Ζώδια: Γιατί δυστυχούν

Ζώδια: Γιατί δυστυχούν

Είναι δύσκολο να βρεις το μονοπάτι προς την ευτυχία. Μπορείς όμως να αποφύγεις εκείνα τα μονοπάτια που σε δυστυχούν.


Γιατί είναι δυστυχισμένο το κάθε ζώδιο;


kriosΚριός
Δυστυχείς γιατί συμβιβάζεσαι με μια ζωή που δεν θέλεις. Κάνεις απλώς αυτό που πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κάνεις, και δυστυχώς αυτό το κάτι δεν φέρνει την ευτυχία. Σταμάτα να συμβιβάζεσαι με αυτά που σου δίνει η ζωή και κυνήγησε αυτό το κάτι παραπάνω.


tavrosΤαύρος
Είσαι δυστυχισμένος γιατί αφήνεις αυτά που δεν μπορείς να ελέγξεις να μπαίνουν εμπόδιο στους στόχους σου. Δούλεψε λίγο με τον έλεγχο των σκέψεων ου κι πίστεψε ότι μπορείς να κάνεις πολλά. Η ευτυχία θα ακολουθήσει εφόσον επικεντρώνεσαι στα καλά που έχεις στη ζωή σου.


didimoiΔίδυμοι
Δυστυχείς γιατί επικεντρώνεσαι στο τί πιστεύουν οι άλλοι για εσένα και ξεχνάς να σκεφτείς τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για το τι πιστεύουν οι άλλοι για εσένα, γιατί πίστεψέ μας, και οι ίδιοι αναρωτιούνται τι λένε για αυτούς.


karkinosΚαρκίνος
Είσαι δυστυχισμένος γιατί δεσμεύεσαι να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους και να λύσεις τα προβλήματά τους, ενώ την ίδια στιγμή αμελείς τα δικά σου. Είναι υπέροχο να βοηθάς τους άλλους, αλλά ήρθε η ώρα να αφήσεις τους άλλους να πατήσουν στα πόδια τους και εσύ στα δικά σου.


leonΛέων
Είσαι δυστυχισμένος επειδή δεν μπορείς να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου. Δεν μπορείς να δεχτείς ότι οι άνθρωποι προχωράνε -ναι, ακόμα και χωρίς εσένα. Είναι δύσκολο να αποδεχτείς κάτι τέτοιο, δε διαφωνούμε, αλλά πρέπει να το κάνεις αν θέλεις να ευτυχίσεις.


parthenosΠαρθένος
Δεν ευτυχείς γιατί κρατάς μέσα σου όλα σου τα συναισθήματα. Είναι οκέι να παραδεχτείς ότι η ζωή σου δεν είναι τέλεια και καλό είναι να μιλάς για τα προβλήματά σου. Βάζεις μεγάλο βάρος στους ώμους σου με το να μη μοιράζεσαι τίποτα.


zygosΖυγός
Είσαι δυστυχισμένος επειδή ζητάς την αποδοχή από ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται. Ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου την ιδέα ότι πρέπει να αρέσεις σε όλους. Σε όποιον αρέσεις. Και, πίστεψέ μας, δεν θα καταφέρεις ποτέ να κάνεις όλους τους ανθρώπους να σε συμπαθήσουν.


skorpiosΣκορπιός
Δεν καταφέρνεις να νιώσεις ευτυχία επειδή ανησυχείς συνέχεια για το «τι θα πει ο κόσμος». Όλοι έχουμε ανασφάλειες και ατέλειες∙ αυτά είναι που μας κάνουν ανθρώπους. Να είσαι αληθινός και ειλικρινείς. Αυτό θα φέρει τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σου.


toxotisΤοξότης
Είσαι δυστυχισμένος επειδή ζεις σε ένα ψέμα. Προσπαθείς να γίνεις κάποιος που δεν είσαι για να κάνεις την οικογένεια ή τους φίλους σου ευτυχισμένους. Έχεις πείσει τον εαυτό σου να πιστέψει ότι αυτή τη ζωή σου ανέθεσε η μοίρα σου, αλλά ξέρεις ότι δεν είναι έτσι. Κάνει αυτό που ευχαριστεί εσένα.


aigokairosΑιγόκερως
Ξέρεις γιατί δε νιώθεις ευτυχισμένος; Επειδή έχεις όλες αυτές τις ιδέες να περνάνε ασταμάτητα από το μυαλό σου χωρίς να τις αξιοποιείς κάπως. Είναι δύσκολο να ξεκινήσεις κάτι από το μηδέν, αλλά σκέψου ότι α. πρέπει να περάσεις από αυτό το στάδιο και β. όλοι έτσι ξεκίνησαν.


ydroxoosΥδροχόος
Είσαι δυστυχισμένος γιατί δεν θέλεις να δίνεις αναφορά σε κανέναν, κι όμως εσύ το κάνεις. Κάνεις διαρκώς πράγματα που δεν σε γεμίζουν. Αγαπάς την ελευθερία σου, και γι’ αυτό πρέπει να προσαρμόσεις τη ζωή σου ανάλογα πριν να είναι πολύ αργά.


ixthysΙχθείς
Είσαι δυστυχισμένος επειδή θέλεις πάντα περισσότερα. Ξεχνάς αυτά που έχεις και ψάχνεις διαρκώς να βρεις αυτά που δεν έχεις. Πώς το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Πρέπει να μάθεις να εκτιμάς ό,τι σου έχει δοθεί ή έχεις αποκτήσει.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο