Ζώδια: Όχι σχέση αυτό το Μάιο

Τα ζώδια που δεν πρέπει να μπουν σε σχέση το Μάιο του 2019

Ο Μάιος είναι ύπουλος. Λίγο η διάθεση για φλερτ, λίγο η ζέστη, λίγο τα πρώτα μπάνια, ανοίγονται καλές προοπτικές για μία νέα σχέση. Είναι όμως;

Τα ζώδια που δεν πρέπει να μπουν σε σχέση το Μάιο του 2019


parthenos
Παρθένε, ξεκινάμε με εσένα

Αυτό τον καιρό, τι να κάνουμε, δεν έχεις χρόνο. Δεν θα γίνεις υπερβολικός αν πεις ότι δεν έχεις χρόνο για σχέση αυτό το διάστημα.

Στη θεωρία, όλοι μπορούν να «έχουν» και να διατηρήσουν μία σχέση. Στην πράξη, το πράγμα διαφέρει. Έχεις φορτώσει ήδη με πολλές έννοιες το μυαλό σου και ούτε μπορείς να φανταστείς πώς θα βρεις τον χρόνο και την ενέργεια να οργανώσεις ένα ρομαντικό σ/κ ή ένα ωραίο δείπνο. Αυτήν την εποχή εσύ ίσως να μην έχεις καν χρόνο να κοιμηθείς.

Στο τέλος κάθε ημέρας, νιώθεις εξαντλημένος, εξουθενωμένος. Αυτό από μόνο του δεν θέτει τις σωστές βάσεις για μία σχέση. Δεν θέλεις να πληγώσεις κανέναν, ειδικά ανθρώπους για τους οποίους ενδιαφέρεσαι. Δεν θέλεις να τους παραμελήσεις επειδή σου τρώει χρόνο η δουλειά.

Αυτόν τον Μάιο, δεν νιώθεις ότι χάνεις κάτι επειδή θέλεις να μείνεις μόνος σου. Δεν έχεις καν χρόνο να μείνεις μόνος σου με τις σκέψεις σου. Είσαι συνεχώς στην τσίτα και υπερβολικά απασχολημένος για να σκεφτείς καθαρά οτιδήποτε εκτός δουλειάς.


skorpios
Σκορπιέ, είσαι ο επόμενος

Μήπως έχεις παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό δεν «πέφτεις» και στις καλύτερες περιπτώσεις; Ίσως θα ήταν καλό για εσένα να αλλάξεις λίγο τα γούστα σου.

Από τη στιγμή που δεν συναναστρέφεσαι με κάποιον δυνητικά ιδανικό για σχέση, καλύτερα να μείνεις προς το παρόν μόνος. Σταμάτα να στέλνεις σε πρώην. Σταμάτα να κυνηγάς «περίπλοκες» σχέσεις. Μπορεί να αξίζεις περισσότερα από όσα πιστεύεις.

Τι κι αν πλησιάζει το καλοκαίρι και τριγύρω σου βλέπεις ερωτευμένα ζευγαράκια; Εσύ δεν χρειάζεται να πιέσεις τον εαυτό σου να μπει σε σχέση. Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, παραμένοντας μόνος είσαι πιο ευτυχισμένος από το να ξεκινήσεις σχέση με τα τοξικά άτομα που έχεις βάλει στο μάτι.

Κάνε στον εαυτό σου τη χάρη και μείνε μόνος αυτό τον Μάιο. Υπάρχει κάποιος που αξίζει την αγάπη σου.


didimoi
Δίδυμε, εσύ έμεινες για το τέλος

Αυτήν την περίοδο έχεις την διάθεση να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και τι πραγματικά θέλεις από αυτήν την ζωή. Παράλληλα, έχεις έρθει αντιμέτωπος με διάφορες αλλαγές οι οποίες έχουν προκύψει στη ζωή σου, αλλά και την προσωπική σου εξέλιξη. Εν ολίγοις, είσαι σε μία μεταβατική φάση.

Παρ’ όλο που είσαι απεγνωσμένος για αγάπη, πρέπει να συγκεντρωθείς στον εαυτό σου πρώτα. Κανείς δεν πρέπει να μπει εμπόδιο σε αυτήν τη φάση που περνάς τώρα – ίσως μετά το μετανιώσετε και οι δύο.

Αντί να αναλώνεσαι σε περιστασιακά φλερτ αυτήν την περίοδο, αφιέρωσε χρόνο σε εσένα. Μείνε μόνος με τις σκέψεις σου και βρες τον εαυτό σου. Θέσε στόχους. Ανακάλυψε δραστηριότητες που σε παθιάζουν, ανακάλυψε τα όριά σου.

Αν δεν είσαι εντελώς ειλικρινής με τον εαυτό σου, δύσκολα θα είσαι σίγουρος αν αυτός ο άνθρωπος που επέλεξες είναι ο ιδανικός για εσένα.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα