Ζώδια: Η ευθύνη στους άλλους

Τα 6 ζώδια που ρίχνουν την ευθύνη πάντα στους άλλους

Είναι πολύ εύκολο να κατηγορείς τους άλλους, και όχι τον εαυτό σου. Κάποια ζώδια το κάνουν λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι αυτά;

Τα 6 ζώδια που ρίχνουν την ευθύνη πάντα στους άλλους


ydroxoosΥδροχόος

Στο μυαλό του Υδροχόου δεν έχει περάσει ποτέ η πιθανότητα πως μπορεί με κάτι που είπε ή έκανε να πλήγωσε κάποιον φίλο ή γνωστό του. Έτσι, όταν ξαφνικά μία σχέση του δοκιμάζεται, θεωρεί ότι η ευθύνη βαραίνει και μόνο τον άλλο εμπλεκόμενο.

Ο Υδροχόος έχει την τάση να εντοπίζει τα σφάλματα στους άλλους ανθρώπους, εκτός από τον εαυτό του. Όταν λοιπόν κάποιος τον κατηγορήσει για μία συμπεριφορά του, τον βάζει στον τοίχο και του θέτει προβληματισμούς ώστε να επανεξετάσει το ενδεχόμενο φταιξίματος. Τέλος, κατηγορεί πάντα τους άλλους για ό,τι στραβό έχει πάει στη ζωή του, χωρίς να καταφέρνει ποτέ να κάνει την αυτοκριτική του.


didimoiΔίδυμοι

Άλλο ένα ζώδιο που καταφεύγει στο ρίξιμο των ευθυνών στους άλλους είναι ο Δίδυμος. Είναι ο ο ορισμός τoυ αντιπερισπασμού. Έχει το ταλέντο να αναλαμβάνει την «ευθύνη» των προσωπικών του επιτυχιών, αλλά όταν έρχεται η ώρα της αντιπαράθεσης, καταφέρνει με επιτυχημένο τρόπο να ρίξει το φταίξιμο στους άλλους.

Όταν έρθει η ώρα κάποιος να τον κολλήσει στον τοίχο, τον κατηγορεί για ανακρίβειες και ψέματα, με αριστοτεχνικό ίσως τρόπο. Αν είσαι Δίδυμος, πιθανότατα δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις αυτά που μόλις διάβασες.


parthenosΠαρθένος

Θα γνωρίζετε ότι ο Παρθένος είναι τελειομανής. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζετε είναι ότι πιστεύει πως είναι τέλειος. Όταν παρουσιάζεται ένα εμπόδιο στη ζωή του ή παρεκκλίνει ένα πλάνο του, κάθε άλλο παρά κατηγορεί τον εαυτό του.

Είναι βαθιά ριζωμένη η τελειομανία στον Παρθένο· δεν έχει την ικανότητα να αναγνωρίσει λάθη στον εαυτό του και του φαίνεται απίθανο να έχει κάνει ο ίδιος κάπου λάθος. Ό,τι και να συμβαίνει, το σίγουρο είναι ότι κάποιος άλλος φταίει.


aigokerosΑιγόκερως

Για να πεις στον Αιγόκερω ότι πλήγωσε κάποιον πρέπει να βρεις έναν σούπερ διπλωματικό τρόπο, αλλιώς θα το αρνηθεί. Κι όχι μόνο, θα εφεύρει ένα τρόπο να ρίξει το φταίξιμο αλλού. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Αιγόκερου να είναι ψυχρός άνθρωπος, τον καθιστά περίφημο παίκτη στο παιχνίδι της ανάθεσης ευθυνών.

Δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου οι συνέπειες. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να νικήσει. Και νίκη για τον ίδιο σημαίνει να κερδίσει σε αυτήν τη διαφωνία που δημιούργησε – ακόμη κι αν είναι ξεκάθαρο ότι φταίει.


karkinosΚαρκίνος

Όταν έρχεται η ώρα να κατηγορήσει τους άλλους, ξεχνάει τον εαυτό του και δεν παραδέχεται ποτέ τα λάθη του. Πάντα έχει κάτι να αποδείξει, κυρίως ότι είναι αλάνθαστος και καλόκαρδος άνθρωπος. Στην πραγματικότητα όμως είναι ένα φοβισμένο παιδί που νιώθει πάντα αδικημένο.

Δεν θέλει να δει κανένα χαρακτηριστικό του το οποίο μπορεί να θεωρείται αρνητικό. Έτσι, όταν έχει προκαλέσει ο ίδιος δυσαρέσκεια, φεύγει μακριά, κουνώντας το δάχτυλο σε άλλους.


zygosΖυγός

Ακόμη ένα ζώδιο του οποίου η γνώμη που έχει σχηματίσει για τον εαυτό του είναι ότι δεν κάνει ποτέ λάθη. Κρυφά, υποτιμά και περιφρονεί τον κόσμο που τον περιτριγυρίζει. Αν δεν είναι ο ίδιος καλά, αλλά οι υπόλοιποι είναι, του φαίνεται πολύ εύκολο να τους κατηγορήσει για τις δυστυχίες του.

Αντιλαμβάνεται ότι έχει το αλάθητο, ότι δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς. Κι αν το κάνουν, καταφέρνει κάπως και το γυρνάει στο δράμα χωρίς να αναλαμβάνει ποτέ τις ευθύνες του. Τέτοιος είναι.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η θεραπευτική δύναμη του ήχου Η θεραπευτική δύναμη του ήχου
Είναι γνωστό, ότι ο εγκέφαλος ως ηλεκτροχημικό όργανο, έχει μοναδικό μέγεθος, πυκνότητα και μάζα, παράγοντας κύματα από τις διεγέρσεις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα