Ζώδια: Τα πιο αντικοινωνικά

Ζώδια: Τα πιο αντικοινωνικά

Δεν τους αρέσει να μιλάνε, καταλαμβάνονται συχνά από αμηχανία, δυσκολεύονται να κάνουν παρέες, αντιτίθενται –άθελά τους- στους κοινωνικούς θεσμούς.


Ποιά είναι τα πιο αντικοινωνικά ζώδια...

 

kriosΥδροχόος
Πρωτοστάτης στην λίστα των αντικοινωνικών ζωδίων, ακροβατεί –στην καλύτερη- μεταξύ αμηχανίας και κοινωνιοπάθειας. Μην τους προτείνεις να βγείτε έξω, βγαίνουν με μισή καρδιά. Πιστεύουν ότι σου κάνουν χάρη και θα είσαι τυχερός αν δεν στο ακυρώσουν τελευταία στιγμή.

Αν και θα προτιμούσατε και εσείς να μείνετε μέσα αντί να σας συνοδεύει ένας Υδροχόος.

 

ixthysΙχθείς
Μην τους κατηγορείς, δεν είναι αντικοινωνικοί από επιλογή. Είναι αντικοινωνικοί επειδή φοβούνται την αντίδραση των ατόμων που επιδιώκουν να επικοινωνήσουν. Κάθε φορά που προσπαθούν να μιλήσουν με κάποιον που θεωρείται φυσιολογικός, μπλοκάρουν, μασάνε τα λόγια τους.

Οπότε, προκειμένου να μιλάνε σαν να έπαθαν μόλις εγκεφαλικό, προτιμούν, για τη δική τους ασφάλεια, να κάθονται στη γωνίτσα τους, μέχρι να τους προσεγγίσει κάποιος εξίσου περίεργος με αυτούς. Οποιοσδήποτε άλλος, θεωρείται απειλή.

 

didimoiΔίδυμοι
Έχεις την εντύπωση ότι οι Δίδυμοι είναι κοινωνικοί, έτσι; Είναι το ακριβώς αντίθετο του κοινωνικού. Για να ανοίξεις διάλογο με έναν Δίδυμο πρέπει να έχετε μιλήσει τουλάχιστον δύο με τρεις φορές. Οπότε καταλαβαίνεις ότι με έναν Δίδυμο δεν θα ανοίξεις ποτέ συζήτηση, εκτός και αν υπάρχει και κάποιος τρίτος που ξέρει καλά ο Δίδυμος.

Αν έχεις την τύχη να είσαι φίλος του ή σύντροφός του, έχε έτοιμη πρόταση για έξοδο, γιατί αλλιώς θα περιμένεις πολύ ώρα μέχρι να αποφασίσει. Να είσαι και έτοιμος, πριν αλλάξει γνώμη, αλλάζει πολύ γρήγορα γνώμη.

 

karkinosΚαρκίνος
Δεν είναι ότι είναι αντικοινωνικός, απλώς δεν του αρέσει πολύ να βγαίνει έξω. Αν μπορούσε θα καλούσε κόσμο σπίτι του κάθε μέρα, αλλά δεν μπορεί γιατί προτιμά να αράξει με τη σχέση του.

Το χειμώνα, αν μπορούσε θα έπεφτε σε χειμερία νάρκη, ώστε να αποφύγει την οποιαδήποτε συναλλαγή με το υπόλοιπο ανθρώπινο είδος, αγκαλιά με την τηλεόραση του, τη γάτα του και μία πίτσα.

 

parthenosΠαρθένος
Ο Παρθένος λειτουργεί σαν το μυρμήγκι –αν και αρκετά πιο καθαρός. Ξυπνάει, δουλεύει σαν το σκυλί, γυρνάει σπίτι, ξεκουράζεται. Τους αρέσει να βγαίνουν, απλώς λόγω της τελειομανίας τους, κουράζονται στην ιδέα της προετοιμασίας.

Σε τελική ανάλυση, προτιμούν να κάτσουν σπίτι τους και να φάνε από την πίτσα του Καρκίνου.

 

zygosΖυγός
Ο αντικοινωνικότερος των ζωδίων, Ζυγός, κάθεται στο θρόνο της αντικοινωνικότητας, καθόλου άδικα. Μην μπερδεύεις την εμμονή του με τα κοινωνικά δίκτυα με τη δυνατότητα του να βγει έξω. Αν τον πιέσεις πολύ, είτε θα γίνει αλκοολικός, είτε ναρκομανής.

Τουλάχιστον, αν τον καλέσεις κάπου, έχει την τυπική ευγένεια να απαντήσει αρνητικά στην πρόσκλησή σου.

 

από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ταϊλανδένικο μασάζ Ταϊλανδένικο μασάζ
Το Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελείται από τις πιο αρχαίες μεθόδους ολιστικής Θεραπευτικής. Πέρα από τη χαλάρωση το Ταϊλα...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα