Ζώδια: Ο τέλειος φίλος

Ζώδια: Ο τέλειος φίλος

Ποτέ δε θα βρεις σε έναν άνθρωπο όλα τα χαρακτηριστικά του τέλειου φίλου. Κάθε ζώδιο έχει πάρει κι από ένα.

Τι κάνει κάθε ζώδιο τον τέλειο φίλο;


kriosΚριός
Είσαι ειλικρινής. Τα λες όλα με το όνομά τους. Αν ο φίλος σου έχει μπλέξει σε μια κακή κατάσταση, του το λες άμεσα. Θέλεις να του ανοίξεις τα μάτια κι όχι να του χαϊδέψεις τα αυτιά. Κι αυτό τον βοηθά να βρει την άκρη του.


tavrosΤαύρος
Λες πολύ καλά αστεία –και κάποιες φορές (ρε φίλε) αυτό ακριβώς είναι που χρειάζονται οι φίλοι σου. Ξέρεις πώς να τους ηρεμήσεις όταν είναι σε σύγχυση. Το καλύτερο είναι ότι από τη μία ξέρεις πώς να τους ανεβάσεις το κέφι, κι από την άλλη πότε είναι ακατάλληλη στιγμή να κάνεις πλακίτσα.


didimoiΔίδυμοι
Είσαι καλός ακροατής. Για όποιον λόγο και να θέλει ο φίλος σου να γκρινιάξει, είσαι παρών. Μπορεί να κλάψει αν θέλει δεν κρίνεις εσύ. Είσαι από τους λίγους ανθρώπους που μπορεί ένας άνθρωπος να έρθει να σου μιλήσει χωρίς να νιώθει εκτεθειμένος.


karkinosΚαρκίνος
Είσαι αυτός ο φίλος-μαμά που του αρέσει να φροντίζει. Ξέρεις πώς να κάνεις τον άλλο να χαλαρώσει και πότε να τον προτρέψεις να μαζέψει τα σπασμένα. Έχεις πάντα την καλύτερη συμβουλή να δώσεις και είσαι αυτός που ξέρει τι να κάνει.


leonΛέων
Ξέρεις πώς να γειώνεις τους ανθρώπους. Όταν συμπεριφέρονται άσχημα, ξέρεις τι να τους πεις και πώς να τους γειώσεις. Επιπλέον, είσαι ο ιδανικός άνθρωπος για να πάρει μαζί του ο χωρισμένος φίλος σου για ποτό. Δε θα τον αφήσεις να κάνει κάτι για το οποίο θα μετανιώνει.


parthenosΠαρθένος
Ξέρεις ακριβώς πώς να κάνεις έναν φίλο σου να νιώσει όμορφος και να του ανεβάσεις το ηθικό. Ξέρεις να κάνεις τα καλύτερα κομπλιμέντα και τα πιο ειλικρινή. Μαζί σου νιώθουν σέξι.


zygosΖυγός
Ξέρεις να συγχωρείς. Αν ο φίλος σου είναι εκνευρισμένος και ξεσπάσει σε εσένα, έχεις μάθει να μην είσαι μικροπρεπής και να τον πάρεις στα σοβαρά. Δεν παίρνεις προσωπικά πράγματα μικρής σημασίας, όπως το να μη σου απαντά προσωρινά στο τηλέφωνο.


skorpiosΣκορπιός
Είσαι πιστός. Είσαι και προστατευτικός. Είσαι πάντα στο πλευρό του φίλου σου. Αν κάποιος πει κάτι πίσω από την πλάτη του ή τον προσβάλλει, τότε θα υπερασπιστείς τον φίλο σου. Κανένας δεν τολμά να πει κάτι για έναν φίλο σου, μπροστά σου.


toxotisΤοξότης
Δεν κρίνεις ποτέ. Οι φίλοι σου μπορούν να σου εκμυστηρευτούν τα πιο απόκρυφα και σκοτεινά μυστικά τους, επειδή ξέρουν ότι δε θα μπεις στη διαδικασία να τους κουνήσεις το δάχτυλο. Και το κυριότερο είναι ότι δε θα το κάνεις για χάρη τους, αλλά επειδή όντως δεν τους κρίνεις.


aigokerosΑιγόκερως
Είσαι υποστηρικτικός όσο δεν πάει. Ακόμα κι αν δεν το πιστεύεις, θα τους ανεβάσεις το ηθικό και θα τους παροτρύνεις να φλερτάρουν ή να ζητήσουν εκείνη την προαγωγή που θέλουν τόσο καιρό να ζητήσουν. Οι φίλοι σου νιώθουν ότι πιστεύεις σε αυτούς.


ydroxoosΥδροχόος
Είσαι εξωφρενικά ειλικρινής. Αν ένας φίλος σου κυνηγά το λάθος άτομο, θα τον επαναφέρεις στην πραγματικότητα. Είναι από τις λίγες φορές στη ζωή σου που επιστρατεύεις τη λογική σου για να τον πείσεις. Είναι που δε θέλεις να πληγωθεί.


ixthysΙχθείς
Είσαι πιεστικός –με την καλή έννοια. Αν έχει ανακοινωθεί κάποια συναυλία ή έχει ανοίξει ένα καινούριο εστιατόριο που θέλεις να δεις είτε εσύ, είτε οι φίλοι σου, τότε θα αναλάβεις την οργάνωση. Τους πιέζεις να σηκωθούν από τον καναπέ και να αποκομίσουν εμπειρίες.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο