Ζώδια: Τι σε στρεσάρει

Ζώδια: Τι σε στρεσάρει

Ζωή. Λεφτά. Δουλειά. Γκομενικά. Τα πιο κοινά ίσως είναι αυτά, αλλά δεν έχουμε έρθει εδώ για τα κοινά. Έχουμε έρθει εδώ για να κάνουμε μακροβούτι στον ψυχισμό του κάθε ζωδίου και να βρούμε ποια είναι τα συγκεκριμένα που κάνουν το κάθε άστρο να μασάει τα νύχια του.


Επειδή το στρες μπορεί να προκληθεί κυριολεκτικά από οτιδήποτε, ας κάνουμε μια βουτιά στα "γιατί" του κάθε ζωδίου.


kriosΚριός
Τρέχει, τρέχει, τρέχει, και κάποια στιγμή παθαίνει υπερκόπωση. Φοβάται ότι ποτέ δεν θα έχει αρκετό χρόνο να κάνει αυτά που θέλει, και αυτό του προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα.


tavrosΤαύρος
Ο φόβος της αποτυχίας κυλά στο αίμα αυτού του ζωδίου. Γι' αυτό και συχνά όταν στρεσάρεται προσπαθεί ακόμα πιο σκληρά να αποδείξει ότι "το 'χει", που χάνει τη μπάλα εντελώς.


didimoiΔίδυμοι
Οι δύσκολες αποφάσεις κάνουν αυτό το ζώδιο να σηκώνει τα χέρια ψηλά. Στην περίπτωση των Διδύμων, λοιπόν, το κλισέ βασίζεται στην πραγματικότητα.


karkinosΚαρκίνος
Τι θέλει ο Καρκίνος; Ηρεμία και ασφάλεια. Με το που τα νιώσει να κλονίζονται, κλονίζεται κι εκείνος και αρχίζει να αντιδρά.


leonΛέων
Ο έλεγχος είναι αυτό που του αρέσει. Και αν αυτό που σου αρέσει νιώθεις ότι το χάνεις, τι παθαίνεις; Στρεσάρεσαι. Στη δουλειά, στις σχέσεις, παντού.


parthenosΠαρθένος
Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι τρόποι να γίνονται τα πράγματα στο μυαλό των Παρθένων, και η ψυχική τους υγεία εξαρτάται περισσότερο απ' ό,τι θέλουν να παραδεχτούν από το να γίνονται τα πράγματα με αυτούς τους τρόπους.


zygosΖυγός
Προσπαθούν περισσότερο από κάθε τι στην ζωή τους να έχουν μια σχετική ηρεμία. Απεχθάνονται να μπαίνουν σε σκηνικά που το χαλάνε αυτό, γι' αυτό και δεν ντρέπονται να εξαφανίζονται.


skorpiosΣκορπιός
Οι Σκορπιοί μπορούν να γίνουν πολύ ευαίσθητοι, πράγμα που γενικά προσπαθούν να κρύψουν (και από τον εαυτό τους μερικές φορές). Όταν λοιπόν αυτή η μεγάλη ευαισθησία αρχίζει να γίνετσι φανερή, νιώθουν απογυμνωμένοι.


toxotisΤοξότης
Χρειάζονται συνέχεια αλλαγές και νέες προκλήσεις, επειδή βαριούνται εύκολα. Και ένας Τοξότης που βαριέται πραγματικά μπορεί να γίνει απαισιόδοξος. Κρατήστε τους απασχολημένους.


aigokerosΑιγόκερως
Τα άτομα αυτού του ζωδίου έχουν μια εσωτερική ανάγκη να κάνουν αυτό που είναι σωστό. Είναι πολύ υπεύθυνα άτομα, αλλά σε βαθμό που τους αγχώνει και κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.


ydroxoosΥδροχόος
Το πιο μοναχικό απ' όλα τα ζώδια αλήθεια δεν το έχει με την επικοινωνία. Με το παραμικρό που θα νιώσει ότι πιέζεται να γίνει πιο κοινωνικός απ' ό,τι θέλει, τον ζώνουν τα φίδια.


ixthysΙχθείς
Αργά και σταθερά θα έπρεπε να κυλούν τα πράγματα για τους Ιχθείς. Μόνο που η ζωή δεν τα φέρνει έτσι πολλές φορές, και οι Ιχθείς πελαγώνουν.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο