Zώδια που ανοίγονται δύσκολα

Zώδια που ανοίγονται δύσκολα

Ορισμένοι ανοίγονται δύσκολα, άλλοι είναι ανοιχτά βιβλία. Ποια ζώδια φοβούνται να φανούν ευάλωτα;


parthenosΠαρθένος
Εσύ δεν είναι ότι φοβάσαι ακριβώς να ανοιχτεί· θέλεις απλώς να δείξεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και, για να τα λέμε κι αυτά, σου παίρνει πολύ καιρό για να εντοπίσεις ποια είναι αυτή. Σχεδιάζεις σχολαστικά τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνήσεις με τους άλλους διότι δε θέλεις να τα θαλασσώσεις.

Μπορείς να μπεις στις ζωές των ανθρώπων και να υποκρίνεσαι ότι επικοινωνείς μαζί τους, χωρίς να ανοίγεσαι πραγματικά και να δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό. Ανησυχείς τραγικά πολύ ότι ο κόσμος θα δει τα ψεγάδια σου και θα σε κρίνει γι’ αυτά, γι’ αυτό προτιμάς να σηκώνεις τοίχους. Δε θα διανοηθείς να ανοιχτείς μέχρι να σου αποδείξουν ότι το θέλουν όσο τίποτε άλλο.


skorpiosΣκορπιός
Όταν μπαίνεις στην ουσία του πράγματος, θα ήθελες πραγματικά να γίνεις ευάλωτος και να ανοιχτείς, αλλά και μόνο στη σκέψη σε πιάνει πανικός. Οι λέξεις πάθος, εξερεύνηση και έντονα συναισθήματα δε σου είναι άγνωστες έννοιες και συχνά αυτά τα χαρακτηριστικά συνδέονται με το πόσο ανοιχτός είναι κάποιος. Ωστόσο είσαι πάντα σκεπτικός αναφορικά με τους ανθρώπους.

Ίσως να πληγώθηκες ανεπανόρθωτα, ίσως να το είδες να συμβαίνει σε έναν αγαπημένο σου, το θέμα είναι ότι έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί να φερθούν πολύ άσχημα. Δεν μπορείς να εμπιστευτείς άνθρωπο αν δε σου αποδείξει ότι δε θα σε προδώσει ποτέ. Δυστυχώς, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι τέτοιο.


ydroxoosΥδροχόος
Όταν έρχεται η ώρα να ανοιχτείς, δεν είναι ότι φοβάσαι, απλά δεν βλέπεις το νόημα. Νιώθεις ότι είσαι ο ψύλλος και ο κόσμος τα άχυρα, συνεπώς οι σκέψεις σου βυθίζονται σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σου· θεωρίες, απόψεις, μεγάλες ιδέες.

Σου αρέσει να φαίνεσαι μυστήριος και δεν μπορείς να υποκριθείς ότι δεν απολαμβάνεις το ύφος των ανθρώπων που απορούν για το ποιόν σου. Ενώ ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι κακό να ανοιχτείς και να φανείς ευάλωτος, δε θα το κάνεις αν δεν έχεις έναν καλό λόγο.


aigokairosΑιγόκερως
Εξωτερικά φαίνεσαι σκληρός άνθρωπος και θέλεις να δίνεις την εντύπωση του αποστασιοποιημένου στις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους. Όσο κι αν αρνείσαι την ευαίσθητη πλευρά σου, είναι εκεί και όταν νιώθεις άνετα και ασφαλής με έναν άνθρωπο, τότε μόνο θέλεις να την εκφράσεις.

Στη δική σου περίπτωση, ο δισταγμός σου να ανοιχτείς, πηγάζει από την ανασφάλειά σου· ίσως νιώθεις ότι δεν είσαι αρκετά καλός ή ότι δεν έχεις πετύχει αυτά που θέλεις στη ζωή σου. Νομίζεις ότι αν αφήσεις τον εαυτό σου τόσο λάσκα και γίνεις ευάλωτος, θα αποσπάσεις την προσοχή σου από το να πετύχεις τους στόχους σου, συνεπώς θα δώσεις την εντύπωση του αδύναμου. Αρνείσαι να θυσιάσεις την περηφάνειά σου για λίγο συναισθηματισμό.


tavrosΤαύρος
Είσαι ένα ζώδιο που πατάει γερά στα πόδια του, σου αρέσει να φροντίζεις τους ανθρώπους και το να ανοίγεσαι, δεν είναι απαραίτητα δύσκολη αποστολή για εσένα. Πρέπει όμως να γίνει με τους δικούς σου όρους. Συχνά, το ένστικτό σου πέφτει μέσα όσον αφορά το σε ποιον άνθρωπο θα ανοιχτείς, ωστόσο δεν είσαι σίγουρος μέχρι να σου το αποδείξει.

Είσαι ιδιότροπος με τους ανθρώπους που έχεις βάλει στη ζωή σου και γενικότερα έχεις έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο που λειτουργείς. Φυσικά και μπορείς να ανοιχτείς, αν και εφόσον το κάνεις έτσι όπως θέλεις εσύ. Αν κάποιος προσπαθήσει να σε πιέσει ή να σε βάλει να ανοιχτείς όπως νομίζει εκείνος, θα υψώσεις τείχη.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο