Ένα παράθυρο προς τον θεό

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ

Είναι γνωστό πλέον ότι η παγκόσμια αστρολογία βρίσκεται στην κυριαρχία του Υδροχόου και κατ επέκταση του πλανήτη Ουρανού.

Από αυτό το γεγονός απέκτησε μεγάλη δημοτικότητα. Με τη δημοσιότητα που απέκτησε έδωσε την αφορμή να γραφτεί το τραγούδι ο «αιών του Υδροχόου» στο μιούζικαλ «τρίχες» με μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο, γίνονται συνεχώς πολλές διαλέξεις με θέμα την αστρολογία και όπως έχει παρατηρηθεί γίνονται με ενθουσιασμό δεκτές από όλες τις κοινωνικές ομάδες. Ποτέ προηγούμενα δεν είχε δοθεί τόση δημοσιότητα σαν μόρφωση, ψυχαγωγία ή ακόμα και σαν μια διέγερση πνευματικών αναζητήσεων. Κυρίως όμως, έγινε αποδεκτή ως μία πηγή οδηγιών για τη ζωή.

Τα αξιώματά της βασίζονται στη φιλοσοφία που οδήγησε τον άνθρωπο να γυρίσει τα μάτια του προς τον Ουρανό.

Η βασική φιλοσοφία της αστρολογίας είναι θρησκευτική, ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός και την κατεύθυνση που έχει πάρει για την αναζήτηση της αλήθειας. Η φιλοσοφική πλευρά στα «πιστεύω» της πηγάζει από την πεποίθηση ότι το όν που λέγεται άνθρωπος, ο Θεός και το Σύμπαν αποτελούν με κάποιο τρόπο μία ενότητα. Με άλλα λόγια, ο άνθρωπος και το Σύμπαν κολυμπούν στη θάλασσα του διαστημικού χρόνου του οποίου το υπόβαθρο είναι ο Θεός.

Αυτό δεν είναι πανθεϊστικό δόγμα και δε διατείνεται ότι ο Θεός είναι το ολικό σύνολο του Σύμπαντος και όλων όσων περιέχονται εις αυτό. Η ότι ο Θεός μάλλον είναι ο δημιουργός των πάντων: ανθρώπων, οικουμένης, διαστήματος και χρόνου.

Η ακόμα, ότι ο Θεός είναι μεγαλύτερος από όλα τα συνδυασμένα και είναι υπεύθυνος για όλους τους συνδυασμούς, έχοντας μία κατεύθυνση γι αυτούς τους συνδυασμούς μέσα στο θεϊκό μυαλό του και έτσι ότι υπάρχει υπόκειται στη θέληση του.

Ένας δημιουργός, μία δημιουργία θα έπρεπε να είναι λοιπόν το «μάντραμ» κάθε αστρολόγου. Για να συνδυάσουμε αυτή τη δήλωση με αυτήν που προαναφέραμε - ότι ο άνθρωπος, ο Θεός και το Σύμπαν είναι μία ουσιώδης πρωταρχική ενότητα επιτρέπεται στον αστρολόγο να ψάξει στον Ουρανό προκειμένου να βρει τα σημάδια που θα του φανερώσουν τη θεϊκή θέληση για τον κόσμο.

Αυτό θα βοηθήσει τον κάθε άνθρωπο χωριστά ή και την ολότητα να επαληθεύσει και να ενεργεί σύμφωνα με τις περισσότερες από τις πιο βασικές θρησκευτικές πεποιθήσεις που έχει το «Γενηθήτω το Θέλημά Σου».

Η αστρολογία δείχνει τον τρόπο να βρει ή να γυρίσει ξανά κανείς στο Θεό του αποκαλύπτοντάς του την πάλη και την ομορφιά του ακόμα και την θέση που μπορεί να έχει στη θεϊκή ζυγαριά που ενώνει τον Θεό, τον άνθρωπο και το Σύμπαν σε μία ισοζυγισμένη πορεία που δεν τελειώνει σε τούτη τη ζωή η ακόμα και σε άλλα επίπεδα συνειδητότητας της ζωής.

Ακόμα περισσότερο για να επιβεβαιωθεί η αλήθεια ότι η αστρολογία βοηθάει τον άνθρωπο να κατανοήσει τη θέληση του Θεού και να βάλει τον εαυτόν του σε ισορροπία με τις Παγκόσμιες Δυνάμεις.

Για αυτό, από ότι και σεις διαπιστώνετε, σταδιακά μέσα από την ιστοσελίδα μου, θα μπορείτε ανάλογα να εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας όχι μόνο τις αστρολογικές, αφού θα είναι μία ιστοσελίδα πνευματικής τροφής και αναζήτησης.  

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Σαν Σήμερα