Σχέσεις: Τα εξυπνότερα ζώδια

Σχέσεις: Τα εξυπνότερα ζώδια

Είναι η ευφυΐα το πρώτο χαρακτηριστικό που κοιτάς σε ένα υποθετικό έτερον ήμισυ;

Τα γούστα διαφέρουν. Άλλοι/ες ψάχνουν για έναν μελαχρινό/ή, άλλοι/ες για κάποιον στοργικό/ή, άλλοι για κάποιον/α ορθολογιστή και η λίστα τελειωμό δεν έχει. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που το πρώτο χαρακτηριστικό που τους γοητεύει είναι η ευφυία. Και σ’ αυτούς έχουμε να προτείνουμε τέσσερα ζώδια.

Ποια είναι τα εξυπνότερα ζώδια που θα βρεις για ταίρι;


didimoiΔίδυμοι
Το πιο δυνατό σημείο του Διδύμου ίσως να είναι η ευφυία του. Είναι φύσιν περίεργος και ορισμένοι θα τον χαρακτήριζαν κουλτουριάρη. Ωστόσο, για κάποιον που τον κεντρίζει η ευφυΐα, ο Δίδυμος είναι γοητευτικός για δύο λόγους: για το έξυπνο χιούμορ του και για την ανάγκη που νιώθει να γνωρίζει τους ανθρώπους εις βάθος.

Όταν μιλάς με έναν Δίδυμο, σου δίνει την αμέριστη προσοχή του και μπορείς πραγματικά να καταλάβεις ότι το ενδιαφέρον του είναι ειλικρινές. Ωστόσο, όλη αυτή η προσοχή που δίνει απλόχερα, ίσως και να σε κακομάθει λίγο. Αυτό σε συνδυασμό με το ταλέντο του στην επικοινωνία και την αίσθηση του χιούμορ, μπορεί να γοητεύσει ακόμα και τους πιο διστακτικούς.


skorpiosΣκορπιός
Όλα τα ζώδια του νερού ξέρουν να αναγνωρίζουν τα συναισθήματά τους, γεγονός που τα καθιστά συναισθηματικά ευφυή. Ο Σκορπιός είναι σε θέση να αναγνωρίσει όχι μόνο τα δικά του συναισθήματα, αλλά και των ανθρώπων που τον περιβάλλουν.

Αυτό το ζώδιο του νερού έχει την ικανότητα, λόγω της υψηλής οξυδέρκειάς του, να "διαβάζει" τους ανθρώπους και να αντιλαμβάνεται πότε κάποιος θέλει να παίξει μαζί του και πότε θέλει κάτι σοβαρό από εκείνον.


toxotisΤοξότης
Ο Τοξότης μπορεί να έχει τη φήμη του απρόβλεπτου και ανεύθυνου ανθρώπου, ωστόσο αυτό δεν οφείλεται στις κακές του προθέσεις, αλλά στην αδυναμία του να συγκεντρωθεί. Ίσως κιόλας να οφείλεται στα ενδιαφέροντα του, τα οποία συνήθως αφορούν το πώς θα αποκτήσει νέες εμπειρίες και ιδέες.

Ο Τοξότης βλέπει τον κόσμο μέσα από το δικό του φιλοσοφικό πρίσμα και ψάχνει συνέχεια τρόπους να βλέπει τη μεγάλη εικόνα. Του αρέσει να μορφώνεται και να βελτιώνεται διαρκώς. Ο ιδανικός σύντροφος για τον Τοξότη είναι αυτός που θα του θέσει φιλοσοφικά ερωτήματα και θα μοιράζονται την ίδια δίψα για γνώση.


ydroxoosΥδροχόος
Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να αναλύει τα πάντα, να βρίσκει γρίφους στα πάντα, και μετά να βρίσκει λύσεις σε αυτούς τους γρίφους. Με τη βοήθεια του ουρανού, πλανήτης που είναι συνυφασμένος με επαναστατικές ιδέες, μπορεί να βγάλει τα δικά του μοναδικά συμπεράσματα και να δει την κόσμο από μία εντελώς διαφορετική γωνία.

Κάποιοι θεωρούν ότι ο Υδροχόος είναι λιγάκι απρόσιτος ή αναίσθητος ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν οραματιστή Υδροχόο.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο