Τα ζώδια στην καραντίνα

Τα ζώδια στην καραντίνα

Και τι να κάνεις μες στην καραντίνα; Τίποτα, είναι η σωστή απάντηση. Αλλά επειδή το πολύ τίποτα γίνεται βαρετό, και έχουμε φτάσει όλοι σε μια κατάσταση ιδιαίτερα έξαλλη, που δεν μπορούμε να κάτσουμε φρόνιμα, οι περισσότεροι από εμάς βρήκαν εναλλακτικές λύσεις.


Αυτή είναι μια ματιά στο τι κάνει το κάθε ζώδιο αυτή τη στιγμή στην καραντίνα για να την παλέψει.


kriosΚριός
Ψάχνει ακόμα να βρει το επόμενο ονλάιν σεμινάριο που θα του αλλάξει την ζωή και εξακολουθεί να μην το βρίσκει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κάνει πέντε με οχτώ μέτρια ονλάιν σεμινάρια ήδη.


tavrosΤαύρος
Εφόσον μηδένισε το κοντέρ παραγγέλνοντας από όλα τα ντελιβεράδικα σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων, αποφάσισε να αρχίσει ξανά και να καταγράφει τις αντιδράσεις του σε vlog, το οποίο θα παρατήσει πριν τελειώσει η καραντίνα.


didimoiΔίδυμοι
Έχει σπάσει την καραντίνα για να κάνει σεξ εδώ και καιρό, και δεν σκοπεύει να σταματήσει.


karkinosΚαρκίνος
Έχει πρήξει τους πάντες στις βιντεοκλήσεις. Του βγαίνει πάρα πολύ μαμαδίστικη ανάγκη να φροντίσει τους φίλους του, αλλά δεν μπορεί, που σημαίνει ότι φτιάχνει ένα ταψί ντολμαδάκια και τα τρώει μόνος του.


leonΛέων
Έχει περάσει σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης μετά από τόσο χρόνο με τον εαυτό του, που σημαίνει ότι κάθεται μπροστά στον καθρέφτη και κάνει μπλμπλμπλμπλ με το στόμα μέχρι να τελειώσει η καραντίνα.


parthenosΠαρθένος
Εδώ το κλισέ είναι πραγματικότητα: Εξακολουθεί να καθαρίζει συνέχεια το σπίτι του. Είναι μια τεχνική που τον έχει βγάλει ασπροπρόσωπο από πιο βαριά περιστατικά. Μια χαρά είναι, επόμενο ζώδιο, δεν θέλει να ασχολούνται μαζί του.


zygosΖυγός
Είναι αυτός που σπάει την καραντίνα για να βρει τον Δίδυμο που επίσης σπάει την καραντίνα. Εναλλακτικά, σπάει την καραντίνα ψάχνοντας περίπτερο στις δύο το πρωί, επειδή του τέλειωσε το αλκοόλ.


skorpiosΣκορπιός
Ξεκίνησε να ψαχουλεύει τα προφίλ πρώην ή ανθρώπων που μισεί, και έχει καταλήξει να μαθαίνει πώς να χακάρει λογαριασμούς. Εναλλακτικά, αν η καραντίνα τον πέτυχε σε καλή φάση της ζωής του, απλά θα κοιμάται και θα τρώει όλη μέρα.


toxotisΤοξότης
Ξεκίνησε να βγαίνει για τρέξιμο δύο φορές την ημέρα επειδή προφανώς δεν άντεχε στο σπίτι, και τώρα έχει εθιστεί στην γυμναστική, οι γάμπες του είναι πιο σφιχτές από ποτέ.


aigokairosΑιγόκερως
Αποφάσισε να δοκιμάσει να δει τι είναι αυτό το πράγμα που ονομάζουν ξεκούραση, και του άρεσε, και τώρα έχει τερματίσει το Νέτφλιξ.


ydroxoosΥδροχόος
Θα τον βρεις να στέλνει μήνυμα 6, να βγαίνει για περπάτημα και να μιλάει με τις γάτες της γειτονιάς. Μην τον πλησιάσεις, φοβάται εύκολα.


ixthysΙχθείς
Το μόνο που κάνει από τότε που ξεκίνησε η πρώτη καραντίνα, και δεν σκοπεύει να σταματήσει να το κάνει, είναι να πίνει τσάι, να διαβάζει τα ίδια δύο βιβλία ξανά και ξανά (ποίηση, τουλάχιστον το ένα) και να αισθάνεται απορία.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο