Τι θα άλλαζες από το παρελθόν

Τι θα άλλαζες από το παρελθόν

Αν σου δινόταν η ευκαιρία να γυρίσεις τον χρόνο πίσω τι θα άλλαζες; Τα ζώδια απαντούν.

Τι θέλει κάθε ζώδιο να αλλάξει από το παρελθόν του


kriosΚριός
Όταν ήσουν μικρός ήθελες να είσαι ο άνετος τύπος που δεν νευριάζει με τίποτα και κάποιες φορές κατάπινες κάποιες συμπεριφορές. Τώρα που μεγάλωσες σκέφτεσαι ότι ίσως και να έπρεπε να υψώσεις ανάστημα.


tavrosΤαύρος
Ήρεμος ήρεμος, αλλά κάποιες φορές ξεσπάς και εσύ Ταύρε. Έτσι κάποτε ίσως και να ξέσπασες σε έναν άνθρωπο που αγαπούσες και τώρα να δε μιλάτε πια. Θα ήθελες με κάποιον τρόπο να το αλλάξεις αυτό και να ξαναμιλήσετε.


didimoiΔίδυμοι
Είχες και εξακολουθείς να έχεις πολλούς στόχους Δίδυμε, το ξέρεις αυτό. Παλιότερα όλοι αυτοί οι στόχοι σου φαίνονταν βουνό κι αντί να διεκδικήσεις, σπαταλούσες τον χρόνο σου. Θα ήθελες να έχεις βάλει τη ζωή σου σε τάξη λίγο νωρίτερα.


karkinosΚαρκίνος
Κάποτε σε ενδιέφερε η γνώμη όσων ανθρώπων γνώριζες και ανησυχούσες γι’ αυτούς περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Μετανιώνεις που αφιέρωσες τόση φαιά ουσία ενώ μπορούσες να επικεντρωθείς στον εαυτό σου.


leonΛέων
Ήσουν λίγο ξεροκέφαλος όταν ήσουν μικρός και τώρα το έχεις μετανιώσει. Νόμιζες ότι είχες δίκιο σε όλα και δεν άκουγες τις συμβουλές των ανθρώπων που σε αγαπούσαν. Κι αυτό σου κόστισε∙ θα μπορούσες να έχεις αποφύγει αρκετές λάθος επιλογές.


parthenosΠαρθένος
Πάντα ήθελες να είσαι τέλειος σε όλα, αλλά δυστυχώς η εμφάνιση δεν είναι κάτι το οποίο εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Θα περνούσες πολύ καλύτερα αν είχες μάθει να αγαπάς τον εαυτό σου όπως τον αγαπάς τώρα.


zygosΖυγός
Έχεις κάνει λάθος επιλογές στη ζωή σου επειδή ενθουσιάστηκες και δεν φίλτραρες τις σκέψεις σου, αλλά αυτό που μετανιώνεις τώρα είναι μία σχέση του παρελθόντος∙ είτε φιλική είτε ερωτική. Σκέφτεσαι ότι θα έπρεπε να έχεις δει τα ανησυχητικά σημάδια νωρίτερα.


skorpiosΣκορπιός
Πάντα ήσουν σοβαρός και μυστικοπαθής. Αυτό σε έκανε να θέλεις να μεγαλώσεις νωρίτερα για να ταιριάζει ο χαρακτήρας σου με την ηλικία σου. Τώρα σκέφτεσαι ότι δεν έπρεπε να βιαστείς και να χαρείς τα ανέμελα χρόνια.


aigokerosΑιγόκερως
Νιώθεις ότι παραήσουν αυστηρός με τον εαυτό σου ενώ δε θα έπρεπε. Θα ήθελες να περνάς περισσότερο χρόνο έξω με την παρέα σου και να πηγαίνεις σε πάρτι. Τότε που δεν είχες άπειρες ευθύνες.


ydroxoosΥδροχόος
Στο παρελθόν οι σχέσεις για εσένα είχαν μεγάλη σημασία. Ήθελες να βρίσκεσαι σε σχέση. Τώρα σκέφτεσαι ότι ως single ίσως και να έχεις περάσει καλύτερα και μετανιώνεις που αφιέρωνες τόσο χρόνο στο να βρεις σύντροφο.


ixthysΙχθείς
Πάντα ήσουν ονειροπόλος και ξέρεις ότι αυτό είναι και μειονέκτημα και προτέρημα. Θα ήθελες όμως να είσαι πιο συγκεντρωμένος και μετανιώνεις που δεν το επεδίωξες αυτό στο παρελθόν.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο