Πανσέληνος στον Καρκίνο (18/1/2022)

Πανσέληνος στον Καρκίνο (18/1/2022)

Το δυνατό φως της Πανσελήνου στον Καρκίνο

Μία δύσκολη περίοδος που δοκιμάζει τις αντοχές μας, συναισθηματικά αυτό που θα επικρατήσει είναι η ένταση και η κάθαρση.

Η κίνηση της Σελήνης γύρω από την γη μπορεί να παρομοιαστεί σαν την μάνα που θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της, τυλίγει την γη με συναίσθημα.

Είναι τόσο σημαντικό να βγάλουμε προς τα έξω τα συναισθήματα μας όπως θα ήθελε μία Σελήνη στον Καρκίνο, όμως η αντίθεση με τον Πλούτωνα βγάζει την φοβία, ένα από τα πιο δύσκολα συναίσθημα.

Παγκόσμια θα επικρατεί ο έλεγχος και ο μηδενισμός, καταστάσεις που δεν περνούν από το χέρι μας θα ξεπηδούν σαν την Λερναία Ύδρα.

Ίδη έχουμε καταλάβει ότι η φύση είναι πιο δυνατή από την ανθρωπότητα, τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, η πανδημίες, τα ηφαίστεια, η ενέργεια κτλ. Όλα αυτά μας έχουν κάνει μαζεμένους, μικρούς, φοβικούς και αυτό έμμεσα μπορεί να χρησιμοποιείτε για την περαιτέρω πίεση της ανθρωπότητας.

Πολιτικές εξελίξεις που θα μας κάνουν να χάσουμε την εμπιστοσύνη μας ακόμα και αν θέλουμε κάπου να ακουμπήσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο.

Η θηλυκή φύση βάλετε από παντού, χειραγωγούν και καταπιέζουν τα συναισθήματα, τα συναισθήματα όμως είναι δικά μας βγαίνουν πηγαία από μέσα μας και κανείς δεν μπορεί να τα εγκλωβίσει.

Αυτό που απαιτείται είναι η κάθαρση. Η αλήθεια είναι αναγκαία αλλά φοβίζει, όλοι ξέρουμε… η αρχή για την απελευθέρωση θα γίνει αν έχουμε τα κότσια πρώτα από όλα να την ομολογήσουμε στον ίδιο μας τον εαυτό, τότε θα έχουμε καταφέρει το ήμισυ της ελευθερίας.

Το άλλο μισό είναι αυτή την αλήθεια μας να μπορούμε να την μοιραστούμε χωρίς φόβο με τους άλλους.

 

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
5 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
6 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα