος
Όχι. Όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται να το πιστέψεις, δεν το έκαναν σκόπιμα αυτό. Ό,τι κι αν ήταν αυτό, που μάλλον σε εκνεύρισε. Οι Υδροχόοι δεν το ‘χουν με το να αναγνωρίζουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πουν κάτι. Δεν έχουν τακτ. Έχουν, όμως, ευφυΐα, την οποία δεν πρέπει να υποτιμάς. Επίσης, να θυμάσαι ότι οι Υδροχόοι δεν λένε ποτέ ψέματα, κι αυτό είναι επειδή δεν ξέρουν πώς να λένε ψέματα.


didimoiΔίδυμοι
Όχι, δεν είναι διπρόσωποι. Δεν είναι συναισθηματικοί εγκληματίες. Είναι απλώς άνθρωποι με πολύπλοκες προσωπικότητες—κάτι που γενικά δεν το λες κακό πράγμα. Για την ακρίβεια, το λες και την βάση για να φτιάξεις έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο. Συνεπώς, ας σταματήσουμε να θεωρούμε τους Διδύμους παιδιά του σατανά, και ας δώσουμε λίγη περισσότερη προσοχή στα καλά τους στοιχεία, όπως ότι δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθείς μαζί τους, επειδή είναι απ’ τα πιο κουλ άτομα που μπορείς να κάνεις παρέα.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Της γιαγιάς τα γιατροσόφια Της γιαγιάς τα γιατροσόφια
Οι φυσικές λύσεις που υπάρχουν είναι αποτελεσματικότατες, και μπορεί να έχουν ξεχαστεί με τις δεκαετίες, αλλά οι γιαγιάδες μας τις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα